POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Otwarty przez: PokeMan
23 Grudzieñ 12, 16:24
Regulamin dzia³u ~Reklama~
Autor Wiadomo¶æ
Bary 
Pewnie nie zna PokeMana
: O

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Elbl±g
Wys³any: 17 Grudzieñ 08, 13:27   Regulamin dzia³u ~Reklama~

1. - Zak³adaæ tematy w tym dziale mo¿emy dopiero po napisaniu 25 postów w³±cznie.

2. - Strony/Fora które nie maj± aktualizacji przez 1 miesi±ca powinny zostaæ usuniête b±d¼ przeniesione do archiwum. (Aktualizacja tj. Je¶li na stronie nie bêdzie ¿adnego newsa/artyku³u oraz ¿adnego postu przez 2 tygodnie je¶li reklamowane jest forum).

3. - Reklamowana strona musi istnieæ co najmniej od 2 miesiêcy

Fora strony itp które nie spe³niaj± wymogów zostan± stopniowo usuwane do dzia³u Archiwum równie¿ te które s± ju¿ w dziale reklam.

Nie przestrzeganie regulaminu bêdzie karane ostrze¿eniami o warto¶ci ustalonej przez admina lub moda

Copyrights ˆ Bary 2008 r.

/ma³a zmiana kurnik3478 + mini zmianka od PMa + MALUTEÑKA zmianka od Xarcia ;d
Ostatnio zmieniony przez XaroX 9 Kwiecieñ 10, 15:19, w ca³o¶ci zmieniany 11 razy  

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 24 Grudzieñ 12, 13:52   Re: Regulamin dzia³u ~Reklama~

Hejt na stary regulamin czas zacz±æ :vabi:

Bary napisa³/a:
1. - Zak³adaæ tematy w tym dziale mo¿emy dopiero po napisaniu 25 postów w³±cznie.

Bo ka¿dy n00bek reklamuj±cy siê na gotowco-darmowcu ma na to chêæ...

Bary napisa³/a:
2. - Strony/Fora które nie maj± aktualizacji przez 1 miesi±ca powinny zostaæ usuniête b±d¼ przeniesione do archiwum. (Aktualizacja tj. Je¶li na stronie nie bêdzie ¿adnego newsa/artyku³u oraz ¿adnego postu przez 2 tygodnie je¶li reklamowane jest forum).

Wszystko najlepiej pousuwaæ :vabi:

Bary napisa³/a:
3. - Reklamowana strona musi istnieæ co najmniej od 2 miesiêcy

Przeciêtny gotowco-darmowiec nawet tyle nie istnieje : P

Bary napisa³/a:
Fora strony itp które nie spe³niaj± wymogów zostan± stopniowo usuwane do dzia³u Archiwum równie¿ te które s± ju¿ w dziale reklam.

A co Ci one przeszkadza³y?

Bary napisa³/a:
Copyrights ˆ Bary 2008 r.

Ja bym siê pod tym nie podpisywa³ :sliniak: ^^

Bary napisa³/a:
/ma³a zmiana kurnik3478 + mini zmianka od PMa + MALUTEÑKA zmianka od Xarcia ;d

Mo¿na poprawiaæ, ale nie poprawiæ. Ciekaw jestem jak to wygl±da³o wstepnie :D

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 30 Marzec 13, 07:13   

Conquest napisa³/a:
Bo ka¿dy n00bek reklamuj±cy siê na gotowco-darmowcu ma na to chêæ...

Nie ma chêci, i s³usznie, sztywny nakaz nabicia kilkunastu postów odpycha przez co nic siê nie zyskuje, a traci - 1 post który by tylko co¶ zareklamowa³, ale to jednak nadal post, a lepiej mieæ przyrost +1 ni¿ O.
Conquest napisa³/a:
Wszystko najlepiej pousuwaæ

Hmmm...to by³oby dobre, ale tylko w nielicznych przypadkach, kiedy przesz³o¶æ jest balastem. Jednak¿e w wiêkszo¶ci wypadków, tak nie jest, i stare posty s± tylko atutem.
Conquest napisa³/a:
Przeciêtny gotowco-darmowiec nawet tyle nie istnieje

Pope³niê (auto)plagiat wypowiedzi: Polemizowa³bym ^^
Conquest napisa³/a:
A co Ci one przeszkadza³y?

Zapewne w realizacji poyebanego odczucia estetyki, które ma siê stosowaæ do stron, a nie for, gdzie nie ma byæ wszystko idealne. Niestety, u nas wszystko stoi na g³owie i admini PPSowi robi± pierdolnik na stronach, a fora krystalicznie estetyczne.
Conquest napisa³/a:
Ja bym siê pod tym nie podpisywa³

Taki SDIaj by³ m±drzejszy, bo siê nie podpisali pod Pokemon s10 :D
Có¿, dobrze, ¿e Bary chocia¿ lubi³ zaznaczyæ autorstwo swe. Teraz przynajmniej wiemy, kto jest wspó³winny.
Conquest napisa³/a:
Mo¿na poprawiaæ, ale nie poprawiæ. Ciekaw jestem jak to wygl±da³o wstepnie

W pewnym okresie, tak:
Cytat:
3. - Reklamowana strona musi istnieæ co najmniej od 1 dnia

wiêcej o tym w http://pokecollect.net.pl/viewtopic.php?t=1684

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 30 Marzec 13, 07:35   

PokeMan napisa³/a:
Conquest napisa³/a:
Przeciêtny gotowco-darmowiec nawet tyle nie istnieje

Pope³niê (auto)plagiat wypowiedzi: Polemizowa³bym ^^

Ale spójrz jak te fora lubi± siê przenosiæ z przeró¿nych powodów. PokeHelvetti i Crystal Stories siê przenios³y i teraz od nowa muszê za³atwiaæ wymiany buttonów ^^ I wiem, ¿e niejedno forum na przyk³adowym pun.pl nie jest w stanie prze¿yæ miesi±ca. Oczywi¶cie s± wyj±tki, które maj± siê dobrze jak wspomniane wy¿ej PH, CS, czy Pokemon Eternal.

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 3 Maj 13, 13:38   

To jest szerszy problem. Po prostu Ci ludzie nie znosz± chyba stabilizacji. Musz± co chwilê zaczynaæ od pocz±tku, bo s± za g³upi, by postêpowaæ inaczej.
Conquest napisa³/a:
PokeHelvetti i Crystal Stories siê przenios³y i teraz od nowa muszê za³atwiaæ wymiany buttonów

A co najgorsze, oni wymieniaj± siê z PBFami jakimi¶ o Narzuto czy jakie¶ gdzie siê jest Wilkiem. Zupe³nie nie identyfikuj± siê z PokeScen±

Conquest napisa³/a:
I wiem, ¿e niejedno forum na przyk³adowym pun.pl nie jest w stanie prze¿yæ miesi±ca. Oczywi¶cie s± wyj±tki, które maj± siê dobrze jak wspomniane wy¿ej PH, CS, czy Pokemon Eternal.

Zapomnia³e¶ o PokoClub.
W przesz³o¶ci PokeLazure i PokoGame siê trzyma³o kilka lat. Oba dobi³y do 100 tys. postów, i znik³y. Zupe³ny brak szacunku do swoich postów.

Kurde, ile to reklam Bary usun±³, przez ten idiotyczny regulamin... wiedza o kilku PBFach przez to przepad³a.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: