Napisa³ mu przecie¿ =,= "Szymbek, wiesz... chyba opuszczê Ciê jako MG. Tak jako¶... nie czujê siê w twojej grze dobrze, a wiêc po co mam siê zmuszaæ i dawaæ durne odpisy? Sorry... ale chyba zamykam twoj± grê. Popierasz ten rozwój wydarzeñ?". To by³o przecie¿ wiadome, ¿e prêdzej czy pó¼niej wywali jego grê do archiwum jak mu siê j± ¼le prowadzi³o. No sorki, ale to co tam zosta³o wymy¶lone przez Szybara to jednak czarna magia. Nawiedzenia, wypchane pokemony i chora psychicznie siostra... ludzie ja siê dziwie, ¿e on i tak tyle wytrzyma³.
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Ich bin eine
Ostatnio zmieniony przez Byakurai 6 Styczeñ 12, 00:04, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nawet na samym pocz±tku przy jego zapisie mówi³em, ¿e nie lubiê ,,Takiego typu gier'', a ty pox móg³by¶ zapoznaæ siê dok³adniej z spraw±, a potem tworzyæ takie tematy...
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Temat jest w³a¶ciwy. Po za tym gdzie ma siê zapoznawaæ z ca³± spraw± jak nie tu?
Szymbar do mnie pisa³ i odrzuci³em jego roszczenie bo Afil post±pi³ s³usznie. Niestety ta sytuacja pokazuje, ¿e trzeba pospieszyæ siê z opracowaniem nowego regulaminu PBFu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.