Od teraz trawa mój wymy¶lony konkurs, a jego czas jest nie do daty na kalendarzu, lecz osób. Je¶li odpisze na konkurs min. 5 osób to konkurs bêdzie rozwi±zywany.
Nagrod± jest Dyplom wygranej oraz jaki¶ gif np. z Rayquaz± (nie wiem co by jeszcze wymy¶liæ) :]
1. Ja brzmi nazwa trzeciej formy Cyndaquila?
2. Jak siê mówi ogólnie na typ psychiczny? np. na ogieñ mówi siê ognisty, a na ten wybrany?
3. Czy Ash posiada³ Cyndaquila?
4. A Chikorite?
5. Od kogo Ash dosta³ Pikachu? Mia³ go jako pichu?
Mam nadziejê, ze pytania nie s± trudne. Jak chcecie to mo¿ecie opu¶ciæ jakie¶ z pytañ. Za jedn± dobr± odpowied¼ jest max. 5 pkt, ale to trudny konkurs, poniewa¿ musi byæ pe³ne zdanie, bo jak bêdzie nie pe³ne to mniej punktowane.
O jaka ³atwizna
1. 3 form± Cyndaquila jest Typhlosion
2.Na tym psychiczny mówimy psycho
3.Tak posiada go
4. Tak posiada mia³ k³opot z jej z³apaniem ale w koñcu sama posz³a za nim
5. Ash dosta³ pikachu od Profesora Oka. Nie mia³ go jako pichu
1. Typhlosion
2. psycho lub psychika :arrow: ----- to psychiczny
3. TAK
4. TAK
5. Od Profersora Oak'a. Dosta³ go jako Pikachu nie jako Pichu,
¿esz pisa³em minute za d³ugo i mnie przegoni³
1. Typhlosion
2. Psycho
3. Tak i je¶li siê nie mylê posiada go nadal.
4. Posiada³, lecz wyewoluowa³a mu i ma teraz jej przemianê.
5. Pikachu dosta³ od Oak'a. Nie, dosta³ go od razu jako Pikachu.
Ka¿dy konkurs powinien byæ przegadany z administratorem forum. Temat na razie l±duje w archiwum a nastêpnie je¶li admin nie wyrazi zgody na konkurs zostanie on usuniêty.
Ka¿dy konkurs powinien byæ przegadany z administratorem forum. Temat na razie l±duje w archiwum a nastêpnie je¶li admin nie wyrazi zgody na konkurs zostanie on usuniêty.
LOL, i przez takie ograniczanie u¿ytkowników PC samo siê stacza³o...co szkodzi konkurs je¶li jego organizacj± zajmuje siê jeden user tylko i on rozdaje jakie¶ gif.y w nagrodê ? Bary to ma talent do zniechêcania ludzi do czegokolwiek...
Ja sam zna³em odpowied¼ tylko na 3 ostatnie pytania.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.