I to ju¿ wszystko co przet³umaczy³a, gdy¿ chwilowo zawiesza dzia³alno¶æ z tym .
cytat Nid z forum na R napisa³/a:
(...)cej takich ludzi .
A teraz nieco smutniejsza wiadomo¶æ:
NIE GNIEWAJCIE SIÊ, ALE OD DZISIAJ DO DNIA 22 LIPCA JESTEM ZMUSZONA ZAWIE¦IÆ T£UMACZENIE MANGI, POWODY S¡ PRYWATNE
Tak czy siak mia³am zrobiæ sobie wolne po 180 rozdziale, ale pewne sprawy nabra³y innego obrotu (...)
innymi s³owy, Pokemon Special dotychczas t³umaczyli - Wizard ( tomy 1-8), Grupa Webzira ( tom 9 - 10 ), Nid ( tom 10 - 14 ).
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Witam! Jestem autork± dodanych tutaj tomów (X-XIV). Co prawda zawiesi³am chwilowo dzia³alno¶æ, ale jeszcze dzisiaj mam zamiar dodaæ ostatni rozdzia³ serii G/S/C
[EDIT]
Przed wami rozdzia³ 180. Ostatnia walka XIV Tom 15 cz.1
[ Dodano: 2009-07-14, 19:38 ]
Seria G/S/C dobieg³a koñca, wiêc pora na nowe przygody. Tym razem poznajemy Ruby i Sapphire - bohaterów o nieprzeciêtnym charakterze.
181. Vs. Cacnea
182. Vs. Mightyena
183. Vs. Torchic
184. Vs. Dustox
185. Vs. Nuzleaf
186. Vs. Breloom
187. Vs. Kecleon
188. Vs. Lombre
189. Vs. Ludicolo
190. Vs. Nosepass (Part 1)
Witam! Jestem autork± dodanych tutaj tomów (X-XIV). Co prawda zawiesi³am chwilowo dzia³alno¶æ, ale jeszcze dzisiaj mam zamiar dodaæ ostatni rozdzia³ serii G/S/C
[EDIT]
[ Dodano: 2009-07-14, 19:38 ]
Seria G/S/C dobieg³a koñca, wiêc pora na nowe przygody. Tym razem poznajemy Ruby i Sapphire - bohaterów o nieprzeciêtnym charakterze.
181. Vs. Cacnea
182. Vs. Mightyena
183. Vs. Torchic
184. Vs. Dustox
185. Vs. Nuzleaf
186. Vs. Breloom
187. Vs. Kecleon
188. Vs. Lombre
189. Vs. Ludicolo
190. Vs. Nosepass (Part 1)
Mi³o mi ciê poznaæ Satoshi Yamamoto! Nie no ¿art, ale autork± tych tomów to ty nie jeste¶;p. Najwy¿ej skanlacji.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.