Wymyśliłem jak sra*** i to nie są żarty.
ok to wzieło się stąd że jak zacząłem grać w jakąś grę u kolegi to ją wygrywałem w łatwy sposób i nazywali mnie bossem. dodałem imię i siuuup to mój nick/
Ja tam myślałem o fajnym i krótkim nicku, i zacząłem składać. Poker? Nieeee... Nie pasowało.
Pokem?? Też nie. No ale użyłem takiej jednej literki (tej co ją tygryski lubią najbardziej) - X.
No i od Poke jest poxer.
Inakuś - cóż, zaczęło się od Naruto, gdzie w pierwszych odcinkach był Inari. Przekształciłam to w żeńską formę na swoje potrzeby (na Narutowy PBF). Później zmieniłam "r" na "k" i wyszło Inaka. No i teraz jest zakończenie "kuś" - takie słodkie
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja się zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jesteś bogiem?:o ~ wypowiedź QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten cały legwan? czy jest to smaczne ]
Dziękuje wszystkim osobom na PC, za to, że są.
Dziękuję Nenlothowi - za super grę, której chyba nigdy nie zapomnę, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziękuję Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemnię to Premium na dA, ale to było wspaniałe. Twoja gra również nie była zła, chociaż miała wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (będę cię nękać )
Dziękuję Blue/Belli - także za grę na PBF, która może nie była długa, ale fajnie się bawiłam
Dziękuję Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksiążce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które poszły się bujać wraz z awarią telefonu [*]). Było super, dzięki ;w;
Dziękuję też innym osobom, których nie wymieniłam - niestety, jest limit znaków
Afil.... hmmm... zaczęło się niewinnie od tego że koledzy nazwali mnie ,,Afi'', a jakiś koleś skojarzył to z zespołem ,,Feel'' i dodali jedną literkę. No i już....
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak coś to łapać mnie na steamie. Nick: afil7
Blue?... Koleżanka podsunęła mi pomysł.. no i podobała mi sie ta postać z mangi.
Później wyszukiwałam jej obrazków na Devie i jakoś tak wyszło..
Sygnatura użytkownika
Podziękowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogę ci wszystko powiedzieć ze wszystkiego się zwierzyć.
Legends - tobie też się należy choćby za wspólne chęci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych poznałam. Vabi za nasze rozmówki na GG Drago za całokształt
DominLol - Tu jest za co dziękować. Porady dotyczące gier itp. ale też bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna mała rzecz, której nigdy nie zapomnę
Nie musicie przepisywać nicków każdy będzie potrafił je znaleźć.
Mój nick niestety nie pochodzi ani od kobaltu ani od zawodu zwanego powszechnie kowalstwem. Nienawidzę chemii i ciężkiej pracy.
Szykujcie się bo to straszna historia:
Zaczęła się dawno temu kiedy nie było jeszcze Emeralda czy Fire Reda a mój brat był młodszy. Oglądał dużo bajek. A ja jako ktoś (starszy wtedy miałem jakieś 10-12 lat) byłem osobą która się z nim dużo bawiła oglądała te bajki i takie tam. I młody*brat) nazywał mnie wtedy dwoma różnymi imionami:
Tai( to od digimonów na pewno!) i...
Kowalt(nie mam pojęcia. Mogło chodzić o B-damena gdzie gościu walczył Cobaltową szablą czy innym ostrzem. Brat młody a mówił jak usłyszał).
To piewsze niezbyt mi się podobało. A drugie zapamiętałem i tak się zacząłem nazywać w różnych grach, pbfach czy innych pierdółkach.
Niedawno nick zakończył 7 lat. Jedyne co przez ten czas zmieniłem to zmniejszyłem pierwszą literkę. Czasem spotkacie mnie z cyfrą 92 lub 1992 ale to już od roku narodzin,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak każde inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przeglądarką możesz regulować warunki przechowywania cookies.