Krótko i na temat - drugi giveaway, za¶ pierwszy na PC! (je¶li pasuje w innym miejscu, mo¿na w±tek przesun±æ)
Zasady na szybko - wy w tym w±tku piszecie, o jak± pozycjê chcecie powalczyæ (podaj±c tytu³ czy sam numerek), ja czekam najczê¶ciej 3-4 dni, losujê i zwyciêzcom przesy³am kody. Sam ich nie wykorzystam, a element losowy zabija argument faworyzowania. Tym bardziej, ¿e dzisiaj kodów mam du¿o (i w tym momencie pragnê podziêkowaæ Nilsonowi i wooperowi z PV, którzy podzielili siê swoimi kodami, co podbi³o ilo¶æ prezentów do zdobycia).Je¶li za¶ nie bêdzie chêtnych - wrzucam je w kolejnym wpisie i zwyczajnie "kto pierwszy - ten lepszy".
Lecimy z koksem! Mo¿ecie zg³aszaæ siê do losowania do poniedzia³ku 17 stycznia, do godziny 12:00! Wszystkie pó¼niejsze wpisy trac± racjê bytu w giveawayu.
1) Trzy kody dla pocz±tkuj±cych graczy w gry Wargamingu
Cytat:
World of Warplanes i World of Tanks
Je¶li jeszcze nie grasz w ¿adn± grê Wargamingu, ten kod mo¿e byæ dobrym powodem, ¿eby zacz±æ. Wpisuj±c go przy zak³adaniu nowego konta, dostaniesz:
7 dni konta premium
500 z³ota
1 dodatkowe miejsce w gara¿u
samolot premium III poziomu
Sumaryczna warto¶æ dodatków to ok. 60 z³otych. Kodu nie mo¿na wykorzystywaæ na ju¿ istniej±cych kontach.
2) Dwa kody dla mi³o¶ników Stronghold Kingdoms
Cytat:
Stronghold Kingdoms
Dla wszystkich graczy, którzy stawiaj± swoje twierdze, mamy kod, dziêki któremu otrzymaj±:
2 x 7– dniowy ¿eton premium
5 x pakiet losowy
5 x pakiet przemys³owy
5 x pakiet ¿ywno¶ciowy
2 x pakiet badañ
100 punktów kart
3) Gra Splinter Cell: Conviction - jeden kod Uplay
I czas na RETRO, czyli kody z poprzedniego giveawayu.
4) Karta Paysafe z 5 € do wydania w grze Drakensang Online - jeden kod.
5) Kod na wierzchowca w grze Neverwinter - jeden kod.
Czyli jak widaæ, 3+2+1+1+1=8, wiêc mo¿na znale¼æ co¶ dla siebie w niema³ej puli.
ja mam na zbyciu kod jeden do WoT/WoA, je¶li do ¶rody nie znajdê kupca to mo¿ecie go wzi±æ
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.