Heh... a tak napisa³em, nie wiem czemu... mam ochotê na komedie :3
Próba 2
------------
Prolog
------------
¦mieræ! Jejku... jak ja lubi³em to s³owo w m³odo¶ci... gada³em g³upoty o ¶mierci i ¿yciu, a dodatkowo struga³em jakiego¶ gotyckiego kolesia, którego ojcem jest z³o wcielona, a matk±, jeszcze wiêksze z³o. Tak.. moje ¿ycie by³o niezbyt ciekawe.. chwila.. je jeszcze wam nie powiedzia³em... otó¿... ja umar³em.
Sta³o siê to jaki¶... rok temu? Jako¶ w tamtym okresie zosta³em potr±cony przez samochód i zmar³em w szpitalu po walce z wstrz±sem mózgu i krwawieniem z z³amanej nogi. Trwa³o to chyba 21 godzin, ale nie to jest najgorsze. Tak wiem... pewnie my¶licie ,,STARY! Jeste¶ trupem! Co gorszego mo¿e Ci siê zdarzyæ?!''. O¶wiecê was. Wiecie mo¿e, co to jest reinkarnacja? Tak... wcielanie siê w 2 cia³o. Teraz wystarczy pomy¶leæ: Ja umar³em i do was mówiê o reinkarnacji. Wiecie ju¿ o co biega? Tak, jestem skazany na ¿ycie w ciele.... przeklêtego.... ma³ego... chyba najgorszego pokemona na ¶wiecie.... JESTEM DITTO!
Jestem ma³ym zmiennokszta³tnym pokemonem, który swoj± barw± i ca³okszta³tem przypomina prze¿ut± gumê do ¿ucia.... tak± ró¿ow±... dla dzieci... BO¯E CZEMU¦ MNIE TAK POKARA£!? Przez pierwszy tydzieñ my¶la³em, ¿e to jaki¿ makija¿ mojej siostry... myli³em siê. JESTEM DITTO! Ilekroæ to powtarzam, me serce dr¿y i bojê siê patrzeæ w lustra, szyby, czy stoj±c± wodê. Dobrze by by³o gdybym by³... no ja nie wiem... w obliczu takiej katastrofy, trudno jest skupiæ my¶li... tym bardziej, ¿e... CHWILA! CZY JA MAM W OGÓLE MÓZG?! Od pocz±tku, czyli ju¿ rok temu, zauwa¿y³em, ¿e trudno mi siê my¶li i bardzo czêsto siê zawieszam, a dodatkowo ten lêk, ¿e jaki¶ bobas zacznie mnie je¶æ... BRRR! Hmm.. czas skoñczyæ ten g³upi p³acz nad w³asnym losem... ALE KURNA! Czemu jestem DITTO!? Pfff... dobra, a teraz siadaæ i s³uchaæ... mojej porypanej historii.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Jako, ¿e czyta³em to ju¿ dziesiêæ minut temu oraz jako, ¿e przesta³em siê ju¿ turlaæ po pod³odze ze ¶miechu mogê to oceniæ Nie no, rozwali³e¶ mnie 10/10 . Dobra komedia Czekam na wiêcej
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Z³o wcielone, a nie wcielona, jak co¶...
Bohater ma takie... eee... pesymistyczne nastawienie do ¿ycia... Wyczuwam jakie¶ zwi±zki z tob±.
Historia fajnie siê zapowiada, 9/10
Mam nadziejê, ¿e to bêdzie w stylu komediowym
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.