POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
O mnie.
Autor Wiadomo¶æ
Szkot 
Pewnie nie zna PokeMana
Jestê Szkotê

Do³±czy³a: 20 Cze 2012
Sk±d: Shotts, Scotland
Kontakt:
Wys³any: 8 Lipiec 12, 09:57   O mnie.

So...

Jakie masz do¶wiadczenie?
Siedzê w prowadzeniu gier ogólnie od jaki¶ dobrych 7-8 lat. By³am MG na PokeLazure, PokeDark i paru innych pomniejszych forach. Lubiê prowadziæ gry i czerpiê z tego du¿± satysfakcjê. Je¶li gracz siê stara, ja staram siê dwa razy bardziej, ¿eby sam by³ zadowolony ze swojej gry!

Jak czêsto odpisujesz?
Jak tylko mam czas. Pracujê, prowadzê forum, na dwóch innych pomagam. Ponadto rysujê i udzielam siê w Krakowskim fandomie. Mo¿e byæ tak, ¿e bêd± 3 odpisy na dzieñ, a mo¿e byæ tak, ¿e 3 dni trzeba bêdzie poczekaæ na odpis.

Prowadzenie jakich gier Ciê satysfakcjonuje?
Gier w których gracz my¶l, my¶li i jeszcze raz my¶li. Zazwyczaj gry które prowadzê s± pe³ne zagadek, tajemniczych w±tków i wielu niespodzianek! Nie trawiê postów na dwa zdania z których nie mam, co odpisaæ graczowi.

Czego nie lubisz w byciu MG?
Szczerze przyznajê, ¿e moj± s³ab± stron± s± walki pokemon. Dlatego by³abym rada gdyby wasze taktyki by³y na tyle d³ugie by pozwala³y zakoñczyæ mi walkê w jednym po¶cie.
Jednocze¶nie informujê i¿ NIE PRZYJMUJÊ GIER W KTÓRYCH starterem jest: Turtwig/Chimchar... Za du¿o tego by³o w mojej starej kadencji MG. I:

Mamy siê Ciebie baæ?
Nie... My¶lê, ¿e nie. Nie jestem osob± która przekre¶la kogo¶ nie znaj±c go. Najpierw muszê cz³owieka poznaæ, by oceniæ czy go lubiê, czy nie.

Dlaczego w twoich grach min wiek to 18?
Dlatego, poniewa¿, i¿ mo¿ecie natkn±æ siê w nich na wszystko. Poprzez mordy, w±tki zakrawaj±ce na erotyczne, czy co ino, co jest +18. Je¶li jeste¶ tu i to czytasz, znaczy, ¿e pewnie zale¿y Ci na tym, ¿ebym Ciê przyjê³a. W takim razie na koñcu swojego zapisu napisz bia³± czcionk± "Jestê *tu wpisz swój nick, z koñcówk± " ê"*" np. "Jestê Szkotê"

I nie... na ksiê¿ycu nie ma Zoo .^.

End¿oj~

Sygnatura użytkownika

Saidhdear mi sa' Fhraing 's sa Ghearmailt!
Saidhdear mi air raointean Chanada!
Saidhdear mi san Spàinn san Eadailt!
Saidhdear mi 'nam aghaidh fhein an Eirinn!

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: