A drugi to projekt Sousuke. Z tego co pamiêtam facet napisa³ i¿ je robi. I tyle. Niestety temat na ggp zagin±³ i nie mam jak sprawdziæ mojej pamiêci.
To oznacza ¿e póki co nie ma wiêkszych nadziei na wydanie tego. Chyba ¿e kto¶ dzia³a nie ujawniaj±c tego ¶wiatku by unikn±æ pytañ i pospieszeñ
Wydaje mi siê, ¿e DA w koñcu kiedy¶ zrobi to spolszczenie
kowalt napisa³/a:
A drugi to projekt Sousuke. Z tego co pamiêtam facet napisa³ i¿ je robi. I tyle. Niestety temat na ggp zagin±³ i nie mam jak sprawdziæ mojej pamiêci.
W ten projekt co¶ nie wierzê, ale chcialbym, aby mile mnie zaskoczy³
kowalt napisa³/a:
To oznacza ¿e póki co nie ma wiêkszych nadziei na wydanie tego. Chyba ¿e kto¶ dzia³a nie ujawniaj±c tego ¶wiatku by unikn±æ pytañ i pospieszeñ
Jak mo¿na pracowaæ bez nacisków, presji i poganiaczy? No jak?
Pokemoniak napisa³/a:
Dziêki za odpowiedzi
Spoko, spoko. Forum jest od tego, ¿eby pomagaæ
Pokemoniak napisa³/a:
temat mo¿na zamkn±æ
Jednak wolê, aby pozosta³ otwarty...
Pokemoniak napisa³/a:
i dostajecie po cukierku
Dziêki
Tylko czekaæ, jak ni st±d, ni z ow±d pojawi siê spolszczenie B/W i jeszcze Emeralda
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.