PROSTE nP.nA Samym Koñcu TWOJEGO TEAMU JEST NP. PATRAT TO ZOROARK ZMIeNIA SIE W NIEGO ALE jka dostanie ³omot to PRZYJMUJE SWOJ¡ FORMA.to niejest transformacja czyli ze zna jego ataki.Tylko sie w niego zmienia
[ Dodano: 19 Sierpieñ 11, 11:24 ]
Przepraszam za orto nie zobaczy³em caps locka
[ Dodano: 19 Sierpieñ 11, 11:25 ]
Gdzie jeste¶ ja mam ju¿ 3 odznaki jak co¶
[ Dodano: 19 Sierpieñ 11, 11:29 ]
A i jeszcze jedno.Nie zadawaj g³upich pytañ tylko wystukaj w google Bulbapedia (po angielsku ale z t³umaczeniem)
Mo¿e wyja¶niê to bardziej technicznie... Zdolno¶æ Illusion jest unikaln± zdolno¶ci± Zoruy i Zoroarka. Pozwala ona zmieniæ wygl±d, p³eæ [a tak¿e kolor je¿eli jest shiny] na te same cechy poka który jest ostatni w twoim teamie [jednak ataki pozostaj± te same]. Jednak je¿eli pok z Illusion otrzyma obra¿enia iluzja zostaje "z³amana" tzn. wygl±d i p³eæ poka wracaj± do normy...
Illusion - Specjalna Zdolno¶æ Zoru i Zoroarka . Sprawia ona , ¿e Zoroark / Zorua przemienie siê w pokemona z ostatniego slotu twojej teamu . Jest ona przydatna wed³uk mnie podczas walk ze swoim przyjacielem na konsoli . Np. Nasz Zoroark jest Typu Mrocznego [ Znaczy ¯e jest Silniejszy od Typu Psychicznego/Duch] W naszym ostatnim slocie znajduje siê Pokemon Typu Walcz±cego ! I wtedy , nasz przeciwnik mo¿e sobie pomy¶leæ " Wystawie Pokemona psychicznego [ 2x silniejszego od typu walcz±cego ] i go zmienia . I tutaj zaskoczenie ! Nasz Zorark przemieniony u¿ywa Mrocznego pulsu , wzmocnionego przez typ psychiczny i oto mo¿emy powaliæ pokemona przeciwnika 1 ciosem !
Je¶li odswie¿am temat , to sorka ale jest nadal otwarty ;/
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.