Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D Bear wants justice
Wiek: 29 Do³±czy³: 14 Sie 2009 Posty: 3250 Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 26 Maj 12, 12:39 Chory uciekinier z wielkimi marzeniami
-Nie ma, za co ch³opcze - Odpowiedzia³ Ci staruszek. Spojrza³e¶ na chatkê, ale to, co zobaczy³e¶, nie zdziwi³o ciê. Stara chatka z drewna, w której mieszka staruszek lubi±cy polowaæ na dzik± zwierzynê. Chatka nie mia³a ¿adnego piêtra, wszystko, co by³o potrzebne by³o na dole. Ma³a kuchnia, z ma³± lodówk± i trzema blatami do przygotowywania potraw. Takie sprzêty wystarcza³y starszemu cz³owiekowi. Staruszek spojrza³ na ciebie, podszed³ do kuchni i wyci±gn±³ z szafki ¿ó³t± puszkê. W jej ¶rodku by³o co¶ br±zowego
-Zrobiê ci ciep³ej czekolady, a potem opowiesz mi, czemu le¿a³e¶ bóg wie ile na ¶niegu. - Powiedzia³ staruszek, po czym zacz±³ przygotowywaæ ciep³y napój, którym bêdziesz móg³ siê rozgrzaæ. W miêdzy czasie podszed³ do ciebie du¿y br±zowy pies z czarnymi paskami. Usiad³ przy tobie i czeka³ a¿ go pog³aszczesz.
-Oh, wiêc pozna³e¶ ju¿ mojego Arcanine. To mój starter. S³u¿y mi ju¿ od wielu lat, ale nie oszukujmy siê. Ja siê postrza³em i on te¿. Ju¿ nie d³ugo pewnie potrwa mój ¿ywot na ziemi. Dobrze wiedzieæ, ¿e uratowa³em komu¶ ¿ycie przed nieuniknionym - Zacz±³ opowiadaæ staruszek, po chwili przyniós³ ci ciep³± czekoladê, dziêki której mog³e¶ siê rozgrzaæ.
-Kiedy¶ mia³em ca³e stadko pokemonów. Mieszka³em na wielkim polu, mia³em w³asne "zoo" z pokemonami. Teraz zosta³ mi tylko Arcanine, kilka m³odych pokemonów w pokeballach i jajko. Sam nie wiem, co w tym jajku jest, ale dosyæ o mnie. Opowiadaj, co robi³e¶ na tym ¶niegu. - Ci±gn±³ dalej swoj± historiê staruszek.
===================
Mam nadzieje, ¿e mo¿e byæ. Nie czuje siê za bardzo w klimacie fantasy
(bardziej sci-fi), ale postaram siê co¶ z tym zrobiæ.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
I kolejna gra, która siê nawet nie zaczê³a i ju¿ l±duje w archiwum... ludzie jak siê ju¿ zapisujecie to przynajmniej raz na 2 tydnie odpiszcie =.=
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Ich bin eine
Ostatnio zmieniony przez Byakurai 12 Czerwiec 12, 19:35, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.