Bulbapedia dostarczy³a informacji o nadchodz±cej serii Pokemon - Best Wishes 2. To informacje o niedawno zapowiedzianej serii Pokemon:
- Ash, Cilan i Iris spotkaj± mistrzyniê regionu Sinnoh, Cynthiê i udadz± siê do Wschodniej Unovy, gdzie jest wiele Pokémonów z innych regionów.
- Spotkaj± te¿ dawn± przyjació³kê Asha - Dawn.
- Caitlin bêdzie mia³a swój debiut anime. We¼mie udzia³ wraz z Cynthi± w "World Tournament Junior Cup". Zwyciêzca turnieju bêdzie mia³ szansê walczyæ z Mistrzem Unovy - Alderem.
- Pojawi siê te¿ Meloetta, która stanie siê przyjació³k± Asha i bêdzie z nimi podró¿owaæ.
- Ash bêdzie mia³ nowego rywala, a Giovanni poprowadzi Zespó³ R do "najwiêkszego planu w historii"
A wiecie co mi siê naprawdê podoba w pi±tej genie?
¯e w koñcu team R co¶ robi na powa¿nie. Wcze¶niej to zawsze im przeszkadzali, ale mieli same niewypa³y. W pi±tej pokazuj± na co ich staæ, teoretycznie przegrywaj±, ale graj± na czas, zdobywaj± to co chc± i znikaj±. Tak jak ma byæ
Czy¿by Ash mia³ z³apaæ Riolu? By³oby ciekawie. Ogó³em fajnie bêdzie jak wróc± zesz³e geny. Ta pi±ta gena tak jako¶ nie wci±gnê³a mnie do koñca.
I zgadzam siê z przedmówc±, Team Rocket w koñcu co¶ robi porz±dnie a nie co chwila tylko z³apmy Pikachu, bêdziemy bogaci. Do bani tacy przestêpcy.
Z tego co wygrzeba³em ten Riolu nie bêdzie na pewno Asha. Oshawott(nie pamiêtam poprawnej pisowni, poprawcie jak mam ¼le) i Snivy nie wyewoluuj± ale za to Krokorok przejdzie jeszcze jedn± no i Roggenrola.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.