POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Gold, Sliver, Crystal Monotype Challenge 2!
Autor Wiadomo¶æ
Byakurai 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Bear wants justice

Do³±czy³: 14 Sie 2009
Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 14 Kwiecieñ 13, 12:48   Gold, Sliver, Crystal Monotype Challenge 2!

No có¿... Paqo jest trochê nieobecny, a monotype challenge musi trwaæ! W zaistnia³ej sytuacji postanowi³em za³o¿yæ (za zgod± Conquesta) nowy temat na starych zasadach.

Na czym polega Monotype Challenge? Gracz podejmuj±cy siê w/w wyzwania musi przej¶æ ca³± grê tylko jednym typem pokemonów!

Zasady!
1. Wyzwanie koñczy siê po zebraniu wszystkich 16 odznak
2. Starter mo¿e byæ u¿ywany:
a) Do drugiej odznaki, je¿eli nie grasz jego typem
b) Ogólnie, je¿eli jest typu, który wybrali¶cie
3. Jak sama nazwa wyzwania wskazuje mo¿e u¿ywaæ tylko pokemonów wybranego typu
a) Dozwolone jest u¿ywania 5 innych pokemonów nosiciele hm, ale nie mo¿na ich u¿ywaæ w walce
4. Mo¿na wybraæ tylko te typy, których przedstawicieli mo¿na z³apaæ na pocz±tku gry (do drugiej odznaki)
5. Dozwolone s± podwójne typu (Patrz Venusaur w wyzwaniu truj±cym)
6. Zabroniona jest wymiana:
a) Jedynym wypadkiem kiedy mo¿na jej u¿yæ jest wymiana potrzebna do ewolucji
7. ¯adnych legend
8. Userbary nie s± wymagane, ale mo¿na je sobie wkleiæ do sygnaturki
9. Mile widziane aktualizowanie w postach postêpu w grze
10. Po zakoñczeniu wyzwania nale¿y:
- save razem z romem uploadowaæ na jaki¶ server (patrz np: mediafire) i wys³aæ mi na PW

Ja po sprawdzeniu dodam was do "Hali s³awy"

Dostêpne typy:

Woda: Maron
Ogieñ:
Trawa: Opticum
Elektro:
Trucizna:
Kamieñ: Carver
Lataj±cy: Afil
Normalny: Nen
Ziemny: Szymb
Robak:
Pyschiczny:
Duch:
Walcz±cy:

Userbary

Userbary pochodz± ze strony pokecommunity.com

Sygnatura użytkownika

*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*

Ich bin eine :zombie:
Ostatnio zmieniony przez Byakurai 20 Kwiecieñ 13, 16:52, w ca³o¶ci zmieniany 5 razy  

Szymb 
Nosi czapkê Asha
*derp*

Do³±czy³: 05 Sty 2010
Sk±d: Sinnoh
Kontakt:
Wys³any: 14 Kwiecieñ 13, 12:54   

Biorê Groundy, grê rozpocznê po po³udniu. :D

Sygnatura użytkownika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X530wfqAjTk[/youtube]

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 14 Kwiecieñ 13, 13:12   

Biorê Flying! xD
Jak zwykle nie dam rady, ale co tam ;3

No wiêc...
4 odznaki s± moje, zaci±³em siê (znowu) na 5.
Squad 4 pokowy.

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Ostatnio zmieniony przez Afil 14 Kwiecieñ 13, 22:06, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Carver
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 14 Kwi 2013
Wys³any: 14 Kwiecieñ 13, 18:32   

-cel

-Obudzi³em Profesora Oaka

-Kaza³ mi podaæ godzinê

-Ustawi³em godzinê na 10:50

-Oak co¶ tam gada³

-Spyta³ siê mnie jak mam na imiê?

-Nazwa³em siê ROCK

-Spyta³ mnie czy jestem gotowy

-Powiedzia³em mu, ¿e tak

-Rozpoczê³a siê moja przygoda

-Zeszed³em na dó³ do kuchni

-Tam zatrzyma³a mnie mama mówi±c ¿e szuka mnie Prof.Elm oraz ¿e Poke gear wróci³ z naprawy

-Trzeba by³o go ustawiæ

-Ustawi³em na niedzielê

-Pobieg³em do laboratorium Prof.Elma

-Dotar³em do laboratorium

-Prof.Elm przywita³ mnie i siê przedstawi³

-Kaza³ mi wybraæ pokemona

-Wybra³em cyndaquila

-Prof.Elm powiedzia³ mi ¿ebym pobieg³ do Prof.Oaka który wiem gdzie mieszka po pokedex

-Zatrzyma³ mnie pomocnik daj±c mi potiona

-Wybieg³em z domu trenuj±c cyndaquila

-Gdy dotar³em do pierwszego miasta, zatrzyma³ mnie dziadek chc±c pokazaæ mi okolicê

-Zgodzi³em siê

-Zacz±³ mi pokazywaæ co gdzie jest

-Po pokazaniu poszed³em do centrum pokemon wyleczyæ cyndaquila a nastêpnie poieg³em do prof.Oaka

-Gdy do niego dotar³em dosta³em jakie¶ jajko pokemona oraz pokedex

-Gdy wyszed³em z domu Oaka zadzwoni³ do mnie Elm mówi±c mi ¿e jego pokemon zosta³ skradziony

-Pobieg³em tam

-Jaki¶ ziomek po drodze mnie zaczepi³ i walczy³ totodile

-Wygra³em i potem dotar³em do Laboratorium

-Pokaza³ mi ¿e nie ma totodile ¿e zosta³ skradziony

-Spyta³ mi jak siê ten z³odziej zwie, oczywi¶cie powiedzia³em ¿e ma na imiê Gary

-Po tym jak powiedzia³em policjantowi jak siê ten z³odziej nazywa ten pobieg³ go szukaæ

-Prof.Elm spyta³ czy przynios³em mu jajo, da³em mu je

-Gdy chcia³em wyj¶æ z laboratorium zatrzyma³ mnie pomocnik który wrêczy³ mi 5 pokeballi, tak idealnie by z³apaæ jakiego¶ kamiennego poka!

-Tak! z³apa³em Geodude!

-Dobra z³apie reszte poków i schowam je oprócz cyndaquila i geodude

-Postanowi³em wytrenowaæ geodude i cyndaquila na poziom 16

-Po wytrenowaniu ich na 16 lvl cyndaquil ewoluowa³ w quilave i pozna³ ember a geodude nie ewoluowa³ i nauczy³ siê rock smash, defense curl i Vermicd[co to jest?:D]

-Po tym poszed³em ich wyleczyæ i postawi³em geodude na pierwszym miejscu czyli lidera i poszed³em do drugiego miasta walcz±c z trenerami.Najpierw kupi³em 9 pokeballi

-Poszed³em pokonywaæ trenerów i ³apaæ pokemony, nagle zadzwoni³a mama spytaæ czy mam pokedex, powiedzia³em ¿e tak

-Poszeed³em dalej walcz±c z trenerami i ³api±c jakie¶ poki

-Po dotarciu do miasta poszed³em do cp schowaæ wszystkie poki oprócz cyndaquila i geodude

-Po wyleczeniu i oddaniu poków poszed³em do gymu

-Dobra, gym i pomocnicy lidera, zawalcze z nimi moim geodude!

-Dobra, stoi przedemn± lider, wiem ¿e on ma poki typu lataj±cy wiêc go pokonam bardzo ³atwo

-Jea wygra³em! Dosta³em odznakê, kasê oraz jaki¶ tm mud slap!

-Dobra pobieg³em do cp wyleczyæ mojego geodude i poszed³em dalej kupiæ pokeballe ale w cp spotka³em pomocnika elma

-Da³ mi jajo

-Podziêkowa³em i poszed³em do poke-martu!

-Po kupieniu 5 pokebali poszed³em do wie¿y bellsproutów i tam walczy³em z trenerami bellsproutów i lapa³em jakie¶ poki

-Po pokonaniu trenerów zobaczy³em Garego który przegra³ z liderem bellsproutów, wiêc ja postanowi³em siê z tym liderem zmierzyæ

-Wygra³em i dosta³em hm flash, wróci³em siê wiêc do cp zabraæ jakiego¶ poka

-Zabra³em bellsprouta ¿eby siê nauczy³ flash

-Po nauczeniu go flash postanowi³em wróciæ do jaskini gdzie trzeba by³o znaæ flash

-Z³apa³em tam zubata

-Poza zubatem nic nie by³o ciekawego

-Postanowi³em pój¶æ do innego miasta ale najpierw do cp oddaæ zubata

-Po oddaniu szed³em do innego miasta ³api±c inne poki oraz walcz±c z trenerami

-Po walczeniu z trenerami sta³ jeden budynek z cp, wszed³em i odda³em mareepa oraz wyleczy³em geodude

-Po zrobieniu tego poszed³em walczyæ dalej

-Z³apa³em onixa i sandshrew, sandshrew oddam a onix bêdzie ze mn±

-EJ CHWILA! Wyklu³ mi siê togepi!

-Dobra idê do cp oddaæ sandshrewa i togepi a onixa wytrenuje do 20 lvl!

-Dobra, wylecze moje poki i onix ma 20 lvl, oddam quilave bo nie potrzebna jak narazie jest

-Oki, wyleczy³em poki! Czas na gym!

-Ej! Gym nieczynny, ale jestem zmêczony, idê do cp siê przespaæ

-ZZzzZZzzZZzzZZzzZZzzZZzz

Byakurai 
Bear wants justice

Do³±czy³: 14 Sie 2009
Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 14 Kwiecieñ 13, 21:56   

B³agam... w opisach nie interesuj± mnie rzeczy typu:
Carver napisa³/a:
-Obudzi³em Profesora Oaka
-Kaza³ mi podaæ godzinê
-Ustawi³em godzinê na 10:50
-Oak co¶ tam gada³
-Spyta³ siê mnie jak mam na imiê?
-Spyta³ mnie czy jestem gotowy
-Powiedzia³em mu, ¿e tak
-Zeszed³em na dó³ do kuchni
-Trzeba by³o go ustawiæ
-Ustawi³em na niedzielê
-Zatrzyma³ mnie pomocnik daj±c mi potiona
-Zgodzi³em siê
-Zacz±³ mi pokazywaæ co gdzie jest
-Pobieg³em tam
-Po tym jak powiedzia³em policjantowi jak siê ten z³odziej nazywa ten pobieg³ go szukaæ
-Gdy chcia³em wyj¶æ z laboratorium zatrzyma³ mnie pomocnik który wrêczy³ mi 5 pokeballi, tak idealnie by z³apaæ jakiego¶ kamiennego poka!
-Poszeed³em dalej walcz±c z trenerami i ³api±c jakie¶ poki
-Podziêkowa³em i poszed³em do poke-martu!
-Po kupieniu 5 pokebali poszed³em do wie¿y bellsproutów i tam walczy³em z trenerami bellsproutów i lapa³em jakie¶ poki
-Po nauczeniu go flash postanowi³em wróciæ do jaskini gdzie trzeba by³o znaæ flash
-Poza zubatem nic nie by³o ciekawego
-Postanowi³em pój¶æ do innego miasta ale najpierw do cp oddaæ zubata
-Po oddaniu szed³em do innego miasta ³api±c inne poki oraz walcz±c z trenerami
-Po zrobieniu tego poszed³em walczyæ dalej -
EJ CHWILA! Wyklu³ mi siê togepi!
-Ej! Gym nieczynny, ale jestem zmêczony, idê do cp siê przespaæ

Reszta posta te¿ mo¿na by bardzo mocno poprawiæ, ale wyliczy³em tylko te, które s± niepotrzebne

Sygnatura użytkownika

*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*

Ich bin eine :zombie:

Maron 
Nosi czapkê Asha
By³y mod

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Sk±d: Zza biurka
Kontakt:
Wys³any: 17 Kwiecieñ 13, 22:19   

Pora zaszaleæ i pokazaæ swoj± wy¿szo¶ci nad innymi stworkami.
Razem z Wod± spróbujemy podbiæ ligê, chcê spróbowaæ zostaæ pogromn± GSC przez przej¶cie 13 (+dark, pó³ gry z murkrowami) typów.
Gram na komóreczce, nie wiem czy save bêdzie siê da³o odpaliæ ³atwo, jak by co naspamujê screenów.

Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 20 Kwiecieñ 13, 12:45   

Enter Nen.

Razem z przenajs³odszym Dustbusterem przejmujê ¶wiat, czyli Normale. Ale wypracowanka brak, mo¿e jakie¶ zdawkowe relacje z teamu i walk z liderami.

Sobota, 20 kwietnia
Dobra, grê zacz±æ czas. Na startera wzi±³em sobie Cyndaquila, kto¶ musi zniszczyæ Scythera. Przebie¿ka do Oaka, rywala pokona³em, nie bez problemów, ale pokona³em. Imiê czerwonow³osego ocenzurowano. "Nadszed³" ranek, wiêc wyruszy³em na polowania najs³odszego Pokemona ¶wiata. I oto jest, Female Sentret, nazwany klasycznie Dustbuster. No i tak przy okazji z³apa³em, notabene po raz pierwszy w moim ¿yciu Pidgeya, nazywaj±c go perspektywicznie DAT HAIR, no bo powiedzcie, czy Pidgeot nie ma genialnej fryzury? *pytanie retoryczne* Rattatê sobie za¶ odpu¶ci³em, bez przesady, 3 Pokemonki na pocz±tek? Poza tym, Rattata ssie, podobnie jak Pidgey, ale innej latajki praktycznie nie ma, whatcha gonna do. Pidgey weso³o przejecha³ siê po Sprout Tower, po czym napakowany do 12 levca Dustbuster rozwali³ Falknera, wype³niaj±c cel ¿yciowy.
Cytat:
Bo w ¿yciu chodzi o to,
¯eby zgwa³ciæ Pidgeotto.

Zw³aszcza tego scheatowanego, nie³adnie Falkner. Jakim¶ cudem przebrn±³em przez kamienie Union Cave, za broñ maj±c jedynie Mud-Slap, no ale jestem w Azalea. No i chyba tyle na dzisiaj starczy. Nie obiecujê regularnych wpisów, ale sprawdzajcie codziennie, pis jo³.

Niedziela, 21 kwietnia
Startujemy z Azalea. I ju¿ po pierwszej walce w Slowpoke Well s³odziutki Sentret ewoluowa³ w najs³odszego Pokemona ¶wiata, Furreta, ¶mieræ frajerom. Dustbuster po kolei rozprawi³ siê z wszystkimi Gruntami, po czym uda³em siê do Gymu. W trakcie walk z trenerami nast±pi³a kolejna ewolucja, witaj Pidgeotto, you know what's gonna happen. Jednak zanim ja jego, to on Scythera. I druga odznaka moja. Uzbrojony w masê Repeli ruszy³em przez Ilex Forest zgarniaj±c po drodze Headbutt dla Dustbustera. Przemkn±³em przez Goldenrod, od razu kieruj±c siê w stronê National Parku. I tam od razu spotka³y mnie dwie bardzo przyjemne niespodzianki. Z jajka od Elma wyklu³ siê Togepi, którego nazwa³em Hidden, tak po mocach, które ujawnia³ w anime, a nikt siê tego niespodziewa³, oraz z³apa³em Jigglypuffa, którego nazwa³em rubasznie Chubby, no bo powiedzcie, czy Wigglytuff nie wygl±da na grubego? Za¶ pytanie retoryczne. No i chyba by³oby na tyle na dzi¶. Peace out.

Poniedzia³ek, 21 kwietnia
No tak dobrze to jeszcze mi siê z Whitney nie gra³o. Przed Gymem potrenowa³em trochê, na spacji to sama przyjemno¶æ, a z Togepiego zrezygnowa³em, Jigglypuff nadal w moim teamie. Co do samej grubej krowy, przepraszam, Whitney, to Dusbuster rozprawi³ siê 2 Headbuttami z Clefable, po czym Mud-Slapowa³ Miltanka. Niestety 3 Rollouty go za³atwi³y, ja nie wiem jak to wielkie ró¿owe co¶ trafi³o na -3 acc. Na szczê¶cie gra zrekompensowa³a to przy moim nastêpnym Pokemonie. Jigglypuff u¶pi³ Miltanka Singiem, po czym u¿y³ combo Defense Curl+Rollout. 3 tury wystarczy³y, ¿eby ró¿owe krówsko le¿a³o martwe na ziemi. S³odko. Polecia³em do Ecruteak, za³atwi³em sprawy w Burned Tower i zebra³em Surf od Kimono Mastera, jakkolwiek ten cz³owiek siê nazywa; Dustbuster p³ywaj±cym. I czas na Morty'ego, tak¿e nie powinno byæ trudno, wszak¿e gram Normalami. Gastly praktycznie zabi³ siê Cursem, Jigglypuff 2 Rollouty i jest. Pidgeotto roz³o¿y³ Hauntera Gustem, czas na Gengara. Dustbuster time baby. 23 Awakeningi + Mud-Slap = GG. Na koniec za¶ Jigglypuff z malutkimi k³opotami pokona³ drugiego Hauntera. Shadow Ball moje, bêdzie fantastycznie. Czas z³apaæ gwiazdê zespo³u, I hope. To nie Raticate, nie Noctowl, ale w koñcu jest. Grubas. CHOD¬ TU, DURNY MILTANKU. TAK, BÊDZIESZ MIEÆ NA IMIÊ WHITNEY. Trochê treningu Miltanka po drodze do Olivine no i chyba wystarczy, tak szczerze mówi±c. Krótko a intensywnie. Przecie¿ tak robiê od pocz±tku. Stay tuned.

¦roda, 24 kwietnia
Skoczy³em do Lighthouse'u, potrenowaæ nieco i wykonaæ misjê dla Jasmine, w koñcu chcê zmierzyæ siê z teoretycznie najtrudniejszym aktualnie liderem. Po czym przep³yn±³em do Cianwood i zawalczy³em z Eusine, teraz czas na prawdziwe wyzwanie. Chuck vs. Normale. Pidgeotto, mam nadziejê, bêdzie b³yszcza³. Potyczkê z Primeapem zakoñczy³ na mniej-wiêcej po³owie HP, czas na Poliwratha. 2 Dynamicpunche nie trafi³y, 3 wykoñczy³. Ale Chuck stwierdzi³, ¿e Hyper Potion ssie i pozwoli³ Whitney daæ siê wykoñczyæ. Ufff. Teraz lecimy do Jasmine, powinno byæ równie ciekawie. Tym razem nie bêdê mia³ tak wiele do powiedzenia, raczej defensywny styl bêdzie dominowa³ z mojej strony. Ampharos uleczony, jedziemy milady. Zaczyna Whitney, miejmy nadziejê, ¿e Rock Smash co¶ zdzia³a. Magnemite'y le¿± wspó³prac± Rock Smasha i Mud-Slapa od Furreta, teraz czas na Steelixa. Dustbuster ufam tobie. Niestety pad³, ale mam Revive i nie zawaham siê go u¿yæ. Jej Hyper Potion ju¿ zeszed³, Pidgeotto dobrze siê sprawi³ u¿ywaj±c Sand-Attack. No i z tak± pomoc± Furret ju¿ musia³ sobie poradziæ, Steelix le¿y. Najgorszy Gym za mn±, choæ pewnie zmieniê zdanie po Kingdrze. I znowu. Krótko a intensywnie. Starczy na dzi¶, na razie.

Czwartek, 25 kwietnia
Zreflektowa³em siê, ¿e Girafarig nie mo¿na z³apaæ w Crystalach, dlatego wróci³em siê pod Mahogany, aby z³apaæ Taurosa, którego nazwa³em Matador. Jak dziwne to, mam krowê i byka w jednym teamie, nawet Miltank jest female, a Tauros male, now kiss. Za³atwi³em sprawê Gyaradosa w Lake Of Rage i tyle, bo nie mam czasu, a mnie nasz³o.

Pi±tek, 26 kwietnia
Czas na rozprawê z Team Rocket. Raz, dwa, trzy, kryjówka rozpracowana. Tauros bardzo ³adnie wszystkich mia¿d¿y³, zobaczymy teraz co zrobi w Gymie. Zniszczy³ Seela, roz³o¿y³ na ³opatki Dewgonga, ale Piloswine wyrucha³ go critem. Go Whitney! Rock Smash! FREEZE? OD BLIZZARDA? I TRAFI£? NO CHYBA SOBIE ¯ARTUJECIE. Oczywi¶cie jeszcze trafi³ wszystkie, których u¿y³ w tej walce. Skandal. No ale odznaka moja, Pidgeotto dokoñczy³ sprawy. Trenowa³em sporo przy Team Rocket, no i w koñcu Jigglypuff nauczy³ siê Body Slam, a to ostatni atak, którego potrzebowa³em, dlatego ewoluowa³em go w Wigglytuffa. Director/Imposter pokonany, czas na rywala, z którym te¿ sobie ³atwiutko poradzi³em. No i bach bach bach, Team Rocket pokonany. Dobre nabijanie levela, dziêki. Czas na Ice Path, przemknijmy przez to szybko. Wycieczka do Blackthorn, po czym do Dark Cave i kompletujemy team. Witaj, Ursaringu. Nazwany na cze¶æ Mistrza Pucha³ke, Winnie (The Pooh). Po co trening na drodze, do Gymu! Szeregowi pokonani, malutkie zakupy (Ice Punch Baby... Vanilla... Ice Punch Baby...). Magiczne boje. Miltank do spó³ki z Dusbusterem i Taurosem rozprawili siê z Dragonairami, za¶ Kingdra zosta³a os³abiona przez Miltanka Strengthem, dziêki czemu Clair u¿y³a Hyper Potiona, a Wigglytuff dokoñczy³ sprawy. Ufffff.... Ósemka! Czas na ligê! Ale przed tym prawdopodobnie du¿o treningu, ogromny underlevel. See ya!

Wtorek, 30 kwietnia
Po d³ugich, weekendowych treningach w koñcu zebra³em siê do ataku na ligê. Pierwszy by³ Will. Ice Punch od Dusbustera i Shadow Ball Miltanka z malutk± pomoc± Pidgeota i jego Quick Attacku za³atwi³y sprawê. Co do Kogi, to Ariados pad³ na Headbutty Dustbustera, Venomoth zosta³ zgwa³cony przez Fly, Forretress oberwa³ parê Surfem, Tauros pokona³ Muka Earthquake'iem, za¶ Miltank bi³ siê z Crobatem, naturalnie zwyciêsko. Karen za¶, Umbreon nie mia³ szans z Rock Smashem, Vileplume zgin±³ od Fly'a, niestety zostawiaj±c parali¿, który nie mia³ wiêkszego znaczenia w dalszej walce. Gengar vs Dig od Ursaringa? GG. Houndoom zrobi³ trochê burdlu Flamethrowerem, jednak Earthquake+Quick Attack zakoñczy³y sprawê. Whoa. Teraz Lance, to boju Wigglytuff! ¦pij, g³upi Gyaradosie. Rollout, Rollout, Rollout (niczym Miltank Whitney), Gyara fainted, Rollout, Dragonite fainted, trzeci ju¿ zd±¿y³ trafiæ Blizzardem. Ice Punch, tyle. Charizard i Aerodactyl stoczyli epicki bój z Miltankiem, oczywi¶cie moja krowa wysz³a zwyciêsko. Outrage Dragonite'a Piêædziesi±tki to jednak taran. Przejecha³ siê po ca³ym moim teamie, no ale Miltank to jest, jak sama nazwa wskazuje, TANK. Milk Drink i Strength, bez szans, Dragonicie. LIGA JOHTO MOJA! Zacnie, do New Bark!

Przyby³em do Vermillion, na co czekaæ? Gymtime. Earthquake, tyle. Tauros sobie pomia¿d¿y³, choæ trochê roz³o¿y³em sprawê, ¿eby by³o wygodniej. Sabrina, jedziemy. #FUCKALAKAZAM, ¿artujê. Miazga, Shadow Ball everything. Erika równie zgwa³cona przez Pidgeota i Ursaringa, ¿eby sobie potrenowa³. No i chyba starczy, dziêkujê bardzo.

¦roda, 1 maja
Janine to ¿art. Miazga, ot co. No, z Misty, jak zawsze, by³o trudniej, Lapras i Starmie to prawdziwe bestie, ale jako¶ da³em radê, hurra.

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!
Ostatnio zmieniony przez Nenloth 1 Maj 13, 17:08, w ca³o¶ci zmieniany 8 razy  

Opticum 
Gapa, gubi PokeBalle
Herr Schopenhauer

Do³±czy³: 31 Pa¼ 2010
Sk±d: Szczecin
Wys³any: 20 Kwiecieñ 13, 16:26   

tez sie z wami pobawie co xD

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów