Jaki jest wed³ug was najlepszy system operacyjny, piszcie, czemu, dlaczego, ogólnie, wypowiwadajcie siê.
Dla mnie XP i 7.
XP bo jest to chyba najbardziej udany system Windowsa.
7 bo po moich wra¿eniach z darmowej wersji rocznej, wydaje siê byæ podobny do XP'ka albo nawet lepszy.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
najlepszym systemem operacyjnym by³a, jest i bêdzie platforma DOS O.o tylko tutaj warcraft 1, dsj, xrally (chyba) pamietacie takie hity ??? a tak serio to xp bo 7 mam w dupie narazie :o Zreszt± linuxy jak kto¶ nie chce graæ te¿ s± ok :p A z maciem nie mia³em styczno¶ci wiêc siê nie wypowiadam ;D
Ostatnio zmieniony przez Vabigoon 3 Sierpieñ 09, 17:42, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy
XP i 7, poniewa¿ jestem w³a¶cicielk± komputera z XP, a 7, bo jest lepszy od Visty, któr± do tej pory mia³am na laptopie.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
XP XP XP XP i jeszcze raz XP. Raik, ty nie znasz za dobrze Visty, po 2 tygodniach zacznie ci muliæ kompa na max. 7 nie mam. Ale jest jeszcze jeden dobry system. UBUNTU! ¦wietny do pracy nad grafik± i HTML'em
Ja siê odezwê jeszcze raz:
Raik, ja mam Vistê i procesor dwurdzeniowy. Chcê pograæ w Pokemon Platinum. Wiesz co siê wtedy dzieje? Gra chodzi tak wolno, ¿e ¿al Visty i Microsoftu. W porównaniu z XP, je¶li chodzi o granie w Platinum, XP bije Vistê. Internet mi siê te¿ szybciej ³aduje ni¿ w Vi¶cie.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
XP XP XP XP i jeszcze raz XP. Raik, ty nie znasz za dobrze Visty, po 2 tygodniach zacznie ci muliæ kompa na max. 7 nie mam. Ale jest jeszcze jeden dobry system. UBUNTU! ¦wietny do pracy nad grafik± i HTML'em
Ubuntu to jest linux musku :p a co do visty to jak ma siê kul kompa jak raik ze se 6 metinów odpala i sie tym jara to vista jest ok nic nie muli i nie pociskaj mu takich kitów, masz starego kompa wchodzisz na dziwne strony to tak jest ;D
Z vist± sytuacja jest o tyle skomplikowana ¿e jak ma siê du¿o ramu to system dzia³a elegancko (niektóre programy szybciej ni¿ na XP). Sam system bierze ponad 1 gb pamiêci RAM a to liczba bardzo du¿a. Jednak przy 4 GB RAM u¿ywanie Windowsa XP jest marnotrawstwem potencja³u. Po prostu XP nie obs³uguje w pe³ni wiêcej ni¿ 3 GB pamiêci.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.