Dobra guyz, zrobi³¿em porz±dek z buttonami, które by³y na dole strony:
Deesowiec poszed³ sie waliæ, nie maj± naszego guzika, wiêc darmowej reklamy robiæ nie zamierzamy chyba, do tego deesowiec to lipa straszliwa
Pokoclub istnieje, jest cool.
Astville z tego co widzê nie istnieje, posz³o siê waliæ.
W³a¶ciwie, po cholerê to piszê, wszystkie buttony posz³y siê tymczasowo waliæ, jest konkurs dla forumowych artystów na button pokecollect, bo skoro nie mamy w³asnego guzika, to w jaki sposób mamy siê reklamowaæ ?
Wymiary buttona: 88 x 31 pikseli
Wymiary bannerka: 152 x 52 piksele
Czas do koñca czerwca, czekam na zg³oszenia na pw, wysy³acie mi tylko linki do waszych prac, wrzuconych na jaki¶ serwer typu imageshack czy tinypic. Do wygrania wyró¿nienie na ca³e wakacje i 20 minut luksusowej rozmowy ze mn± na gg
Fajnie by by³o jakby te prace by³y naprawdê wykonane w identycznym stylu. Po zakoñczeniu konkursu pododajê nas do wszystkich sensownych topek i zorganizujê wymianê z innymi forami/stronami.
¯yczê wam powodzenia i dobrych pomys³ów. Prace oceni Pokecollect Team w sk³adzie jaki siê nawinie.
Ostatnio zmieniony przez PokeMan 2 Sierpieñ 12, 11:28, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Aha, co do Poko... Przechodzi przej¶ciowe problemy, wiêc to wcale nie oznacza, ¿e nie dzia³a.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Opticum, proszê Ciê, co innego mogê zaproponowaæ? Button Raik mo¿e zrobiæ w parê minut, idealny pasuj±cy do laya itp/itd, ale chodzi o to, ¿eby zaanga¿owaæ u¿ytkowników.
zaangazuj henia. ale tak rly, jakich uzytkownikow? minus admini, minus mg to tutaj NAPRAWDE przychodzi szesc-siedem osob
a zeby ktos codziennie wchodzil, to 5
nie angazuj userow, bo i tak nic z tego nie wyniknie, bowiem NIE MA KOGO ANGAZOWAC
A MI SIÊ KONKURS PODOBA!
W koñcu co¶ siê dzieje, a nie tylko smêtne spanienie na SB i siedzenie w pomocy i forumowych zabawach. NIECH LUDZIE ZACZN¡ CO¦ ROBIÆ!
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.