Oto i s± nowe rangi na PC. Jak wiadomo wygra³a propozycja przygotowana przez Afila. W nawiasach poda³em liczbê napisanych postów od jakich mo¿na uzyskaæ odpowiedni± rangê.
Cytat:
Pokeball (0)
Pokemon (100)
Demoty to za ma³o (250)
Opêtany przez poke-duchy (375)
S³ucha Jigglypuff'a (500)
My¶li, ¿e jest PRO (750)
Maniaczy³ w gry (1000)
No-Life (1500)
Ranga niedostêpna w twoim regionie (2500)
Ditto (5000)
A i zgodnie z obietnic± pragnê wyja¶niæ sprawê grup na forum. Z racji, ¿e w ostatnim czasie pojawi³y siê zapytania o zasady przyjêcia do grupy Wyró¿nionych postanawiam wyprostowaæ regu³y cz³onkostwa w tej spo³eczno¶ci. Otó¿ od teraz sta³ymi cz³onkami grupy zostaj± jedynie byli administratorzy oraz byli junior administratorzy, ponadto czasowo do grupy mog± do³±czyæ inni userzy. Jednak by³aby to jedynie forma nagrody za jaki¶ konkurs, lub wybitn± przys³ugê dla forum.
Przyznaje, ¿e jest to utrudnienie w staniu siê "elitarnym", ale przy tak ma³ej liczbie u¿ytkowników forum nie mo¿emy sobie pozwoliæ aby niemal ka¿dy cz³owiek nale¿a³ do jakiej¶ grupy i mia³ kolorowy nick.
Przyznaje, ¿e jest to utrudnienie w staniu siê "elitarnym", ale przy tak ma³ej liczbie u¿ytkowników forum nie mo¿emy sobie pozwoliæ aby niemal ka¿dy cz³owiek nale¿a³ do jakiej¶ grupy i mia³ kolorowy nick.
wyró¿nieni s± na czarno
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.