POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Otwarty przez: Drago
24 Grudzieñ 11, 18:32
Pokemon Over Battles
Autor Wiadomo¶æ
NineTailes 
Powoli siê wkrêca
Murzyñski Rycerz

Do³±czy³: 08 Sie 2009
Sk±d: yy..ee.. nie wiem?
Kontakt:
Wys³any: 11 Lipiec 10, 21:54   Pokemon Over Battles

Prologue

"Cz³owiek od niepamiêtnych czasów ba³ siê stawiæ z³ym Poke-Team'om Rocket oraz Galactic.
Oba te Team'y, które by³y te¿ nazywane zespo³ami, ci±gle krad³y Pokemon'y oraz pieni±dze.
Zespo³y równie¿ chcia³y zaw³adn±æ wszystkimi regionami, ³apa³y ci±gle Pokemon'y dla swojego szefa."

WCity, godzina 24.00

Wszyscy w WCity ju¿ spali, nie by³o ani jednego cz³owieka na ulicach, lecz niestety smaczne chrapanie w ³ó¿ku obudzi³y dwa Pokemon'y, a mianowicie Dialga i Palkia.
Oba te Pokemon'y wlecia³y do miasta przez portal i zaczê³y ze sob± walczyæ. Jako pierwszego obudzi³y pewnego ch³opca.
Ch³opca, który mia³ ksywkê Nine, nikt od niepamiêtnych czasów nie wymawia³ jego imienia, wiêc ludzie szybko zapomnieli jak siê nazywa, nawet jego rodzice mówi± na niego Nine.
Kiedy Nine ju¿ siê obudzi³, wyjrza³ przez okno i zobaczy³.. Dialgê i Palkiê. Pod nimi, na ziemi by³ inny pokemon, o wiele mniejszy. Le¿a³ na trawie i patrzy³ trochê jakby smutny i zadowolony na walkê. By³ czarny, troche podobny do psa, wilka.
Nine zna du¿o pokemonów, ale.. tego nie widzia³ nigdy i o nim nie s³ysza³. Pobieg³ obudziæ Rodziców, oni obudzili resztê miasta.
…. Nine pobieg³ do laboratorium Prof. Kanae spytaæ siê o pokemona, podczas gdy trenerzy, gym leaderzy próbuj± oswoiæ legendy. Bez skutku.
Profesor by³a zawsze ubrana w czerwonej koszulce, ciemnoniebieskiej spódnicy i fartuchu, w³osy blond, d³ugie.
Prof. Kanae po 30minutach szukania informacji na temat tajemniczego czarnego pokemona powiedzia³a, ¿e to jest Zorua.
…..?
C.D.N.

i jak? tylko (nie)szczerze.

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 11 Lipiec 10, 22:24   

Gówno. Ostatnie gówno. Facet! Czy ty musisz zawsze plagiatowaæ? Najpierw kur*a kopiujesz mój pomys³, a teraz to... (nie obra¿ê s³owa co¶).

NineTailes 
Powoli siê wkrêca
Murzyñski Rycerz

Kontakt:
Wys³any: 11 Lipiec 10, 22:26   

a co ja ci tu kopiuje..? i co kopiuje, bo nie wiem ocb. nie widzia³em ¿adnego twojego fan*** oprócz tego komixu.
jaki pomys³, wyja¶niaj.

.//Rah 
Bug Catcher
No kurna

Do³±czy³: 09 Mar 2010
Wys³any: 11 Lipiec 10, 23:37   

Szczerze? Gówno, d³u¿sze mia³em ju¿ wypracowania w 3ciej klasie podstawówki.

poxer napisa³/a:
Gówno. Ostatnie gówno. Facet! Czy ty musisz zawsze plagiatowaæ? Najpierw kur*a kopiujesz mój pomys³, a teraz to... (nie obra¿ê s³owa co¶).

A to nie jest zlamione kozaku z postu Legendsa?

Sygnatura użytkownika

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Kontakt:
Wys³any: 12 Lipiec 10, 09:02   

E tam. Nie jest :P

Nine: S³uchaj, ty zawsze musisz zrobiæ jakie¶ gówno, gdy dana tematyka staje siê popularna. Gdy zrobi³em komiks, ty musia³e¶ zrobiæ te¿. Który ci z reszt± nie wyszed³. Inni robi± zabawy (które s± dosyæ popularne) a ty wstawiasz jaki¶ kicz. Teraz popularne zrobi³y siê FanFicki, a ty wyje¿d¿asz z tym swoim czym¶! >.<

NineTailes 
Powoli siê wkrêca
Murzyñski Rycerz

Kontakt:
Wys³any: 12 Lipiec 10, 09:05   

popularne..? wiesz, w pokemonach d³ugo nie siedzia³em.. to mogê znowu robiæ komix. btw. co ja od ciebie znowu skopiowa³em? mo¿e nick? nr. telefonu? kolor nicku? ctrl+c ctrl+v FF?

ja to i tak bêdê dalej pisa³. pisa³, a¿ przestaniesz pie*****.

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Kontakt:
Wys³any: 12 Lipiec 10, 09:13   

I pisz sobie, miej uciechê. I tak nikt tego gówna nie bêdzie czyta³, bo do twojej wiadomo¶ci jest opatrzone twoim nickiem.

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 12 Lipiec 10, 09:46   

Tak na serio, to moda na Ficki by³a tu jakie¶ 2 miechy temu.... no mo¿e miech temu. Pamiêtam bo wtedy to i ja próbowa³em, ale ponios³em klêskê sromotn± jak i wielu rzeczach na tym forum... chyba mnie nie lubicie ;P
Fick to.... jak by to okre¶liæ.... noooo.... fick.... a ju¿ wiem !
Twój fick to stolec ^^
1. Prolog d³ugo¶ci dwóch zdañ w rozdziale, a rozdzia³ wielko¶ci prologu.
2. Hym, zwyk³em s±dziæ i¿ Palkia i Dialga mieszkaj± gdzie¶ tam i chrapanie w jednym miasteczku nie obudzi ich z jakiej¶ tam odleg³o¶ci, a portale s³u¿± do przemierzania jaki¶ odleg³o¶ci... hymmmmna prawdê nie wiem o co tu biega.
3. Jest do¶æ.... du¿o b³êdów.

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 12 Lipiec 10, 10:15   

nine, prolog powinien mieæ chocia¿ 5 zdañ.
wybacz, ale nieznasz wed³ug mnie niektórych pojêæ i ¶wiata poków, poæwicz trochê.

rozdzia³ krótki i nieciekawy, za ma³o siê dzieje. co to, nawet starzy nie pamiêtaj imienia swego syna? HELLO.

a teraz pobawiê siê w Wojewódzkiego w idolu:
jestem na NIE, nie podobasz mi siê, nie masz charyzmy, brak polotu, nie po¿yjesz d³ugo w tej bran¿y.

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

NineTailes 
Powoli siê wkrêca
Murzyñski Rycerz

Kontakt:
Wys³any: 12 Lipiec 10, 12:52   

przecie to ca³e to prolog.

nie, oni mówi± na niego Nine, pamiêtaj± jego imie ale go nie wymawiaj±.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: