siema mam pytanie jest gdzies jakas tabela albo cos co wyjasnia ile razy mozna uzyc calcum ( bonus do Sp. atk) ? obrze byloby jakby inne przedmioty podnoszace stale staty byly opisane. bo np przedmiot podnoszacy hp znalazlem na wikinezce ale juz calcium nie bo tylko szczescie mi wyskakuje a chce wzmocnic charizarda bo mam troche kasy.z gory dzieki za pomoc
zapomnialem dodac ze glownie mi chodzi o to ile razy mozna uzyc,czy np co iles leveli itd
Ostatnio zmieniony przez marjan99 7 Maj 14, 21:43, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
10 razy ka¿dego z nich mo¿na u¿yæ na jednym stworku. Niewa¿ne na którym lvlu czy te¿ na której lini ewolucyjnej.
Aj waj. Item ten te¿ nie zawsze zadzia³a. Musisz mieæ ¶wiadomo¶æ ¿e to g³êbsza magia z EVami siê wkrada. Wiêc próbuj. Mo¿e Ci siê uda. Aczkolwiek pow±tpiewam ¿e wzmocznisz czarka o pe³ne 10 oczek.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.