POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Legendarna Dru¿yna.
Autor Wiadomo¶æ
Microice 
Pewnie nie zna PokeMana
Mistrz pokemon

Do³±czy³: 21 Lut 2013
Sk±d: Tychy
Kontakt:
Wys³any: 9 Lipiec 13, 21:44   Legendarna Dru¿yna.

Historia zaczyna siê w pokoju Mikissa który idzie do 1 Gimnazjum. Tak by³ podekscytowany ¿e zapomnia³ zje¶æ ¶niadania. Mikiss by³ taki pod ekscytowany ¿e idzie do Gimnazjum i do klubu pi³karskiego. Mikiss pierwsze co zrobi³ poszed³ do gabinetu dyrektora spytaæ siê czy mo¿na siê zapisaæ do klubu pi³karskiego, a tu siê okazuje ¿e niema klubu wiêc Mikiss postanowi³ stworzyæ klub o nazwie Raimon. Menagerem zosta³a Shigatsu kole¿anka z klasy któr± pozna³ w pierwszym dniu szko³y. Pan dyrektor da³ im klucz do starego strychy tam gdzie trzymali nie potrzebne rzeczy ¿eby zrobili tam siedzibê. By³a tam tak du¿o sprz±tania , ¿e zajê³o im to ca³y dzieñ. Mikiss i Shigatsu postanowili szukaæ zawodników i boiska. Mikiss nie móg³ znale¶æ ¿adnego chêtnego ani boiska. A¿ w koñcu po tygodniu wst±pi³o dwóch uczniów te¿ z pierwszych klas. Nazywali siê Microice który gra³ na pozycji pomocnika i lester który by³ napastnikiem. Mikiss by³ taki szczê¶liwy ¿e poszli od razu szukaæ boiska do grania ale nikt nie dopu¶ci³ ich do boiska. Postanowili trenowaæ na rzek±. Mikiss jako bramkarz trenowa³ z opon± któr± przyczepi³ sobie na drzewie, Microice postawi³ sobie pacho³ki i trenowa³ slalom z pi³k±,a lester æwiczy³ strza³y na bramkê i tak zlecia³ im ca³y dzieñ.

Sygnatura użytkownika
Domin mój Mentor <3

Byakurai 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Bear wants justice

Do³±czy³: 14 Sie 2009
Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 10 Lipiec 13, 03:24   

Mo¿e to przez pó¼n± porê, ale nie mogê przej¶æ wobec tego nowego FF autorstwa MicroIce'a obojêtnie. Nie jestem mo¿e najlepsz± osob± do oceniania fabu³y, której i tak tutaj ze ¶wiec± szukaæ w takim ma³ym skrawku tekstu/prologu/rozdzia³u/czymkolwiek czym to nie jest (niepotrzebne skre¶liæ), wiêc j± akurat zostawiê w spokoju, aczkolwiek razi mnie co¶ innego. Wszystko to prawdopodobnie dzieje siê przez zmêczenie, ale oczy a¿ bol± od licznych b³êdów jêzykowych m.in. rozmaite powtórzenia, które raczej nie by³y celowe by nazwaæ je ¶rodkami stylistycznymi, oraz wszechobecne b³êdy interpunkcyjne. Jednak to tyle na ten moment. Mo¿e jutro... znaczy dzisiaj rzucê na to okiem i porwê siê na jak±¶ dog³êbn± analizê i interpretacje. Szanownemu autorowi ¿yczê jednak powodzenia w pisaniu, jednak¿e mam nadzieje, ¿e nie zostanê od razu zrównany z b³otem za wyra¿enie mojej opinii na temat wy¿ej wspomnianego "dzie³a", poniewa¿ znam ju¿ niektóre reakcje na temat konstruktywnej krytyki, które wynika³y z postów MicroIce'a. Teraz idê spaæ, bo ju¿ najwy¿sza pora.

Sygnatura użytkownika

*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*

Ich bin eine :zombie:
Ostatnio zmieniony przez Byakurai 10 Lipiec 13, 12:24, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 10 Lipiec 13, 06:27   

Ok, wytykamy b³êdy:

Powtórzeñ ( w sensie imiona [ tak w ogóle, gdzie podzia³ siê pod koniec Mikiss, bo pod wygryz³ go Microice którego wcze¶niej tam nie by³o : O]) od cholery,
zdanie nie musi zaczynaæ siê od imienia g³ównego bohatera, brak jakich¶ wiêkszych znaków interpunkcyjnych ( czyt spacje czy nowe linie ),
wszystko ci napisa³e¶ poupychane w jednozdaniowcach,
bez dialogów, wiêkszej fantazji, ]
"Manager" KU¬WA! JEST POLSKA PISOWNIA TEGO, JAK SIÊ DA TO PISZ PO POLSKU NIEDOJDO JEDEN!
brak opisów;
bohatera ( ile oni maj± lat, jaki kolor skóry ma Mikiss, fioletowy? ma 98 lat? :drago: ) ,
rzeczy ( te pacho³ki, jak one wygl±da³y podobnie jak te piki, ale one do nogi czy do kosza[ ok, czepiam siê poprostu ale to i tak niedopatrzenie, bo dalej nie wiadomo o jaki klub chodzi ],
miejsca i czasu ( jak wygl±da ta szko³a, czy jest jaki¶ barak czy nowoczesny o¶rodek , gdzie jest ta szko³a, GDZIE TO SIÊ DZIEJE, KIEDY!?) i tego co siê dzieje ( jak dosta³ ten klucz, da³ mu do go rêki czy powiedzia³ "³apaj piesku!" i polecia³ za nim jak pies za patykiem) ,
tekst woda który nieprzyjemnie siê czyta i na dodatek brak jakiejkolwiek fabu³y ; po cholerê to robili, czemu on by³ tak podekscytowany, dlaczego, jak i kiedy za³o¿yli ten klub?

Wiem ¿e nie jestem mo¿e najlepszym przyk³adem dobrze pisanego FF'a na tym forum, ale b³agam ciê, popatrz na inne,nasze prace ( moje i innych na forum w sensie ) i postaraj siê co¶ z tego wyci±gn±æ. Nie umiesz rysowaæ i pisaæ i powiem co to samo co w tamtym temacie :
Poczytaj, naucz siê pisaæ przyk³adowe teksty dla wprawy, tak by czytelnik nie musia³ mieæ zagwozdki, napisz co¶ na próbê ( tzw.onsehoot ) i nie wiem, daj to do oceny jakim¶ zaufanym osobom, bo teraz to to wygl±da gorzej ni¿ moje pierwsze PZG ( a to ju¿ by³o serio do bani, jedyne co masz lepiej odemnie to ¿e tyle byków nie wstawi³e¶ ).

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 10 Lipiec 13, 06:35, w ca³o¶ci zmieniany 4 razy  

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 10 Lipiec 13, 11:24   

¦mierdzi na kilometr Inazum± Eleven, widzê, ¿e to anime prze¿ar³o ju¿ twój umys³ x.x
No, ale teraz:
- Brak wyrazistej fabu³y, czegokolwiek co nie znudzi³oby...
- Postacie tak p³ytkie, ¿e a¿ ¿al patrzeæ.
- Brak opisów.
- Nie wiem, czym jest to, co tutaj da³e¶, wiêc uznajê go za One-Shoot FF'a.

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 12 Lipiec 13, 12:56   

Nyaaaaa, you made my day.
Serio. Kocham czytaæ FF'y po d³ugiej nieobecno¶ci, tak wiêc...
Po pierwsze. Spolszczasz niezupe³nie obce wyrazy. Manager albo mened¿er, nigdy menager. Po drugie - imiona piszemy z wielkiej litery.
Po trzecie - chcê powiedzieæ, ¿e jest to jaki¶ lu¼ny opis wydarzeñ, streszczenie jakiego¶ odcinka a la Wikipedia ani¿eli FF... wiêc. Tu masz ciekawy tekst (wprawdzie kierowany pod uniwersum HP, ale mo¿na przeinaczyæ do Twych zacnych klimatów IE). Poczytaj sobie, przejrzyj sobie kilka(na¶cie) wybranych FF'ów na tym forum i posied¼ chwilkê nad tekstem, my¶l±c. Nic wiêcej doradziæ ci nie mo¿na.

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Microice 
Pewnie nie zna PokeMana
Mistrz pokemon

Do³±czy³: 21 Lut 2013
Sk±d: Tychy
Kontakt:
Wys³any: 13 Lipiec 13, 00:45   

Dziêkuje wszystkim za opinie wstawiê teraz drug± czê¶æ ale nie czyta³em wcze¶niej waszych komentarzy (dopiero dzisiaj to przeczyta³em)
Wiêc nie poprawi³em pewnie b³êdów co mi napisali¶cie.
Trenowali tak ca³y rok i nie mogli z werbowaæ zawodników i znale¶æ boiska.W Drugiej klasie gimnazjum przywita³o do czterech pierwszoklasistów. Nazywali siê Anelin by³ ¶rodkowym obroñc±, Usuna- by³a lewym obroñc±, savuren- by³ prawym stoperem i bidulek- który by³ pomocnikiem. Wszyscy próbowali z werbowa zawodników choæ nikt nie chcia³ siê zg³osiæ. Mikiss postanowi³ i¶æ do sk³adziku klubu i i¶æ razem ze wszystkimi na trening.
Wchodzi do sk³adziku,a tu wszyscy siedz±.
Mikiss pyta Anelina czy id± potrenowaæ? Anelin powiedzia³ mu poco ma trenowaæ jak siedmiu zawodników. A pó¼niej wszyscy odpowiedzieli mu tak samo. Bramkarz Raimona poszed³ nad rzekê pograæ z dzieæmi z podstawówki. Ma³± Helena która przypadkiem wykopa³a pi³kê poza boiska i trafi³a w dwóch chuliganów. Byli to Devis i Mac³aw. Mikiss szybko podbieg³ przeprosiæ i spytaæ siê czy nic siê nie sta³o i czy mog± oddaæ pi³kê , Devis mu powiedzia³: ¿e jest ¿a³osnym bramkarzem z Raimona którzy maj± tylko siedmiu zawodników. Mac³aw uderzy³ Mikissa,a Devis naplu³ na pi³kê i j± wykopa³ w stronê ma³ej Helene. Pi³ka lecia³a prosto w g³owê , lecz wyskoczy³ jaki¶ nie znany ch³opak dla Mikissa i kopn±³ bardzo mocna pi³kê w stronê Devisa i uderzy³o go bardzo mocno w twarz. Mikiss widz±c ten strza³ by³ tak zachwycony i próbowa³ namówiæ tego nie znanego mu zawodnika ¿eby wst±pi³ do Raimona.

Sygnatura użytkownika
Domin mój Mentor <3

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 13 Lipiec 13, 06:40   

Ja pierdziele, ch³opie, WE¬ SIÊ ZLITUJ!

Microice napisa³/a:
Trenowali tak ca³y rok i nie mogli zwerbowaæ zawodników i znale¼æ boiska.W Drugiej klasie gimnazjum przy³±czy³o siê do nich czterech pierwszoklasistów.

W czym ty to piszesz? Jak mi odpowiesz ¿e w Wordzie to ciê wy¶miejê, bo Word podkre¶la wszystkie b³êdy
jêzykowe.

Microice napisa³/a:
Wszyscy próbowali zwerbowaæ zawodników choæ nikt nie chcia³ siê zg³osiæ

b³agam, oszczêd¼ mi tych kulfonów.

Microice napisa³/a:
Mikiss postanowi³ i¶æ do sk³adziku klubu i i¶æ razem ze wszystkimi na trening.

to zdanie powinno byæ w ogóle napisane od nowa "Mikkis postanowi³, razem ze wszystkimi, i¶æ do sk³adziku a nastêpnie na trening", napisa³em tak bo cholera wie co chcia³e¶ napisaæ.

Microice napisa³/a:
Mikiss pyta Anelina czy id± potrenowaæ. ( powinna byæ kropka bo pytanie jaki tako nie pad³o samo w sobie " Ch³opaki, mo¿e ma³y trening?" ) Anelin powiedzia³ mu ¿e "po_co ma trenowaæ jak siedmiu zawodników". A pó¼niej wszyscy odpowiedzieli mu tak samo.

"Podobnej odpowiedzi udzieli³a mu reszta dru¿yny", " To samo us³ysza³ od reszty dru¿yny", "Reszta dru¿yny mia³a to samo/podobne zdanie". Serio, ty czytasz co piszesz i ty to rozumiesz?

Microice napisa³/a:
Ma³± Helena która przypadkiem wykopa³a pi³kê poza boiska i trafi³a w dwóch chuliganów

KOPN¡£ DZIECKIEM?! CO ZA CZ£OWIEK!!!! a nie, t± dziewczynk± kopn±³ pó¼niej pi³kê....czy jak?

Microice napisa³/a:
Devis mu powiedzia³ ¿e : ( tutaj powinien byæ dwukropek) jest ¿a³osnym bramkarzem z Raimona którzy maj± tylko siedmiu zawodników

Microice napisa³/a:
Mac³aw uderzy³ Mikissa ( nie ma przecinka bo po kiego, jest "a" które pe³ni punkcjê separatora )a Devis naplu³ na pi³kê i wykopa³ j± w stronê ma³ej Heleny

która ty jeste¶ klasa jak to kolejne ¼le z³o¿one zdanie?

Microice napisa³/a:
Pi³ka lecia³a prosto w g³owê , lecz wyskoczy³ jaki¶ nie znany ch³opak dla Mikissa i kopn±³ bardzo mocna pi³kê w stronê Devisa i uderzy³o go bardzo mocno w twarz.

"Pi³ka lecia³a w kierunku g³owy ma³ej Heleny lecz niespodziewanie wyskoczy³ jaki¶ nieznajomy ch³opak który odbi³ j± w stronê twarzy nadawcy"

Microice napisa³/a:
Mikiss widz±c ten strza³ by³ tak zachwycony i próbowa³ namówiæ tego nie znanego mu zawodnika ¿eby wst±pi³ do Raimona.

"Mikkis bêd±c pod wra¿eniem umiejêtno¶ci nieznajomego postanowi³ spróbowaæ namówiæ go by do³±czy³ do dru¿yny"

Najgorsze jest jednak to!

Microice napisa³/a:
Dziêkuje wszystkim za opinie wstawiê teraz drug± czê¶æ ale nie czyta³em wcze¶niej waszych komentarzy (dopiero dzisiaj to przeczyta³em)
Wiêc nie poprawi³em pewnie b³êdów co mi napisali¶cie

TO PO CHOLERÊ KA¯DY Z NAS MARNOWA£ NA TO CZAS?! PO KIEGO CHCESZ TE KOMENTARZE JAK NIE ROBISZ Z NICH ¯ADNEGO U¯YTKU?!

to siê mija z celem! komentarze zwykle s± po to by powiedzieæ autorowi co ma poprawiæ i czego daæ wiêcej, a ty "Napiszê drugi chapter/rodzia³ i dopiero looknê". WTF? kto normalny tak pisze?!

I znowu opis ca³o¶ci:
JEST JESZCZE GORZEJ NI¯ BY£O!
piszê to specjalnie z wyró¿nieniem by do ciebie dotar³o, ¿e nim siê napisze dalszy ci±g powinno siê poprawiæ dotychczasowe b³êdy, zaw³aszcza je¶li siê wie ¿e jakie¶ s±. I wszyscy mieli racjê, masz ten mózg tak prze¿arty t± Inazum± ¿e a¿ boli patrzeæ na te twoje wypociny. Ty czytasz jakiej¶ ksi±¿ki, chocia¿ podrêczniki ze szko³y? Bo nawet czytaj±c podrêcznik od chemi nauczysz siê poprawnego szyku zdania i zasad poprawnej pisowni. Nie zas³aniaj siê dysortografi±/dyskleksj±/dysmózgi±, TE¯ J¡ MAM A JAKO¦ POTRAFIÊ NAPISAÆ CO¦ CO MA RÊCE I NOGI JEST SERIO DOBRE! Nie biorê takiego marnego argumentu na obronê tego ca³ego shitu bo nawet on jest za s³aby.

To nawet nie jest FF, a opis jednego odcinka Inazumy z typow± akcj± dla tego chorego anime które mózg ci prze¿ar³o na takim poziomie ¿e nawet podczas ¶niadania musisz sobie nuciæ opening to tego crapu!

Skopiujê to z poprzedniego pustu by¶ sobie nie zaprz±ta³ g³owy lataniem po forum, nie chcê by¶ siê przegrza³ i wyda³ na ¶wiat co¶ jeszcze gorszego:

DominLoL napisa³/a:
Ok, wytykamy b³êdy:

Powtórzeñ ( w sensie imiona [ tak w ogóle, gdzie podzia³ siê pod koniec Mikiss, bo pod wygryz³ go Microice którego wcze¶niej tam nie by³o : O]) od cholery,
zdanie nie musi zaczynaæ siê od imienia g³ównego bohatera, brak jakich¶ wiêkszych znaków interpunkcyjnych ( czyt spacje czy nowe linie ),
wszystko ci napisa³e¶ poupychane w jednozdaniowcach,
bez dialogów, wiêkszej fantazji, ]
"Manager" KU¬WA! JEST POLSKA PISOWNIA TEGO, JAK SIÊ DA TO PISZ PO POLSKU NIEDOJDO JEDEN!
brak opisów;
bohatera ( ile oni maj± lat, jaki kolor skóry ma Mikiss, fioletowy? ma 98 lat? :drago: ) ,
rzeczy ( te pacho³ki, jak one wygl±da³y podobnie jak te piki, ale one do nogi czy do kosza[ ok, czepiam siê poprostu ale to i tak niedopatrzenie, bo dalej nie wiadomo o jaki klub chodzi ],
miejsca i czasu ( jak wygl±da ta szko³a, czy jest jaki¶ barak czy nowoczesny o¶rodek , gdzie jest ta szko³a, GDZIE TO SIÊ DZIEJE, KIEDY!?) i tego co siê dzieje ( jak dosta³ ten klucz, da³ mu do go rêki czy powiedzia³ "³apaj piesku!" i polecia³ za nim jak pies za patykiem) ,
tekst woda który nieprzyjemnie siê czyta i na dodatek brak jakiejkolwiek fabu³y ; po cholerê to robili, czemu on by³ tak podekscytowany, dlaczego, jak i kiedy za³o¿yli ten klub?

Wiem ¿e nie jestem mo¿e najlepszym przyk³adem dobrze pisanego FF'a na tym forum, ale b³agam ciê, popatrz na inne,nasze prace ( moje i innych na forum w sensie ) i postaraj siê co¶ z tego wyci±gn±æ. Nie umiesz rysowaæ i pisaæ i powiem co to samo co w tamtym temacie :
Poczytaj, naucz siê pisaæ przyk³adowe teksty dla wprawy, tak by czytelnik nie musia³ mieæ zagwozdki, napisz co¶ na próbê ( tzw.onsehoot ) i nie wiem, daj to do oceny jakim¶ zaufanym osobom, bo teraz to to wygl±da gorzej ni¿ moje pierwsze PZG ( a to ju¿ by³o serio do bani, jedyne co masz lepiej odemnie to ¿e tyle byków nie wstawi³e¶ ).

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

Ostatnio zmieniony przez DominLoL 13 Lipiec 13, 11:31, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 13 Lipiec 13, 10:51   

DominLoL napisa³/a:
Microice napisa³/a:
Devis mu powiedzia³ ¿e : ( tutaj powinien byæ dwukropek) jest ¿a³osnym bramkarzem z Raimona którzy maj± tylko siedmiu zawodników

A nie przypadkiem ; ? ^ ^"

Swoj± drog±, popieram Domina... po prostu nie mam energii na to, by pisaæ 2 raz to samo... co wcze¶niej napisa³ kto¶ inny.
Nie, jednak nie... dodam swoje 2 grosze, a co! >:D
HELLo! Jestem Afil i mam dysgrafiê, dysortografiê i inne shity tego pomiotu : D
No i co z tego? U¿ywam to tylko jako ma³e usprawiedliwienie, kiedy co¶ piszê RÊCZNIE, ale nie za pomoc± komputera, który poprawia b³êdy... teraz to nawet i interpunkcyjne o.O
No, ale... je¶li chodzi o sk³adnie zdañ, sam mam z tym problemy i czêsto muszê czytaæ jeszcze raz jakie¶ zdanie, choæ czêsto mi siê nie chce, no... ale wtedy widzê b³êdy i JE POPRAWIAM! D:<
God dammit... nie ci±gnê tego dalej... bo bêdzie z tego draka...

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Ostatnio zmieniony przez Afil 13 Lipiec 13, 10:56, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 13 Lipiec 13, 11:23   

Afil napisa³/a:
A nie przypadkiem ;

albo albo :] napisa³em : bo nie mog³em rozkminiæ tego zdania

Sygnatura użytkownika

Ostatnio zmieniony przez DominLoL 13 Lipiec 13, 11:25, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 13 Lipiec 13, 11:50   

DominLoL napisa³/a:
Afil napisa³/a:
A nie przypadkiem ;

albo albo :] napisa³em : bo nie mog³em rozkminiæ tego zdania

Wiesz, o ile dobrze pamiêtam, to po : robi siê akapit nowy ;3