Proszê o to, bo jak widaæ w temacie, najwiêcej Ball`i dostaj± mato³y, co s± wesolutkie, zaskarbi³y przychylno¶æ wiêkszo¶ci jakimi¶ bzdurami (fanfic?). Temat dobr± ilustracj± do tego, ¿e 2 idiótów ma 2 g³osy, a jeden profesor, tylko 1. Ino Conquest zaskarbi³ sobie wiêkszo¶æ, ale on ma pierwiastek (na szczê¶cie tylko pierwiastek) "weso³o¶ci" wiêc dlatego.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Ostatnio zmieniony przez PokeMan 29 Kwiecieñ 13, 07:35, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Proszê o to, bo jak widaæ w temacie, najwiêcej Ball`i dostaj± mato³y, co s± wesolutkie, zaskarbi³y przychylno¶æ wiêkszo¶ci jakimi¶ bzdurami (fanfic?).
No co Ty? Teraz fanart jest w modzie
PokeMan napisa³/a:
Temat dobr± ilustracj± do tego, ¿e 2 idiótów ma 2 g³osy, a jeden profesor, tylko 1. Ino Conquest zaskarbi³ sobie wiêkszo¶æ, ale on ma pierwiastek (na szczê¶cie tylko pierwiastek) "weso³o¶ci" wiêc dlatego
"Pierwiastek weso³o¶ci" - muszê zapamiêtaæ
Co do czeriszy przy zg³oszeniach to masz ca³kowit± racjê, ale nie one s± najwa¿niejsze, tylko decyzje Dariusza
poke, nie ¿eby co¶....ale czemu piszesz to nie na tym forum? tutaj jest Collect wiêc....e.....lekka wtopa (?)
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
poke, nie ¿eby co¶....ale czemu piszesz to nie na tym forum? tutaj jest Collect wiêc....e.....lekka wtopa (?)
Post jest w bardzo dobrym miejscu - naszym dziale PPS - dyskusji nt. wszystkiego co dzieje siê na Polskiej PokeScenie. Skomentowaæ ruchy innych for nigdy nie zaszkodzi.
Jeste¶ bardziej ¶lepy ode mnie, ¿e nie widzisz w jakim dziale jest ten temat ?
Krótko piszê, bo na tak± bezmy¶lno¶æ szkoda elaboratu.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
¿al mi prawie ka¿dego, kto chcê wspó³pracowaæ z daru
naprawdê, nie warto - nawet jakby¶ mia³ chêci na zmiany i potê¿ny elektorat, prêdzej pójd± za tob± w niepamiêæ, ni¿ pomog± ci co¶ zmieniæ na pokescenie
daru to rak, ka¿dy teraz idzie jak ¶lepy pomagaæ mu na forum i stronce, ale nie wiedza na co siê pisz±
bojkotuje ten nabór, gdy¿ oko³o 50% tam g³osów jest dla brechy, a usuwane s± tylko i wy³±cznie posty wywo³uj±ce ból dupy u pana darka
naprawdê, jak kto¶ chce tam siê czym¶ zajmowaæ, lepiej poczekaæ na jak±¶ inn± alternatywê
@EDIT:
Ach... jeszcze jedno pokemanie - CZERISZE NIE DAJ¡ WIÊCEJ SZANS NA WYGRAN¡
WYCHODZISZ NA KRETYNA POLEGAJ¡C NA NICH I MY¦L¡C, ¯E IM WIÊCEJ = TYM LEPIEJ DLA CIEBIE
Ostatnio zmieniony przez 4xI 29 Kwiecieñ 13, 13:48, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
dude, serio, jak ty to robisz?! za ka¿dy swój post masz odemnie RC, no prawie za ka¿dy! jak ty to robisz?!
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Niestety ze wzglêdu na wcze¶niejszy wyjazd administratorki zmuszony jestem przesun±æ w czasie og³oszenie wyników naboru. Przewidywana data ich ujawnienia to teraz 8 maja.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.