Szukamy ludzi chêtnych do³±czyæ do naszej redakcji. Sam nie jestem wstanie informowaæ o nowo¶ciach ze ¶wiata Pokemon. Po za tym od pa¼dziernika organizuje Fina³ WO¦P'u w moim mie¶cie wiêc bêdê zajêty po uszy. oczywi¶cie newsy bêd± siê pojawia³y tylko ¿e wieczorem.
Wracaj±c do naboru. Potrzebne nam s± osoby pisz±ce newsy. oto warunki
- minimalna znajomo¶æ html (wordpress jest do¶æ prosty w obs³udze wiêc wystarczy tylko tyle)
- Chêci, chêci i jeszcze raz chêci (bez tego nie ma co siê zg³aszaæ)
- znajomo¶æ angielskiego lub w³oskiego (bo i w³oskie strony to nasze ¼ród³a)
Najwa¿niejszym kryterium przy selekcji jest historia dzia³alno¶ci w ¶wiecie Pokemonów
Proszê stosowaæ taki szablon przy zg³aszaniu swych kandydatur.
Cytat:
Imiê:
Nick:
Od ilu lat interesuje siê pokemonami:
Poziom znajomo¶ci angielskiego (od 1 do 6):
Poziom znajomo¶ci html (od 1 do 6):
Co¶ o sobie:
Dlaczego ja mam byæ newsmanem:
a zg³oszenia chcesz tu, na pw czy na stronie mamy ci pisaæ?
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Imiê: masz je w swoim nicku, wiêc darujmy sobie formalno¶æ
Nick: Ten sam :] DominLoL/GravityLoL jak ju¿ kto¶ zaj±³
Od ilu lat interesujê siê pokami?: 10+/- ( nie pamiêtam dok³adnie, tak czy siak dycha jest na pewno )
Znajomo¶æ angielskiego: Na ¶wiadectwie mia³em 5 to dam 5
Znajomo¶æ htmlu: 1/2, to nigdy nie by³o mocn± stron±
Co¶ o sobie: Newsmanem na forum jestem od czasu powstania Collecta ( czyli blisko 5 latek ) jak te¿ i uploaderem. Jestem solidny, pracowity i rzadko kiedy nie dotrzymujê s³owa, jestem szybki i potrafiê siedzieæ na kompie godzinami ( polowanie na romy B/W i B2/W2 to momentami by³o siedzenie i przeszukiwanie stron 20/24), potrafiê pisaæ zwiê¼le ( mo¿e tu nie widaæ ale mo¿esz obczaiæ kilka newsów które na forum powkleja³em ).
Dlaczego ja: Szczerze? Od blisko 5 lat jestem newsmanem, jestem wyrobiony i orientujê siê w grach i anime ( w mandze gorzej ale podstawy znam ), mo¿e HTMlu nie znam ale szybko siê uczê, wiêc podstawy nie powinny byæ dla mnie problemem je¶li tylko kto¶ mi dobrze wyt³umaczy co i jak
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 21 Sierpieñ 13, 16:30, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
facet, te¿ pracujê, mnie siê t³umaczyæ z tego nie musisz
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.