Mam pewien problem w pokemon Y otó¿ szukam "Mega Stone" dla Garchompa. Czyta³em ¿e pojawia siê on miêdzy 20-21 przy wie¿y na koñcu Victory Road, ogl±da³em te¿ ró¿ne filmiki w których owy kamieñ pojawia³ siê pod wie¿± mi niestety nic siê nie pojawia i tu mam problem mo¿liwe ze czego¶ nie zrobi³em lecz szuka³em w internecie powodu przez który mo¿e mi siê kamieñ nie pojawiaæ. Wie kto¶ mo¿e jakie warunki trzeba spe³niæ by kamieñ siê pojawi³? (z góry przepraszam je¿eli ¼le umie¶ci³em temat)
Kamienie uzyskujemy w godzinach wieczornych od 20 do 21 po tym jak prof Sycamore ulepszy nasz pier¶cieñ. Po pokonaniu Elitarnej 4 musimy wzi±æ udzia³ w paru walkach w Battle Maison a nastêpnie pokonujemy naszego Rywala w Kiloude City. Poem spotykamy siê z profesorem w mie¶cie z tym wielkim kryszta³em (Anistar City) gdzie ulepszy nam nasz pier¶cieñ. Teraz mo¿esz zbieraæ ukryte megakamienie jakie bêd± siê b³yszczeæ w okre¶lonych godzinach,
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.