Siema mam laptopa zakupionego jakie¶ 4 miechy temu pisze ¿e jest jest wgrany dx 11 ale kiedy chce uruchomiæ emulatora pcsx 2 pisze ¿e brakuje mi ¿ebym zaakutalizowa³ biblioteki czy co¶. I nie chce mi przez to zaakutualizowaæ nowego pluginu. (Laptop nie ma po³±czenia z netem wiêc nie mo¿e wyszukaæ potrzebnych plików sam). Jakby kto¶ wiedzia³ gdzie mam b³±d prosi³bym bardzo o pomoc . Z góry tx.
"laptop nie ma po³±czenia z netem" czyli nie mam mo¿liwo¶ci pod³±czenia go do sieci, chodzi mi ¿eby kto¶ poda³ mi jakiego directa (b±d¼ pliki) mam pobraæ ¿eby biblioteki directa by³y kompletne.
skoro z nami(wami) piszesz, to znaczy, ¿e masz internet. skoro masz, to ¶ci±gnij co trzeba i przegraj gdzie trzeba(druga wersja postu kolegi wy¿ej, zwany spamem). a skoro nie masz neta(jak ty z nami piszesz?) to gówno. ¿yj z b³êdami.
dobra ju¿ rozwi±za³em problem a je¿eli chodzi o to jak z wami pisze- neta mam pod³±czonego do stacjonarnego kompa (u¿ywa go ca³a rodzina) a laptopa do innych rzeczy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.