So...
Jakie masz do¶wiadczenie?
Siedzê w prowadzeniu gier ogólnie od jaki¶ dobrych 7-8 lat. By³am MG na PokeLazure, PokeDark i paru innych pomniejszych forach. Lubiê prowadziæ gry i czerpiê z tego du¿± satysfakcjê. Je¶li gracz siê stara, ja staram siê dwa razy bardziej, ¿eby sam by³ zadowolony ze swojej gry!
Jak czêsto odpisujesz?
Jak tylko mam czas. Pracujê, prowadzê forum, na dwóch innych pomagam. Ponadto rysujê i udzielam siê w Krakowskim fandomie. Mo¿e byæ tak, ¿e bêd± 3 odpisy na dzieñ, a mo¿e byæ tak, ¿e 3 dni trzeba bêdzie poczekaæ na odpis.
Prowadzenie jakich gier Ciê satysfakcjonuje?
Gier w których gracz my¶l, my¶li i jeszcze raz my¶li. Zazwyczaj gry które prowadzê s± pe³ne zagadek, tajemniczych w±tków i wielu niespodzianek! Nie trawiê postów na dwa zdania z których nie mam, co odpisaæ graczowi.
Czego nie lubisz w byciu MG?
Szczerze przyznajê, ¿e moj± s³ab± stron± s± walki pokemon. Dlatego by³abym rada gdyby wasze taktyki by³y na tyle d³ugie by pozwala³y zakoñczyæ mi walkê w jednym po¶cie.
Jednocze¶nie informujê i¿ NIE PRZYJMUJÊ GIER W KTÓRYCH starterem jest: Turtwig/Chimchar... Za du¿o tego by³o w mojej starej kadencji MG. I:
Mamy siê Ciebie baæ?
Nie... My¶lê, ¿e nie. Nie jestem osob± która przekre¶la kogo¶ nie znaj±c go. Najpierw muszê cz³owieka poznaæ, by oceniæ czy go lubiê, czy nie.
Dlaczego w twoich grach min wiek to 18?
Dlatego, poniewa¿, i¿ mo¿ecie natkn±æ siê w nich na wszystko. Poprzez mordy, w±tki zakrawaj±ce na erotyczne, czy co ino, co jest +18. Je¶li jeste¶ tu i to czytasz, znaczy, ¿e pewnie zale¿y Ci na tym, ¿ebym Ciê przyjê³a. W takim razie na koñcu swojego zapisu napisz bia³± czcionk± "Jestê *tu wpisz swój nick, z koñcówk± " ê"*" np. "Jestê Szkotê"
I nie... na ksiê¿ycu nie ma Zoo .^.
End¿oj~