POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Conquest
18 Marzec 13, 19:48
¤ Sza³tBoks zastêpczy. -cz. 2 (wrze. - gru. 2011)
Autor Wiadomo¶æ
PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 7 Wrzesieñ 11, 16:56   Â¤ Sza³tBoks zastêpczy. -cz. 2 (wrze. - gru. 2011)

Temat odblokowany, w zwi±zku z zmianami na forum. Niestety, trzeba by³o dzia³y "¶icsn±æ" aby nie by³a powtórka z http://www.pokemonchaos.rpgforum.pl/index.php czy http://pokoclub.jun.pl/ gdzie inteligentna administracja, natworzy³a bezsensu kupê dzia³ów na g³ównej, które strasz± ostatnim postem np. z 2010 r. :D Nie tylko mnie odstrasza gdy jaki¶ dzia³ ma ostatni post starszy ni¿ 2 tyg., wiêc st±d zmiany. A ju¿ totalnym lolem jest dzia³ z mniej ni¿ 1000 postów na g³ównej...SB te¿ wkrótce bêdzie close. Dlatego radzê siê przyzwyczaiæ do tego tematu.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Ostatnio zmieniony przez PokeMan 20 Kwiecieñ 12, 17:47, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 7 Wrzesieñ 11, 18:23   

PokeMan napisa³/a:
Temat odblokowany, w zwi±zku z zmianami na forum. Niestety, trzeba by³o dzia³y "¶icsn±æ" aby nie by³a powtórka z http://www.pokemonchaos.rpgforum.pl/index.php czy http://pokoclub.jun.pl/ gdzie inteligentna administracja, natworzy³a bezsensu kupê dzia³ów na g³ównej, które strasz± ostatnim postem np. z 2010 r. :D Nie tylko mnie odstrasza gdy jaki¶ dzia³ ma ostatni post starszy ni¿ 2 tyg., wiêc st±d zmiany. A ju¿ totalnym lolem jest dzia³ z mniej ni¿ 1000 postów na g³ównej...SB te¿ wkrótce bêdzie close. Dlatego radzê siê przyzwyczaiæ do tego tematu.

Czy ty sobie [kwa!] ¿artujesz?!
O_o ?
We¼ nie strasz ludzi...
Jak bêdzie SB zamkniête, to spamimy w fan area, oki?

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 7 Wrzesieñ 11, 18:41   

Poke, ja nie ogarniam. Po kiego grzyba ta ca³a zabawa w reaktywacjê tematu AWARYJNEGO, gdy nie ma AWARII? O.o

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 7 Wrzesieñ 11, 19:27   

W SB (jeszcze dzia³aj±cym):
Kod:
x e [Dzisiaj 17:15] DominLoL:  a mo¿na zak³adaæ w forumowym shoucie tematy dotycz±ce dyskusji? znaczy np.rozmowa grach, anime itd

Eeee. A od czego s± dzia³y forum ? Kto¶ tu chyba zapomnia³, ¿e SB jest dodatkiem, nie bazowym sk³adnikiem.

Poxer napisa³/a:
Po kiego grzyba ta ca³a zabawa w reaktywacjê tematu AWARYJNEGO, gdy nie ma AWARII? O.o

Nigdzie nie jest napisane nic, ¿e to awaryjny temat. A SB nied³ugo bêdzie close. Ot, aby nie by³o zamieszania, przez pewien czas aby ka¿dy siê zorientowa³ w zmianach, bêdzi i SB i to. Docelowo zostanie tylko to.

A ja osobi¶cie mam dosyæ jak widzê w SB g³upawe komcie typu:
Cytat:
x e [Dzisiaj 18:31] Poxer: Co siê tu dzieje?
x e [Dzisiaj 18:35] Poxer: Jaka¶ mieszanka dzia³owa? O.o

I po co tam pisaæ, jak i tak wyja¶nienia zajmuj± tyle, ¿e ich w pojedyñczym Shoucie nie zmieszczê i muszê pisaæ posta.

Dzia³y zosta³y tak przebudowane, ¿e aktualnie wygl±da tak, jakby by³o 40% dzia³ów aktywnych. Wcze¶niej by³o to ok. 15%. Poza tym, podlinkowa³em przyk³ady, jak trwanie sta³ej ilo¶ci przy spadaj±cej aktywno¶ci, mo¿e dobiæ forum. Dla mnie ¶mieszny jest np. ten PokoClub, gdzie jest dzia³ na 8 postów, a nawet 800 to i tak ma³o jak na jeden dzia³ z g³ównej. Poza tym, s±dzê, ¿e obecnie PC wygl±da przytulniej.

Snazz napisa³/a:
Jak bêdzie SB zamkniête, to spamimy w fan area, oki?

Je¶li my¶lisz, ¿e jednorazow± akcj± sk³onisz mnie do zmiany decyzji, to siê mylisz. A za dobrego posta raz na 2 dni bym siê nie pogniewa³.

W ogóle, i tak ostatnio na SB nie by³o du¿o pisane, wiêc naprawdê, to nie jest nic specjalnego.

Sygnatura użytkownika

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Ostatnio zmieniony przez PokeMan 7 Wrzesieñ 11, 19:36, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Kontakt:
Wys³any: 7 Wrzesieñ 11, 19:36   

Poke, musisz jako¶ przerabiaæ jak ci siê podoba, bo "masz dosyæ" czego¶? Jak na razie chyba innowacji nie trzeba.

Co do tych dzia³ów, to muszê przyznaæ racjê. Roztrzepane toto by³o okrutnie. I tak jest wygodniej.

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 7 Wrzesieñ 11, 19:41   

jbc. doda³em kilka zdañ do mojego poprzedniego posta.

Poxer napisa³/a:
Poke, musisz jako¶ przerabiaæ jak ci siê podoba, bo "masz dosyæ" czego¶? Jak na razie chyba innowacji nie trzeba.

Chyba ¿artujesz. Na ¿adnym innym pokeforum SB nie sta³ siê g³ównym centrum, a dzia³y zosta³y zapomniane. A tak jest u nas. I to od dawna. Nawet na Revie co¶ pisz± w dzia³ach...i to wcale nie PBFowych. Stali¶my siê jak MTV - z nazwy muzyczna, w praktyce - bez muzyki. Tutaj forum Pokemon, bez postów o Pokemon, ale z rozwiniêtym systemem pierdo³owatego spamu SBowego.... SB nie jest z³e, ale niech to bêdzie tak jak na PVF, gdzie du¿o siê pisze w SB, ALE i du¿o siê pisze postów...i to dobrych, konkretnych. Czyli 50% ajtywno¶ci w SB i 50& na forum, a nie 98% w SB i 2% na forum.

Sygnatura użytkownika

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Kontakt:
Wys³any: 7 Wrzesieñ 11, 19:44   

Tylko tu mamy sytuacjê, gdzie u nas nie ma chêci do pisania postów i ludzi nie mo¿na na si³ê do tego zmuszaæ. W koñcu rzekomo ¿yjemy w wolnym kraju, nie? Poza tym, nie powiniene¶ za bardzo odnosiæ siê do reszty forów na PokeScenie. ¯yjemy tu w³asnym rytmem i nam to chyba pasuje, right?

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 7 Wrzesieñ 11, 19:51   

Poxer napisa³/a:
Tylko tu mamy sytuacjê, gdzie u nas nie ma chêci do pisania postów i ludzi nie mo¿na na si³ê do tego zmuszaæ.

Dlatego nie namawiam/og³aszam wielkiej akcji pisania postów, tylko skoncentrowa³em dzia³y.
Poxer napisa³/a:
Poza tym, nie powiniene¶ za bardzo odnosiæ siê do reszty forów na PokeScenie. ¯yjemy tu w³asnym rytmem i nam to chyba pasuje, right?

Powinieniem, bo to konkurencja. Swietnie, chcesz zrobiæ z PC getto ? Ju¿ od dawna tak jest, a ja jako admin chcê to zmieniæ. Rozumiem siê oburzaæ na admina, o nies³uszne bany, czy typowe nepotyczne zagrywki, ale ja czyniê rzeczy które s³u¿± rozwojowi. Nie, mi nie pasuje, ¿e PC to getto Betonu który zrobi³ tu sobie poletko, tylko dlatego, ¿e na innych forach takie offtopienie nie przejdzie. Koniec tego dobrego. Spróbujcie siê zachowywaæ tak jak tu, na innych forach, które s± niestety od nas lepsze. Raz, ¿e szybko was zgasz±, dwa - ¿e i tak Offtop wszêdzie indziej le¿y i nie bêdziecie mieli co robiæ.

Sygnatura użytkownika

Ostatnio zmieniony przez PokeMan 7 Wrzesieñ 11, 19:54, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 7 Wrzesieñ 11, 19:52   

A dla mnie pomys³ ten jest dobry, tylko jest jeden b³±d. Powinni¶my tworzyæ nowe tematy i tam pisaæ, a nie zamykaæ SB i przenosiæ je tutaj. Niestety... bardzo du¿o kwestii jest poruszanych na SB i przez to cierpi forum, ale... ¿eby od razu zamykaæ?

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 7 Wrzesieñ 11, 19:57   

Afil napisa³/a:
Powinni¶my tworzyæ nowe tematy i tam pisaæ, a nie zamykaæ SB i przenosiæ je tutaj. Niestety... bardzo du¿o kwestii jest poruszanych na SB i przez to cierpi forum, ale... ¿eby od razu zamykaæ?

Nowe tematy ? jak kto chce...ja tam widzê kupê topiców gdzie mo¿na nie¼le odpisaæ...poza tym, wiele kwestii które by siê chcia³o poruszyæ, ju¿ MA tematy. I fakt, skoro rzeczy s± poruszane na SB, a na w³a¶ciwym miejscu nie, to chyba co¶ nie tak, wiêc trzeba to przerwaæ. Od offtopienia jest odpowiedni dzia³, le¿± od³ogiem ciekawe topici, a SB z definicji winien byæ do g³upawki/ewentualnie gadce o forum.

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: