Witam. Je¶li to z³y dzia³ to wybaczcie, bo jestem nowy na tym forum Mam pytanie: czy istnieje jaki¶ hack pokemonów na gba w którym wystêpuj± pokemony TYLKO z pierwszej generacji? Je¿eli tak to prosze o podanie linku z romem lub przes³anie go na mojego maila rifi111@interia.pl . Pytam bo nie przepadam za pokemonami z nowszych genaracji, a nie znalaz³em jeszcze hacka z pierwsz± generacj± tylko. Z góry dziêki za pomoc. Pozdrawiam ;)
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Nie sprecyzowa³em, chodzi mi o wersjê z pierwsz± generacj± na innej mapie ni¿ Fire Red/Leaf Green, bo t± mapê ju¿ znam na pamiêæ
P.S. Ja pyta³em o hack, a FR/LG to nie hacki
albo pierwsze gry albo wogóle, albo sam se rób : O
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
Ludzie co wy ?? o.O FR/LG TO NIE HACKI
Je¿eli mowa o hackach, to tak jak poprzednicy. Proponujê Pokemon Brown. Mo¿esz jeszcze zagraæ w oryginalne R/G/B/Y w kolorze jak Ci siê black-white wersja nie podoba ;) Jednak je¿eli to ma byæ tylko z 1 gen± to nic innego sensownego chyba raczej nie znajdziesz. FR/LG s± dobre, s± to remake'i, wystêpuje tam 3 gena (i 2 bodaj¿e) ale rzadko ;) polecam Ci Brown i FR/LG
facet, nie ma haków z pierwsz± gen±, dlatego ka¿dy pisa³ FR/LG : O zreszt±, Brown je¶li siê nie mylê wali pixeloz± czarno-bia³±, wiêc FR/LG w kolorze to chyba zdeczka lepszy wybór, nie?
Sygnatura użytkownika
Dziêki za odpowiedzi, a czy mogliby¶cie poleciæ jakiego¶ hacka, w którym startowe poki s± z 1 geny (bulbasaur/charmander/squirtle) ? Oprócz Rijon Adventures, bo w to ju¿ gra³em
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.