POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
28 Maj 12, 11:21
Zapisy
Autor Wiadomo¶æ
Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 8 Pa¼dziernik 09, 21:24   Zapisy

Tutaj siê zapisujcie. Formularz:
Kod:

[b]Imiê i nazwisko/nickname[/b]:
[b]Wiek[/b]:
[b]Wygl±d[/b]:
[b]Charakter[/b]:
[b]Historia (min. 10 linijek)[/b]:
[b]Cel:[/b] Mo¿liwe, ¿e wyniknie z historii, ale i tak musisz go podaæ;
[b]Profesja[/b]: (trener, hodowca, koordynator, z³odziej, detektyw, dziennikarz);
[b]Region:[/b]: Isshu NIE!
[b]Starter[/b]: Akceptujê nowe Pokemony.
[b]Styl gry[/b]: Level/Nielevel
[b]Ilo¶æ wypasu[/b]*: Patrz przypis.
[b]Towarzystwo[/b]: Ile ziomków potrzebujesz, aby prze¿yæ? Max. 2
[b]Pro¶by do mnie[/b]: Max. 4.

[i]O¶wiadczam, ¿e przeczyta³em Regulamin PBFu PokeCollect i Regulamin Dzia³u Nenloth, a tak¿e zapozna³em siê z wa¿nym tematami "Nieobecno¶ci" oraz "Profesje".[/i]

*Ilo¶æ wypasu:
- Standard: ¯adnych udziwnieñ, tylko tyle, ile da³e¶ w punkcie "styl gry" (level/nie level)
- Premium: Twój Pokemon bêdzie mia³ Ability, która mo¿e wp³yn±æ na przebieg walki.
- Businessclass: Ability i natura, która oczywi¶cie wp³ynie na twoje ataki. Zapewne bêdzie losowa, a nie najlepsza dla twojego Pokemona. Ale cuda siê zdarzaj±. :P

Teraz musicie mi pokazaæ, ¿e zaprawdê jeste¶cie godni, aby u mnie graæ.
Odpisujemy!

• Ty i twój Squirtle byli¶cie w ciemnym lesie, do¶æ pó¼na pora... Wszystko toczy³o siê dobrze, gdy nagle potkn±³e¶ siê o korzeñ i upad³e¶. Zwichn±³e¶ sobie nogê, nie jeste¶ w stanie siê poruszaæ. Squirtle jest ca³y i a¿ siê garnie do pomocy. Musicie siê streszczaæ, w oddali s³ychaæ jakie¶ ryki. Masz komórkê, w której baterii starczy tylko na 10 sek. rozmowy lub SS-mana, d³ugopis, kartkê...

• Ciemna jaskinia... Wprawdzie masz latarkê, jednak jest trochê strasznie. Nagle schodzi lawina i korytarz zostaje zawalony. Okazuje siê, ¿e to same Geodude. Jeden z nich nie zmie¶ci³ siê w "¶cianie" i wypad³ poza szereg. Widz±c ciê, a konkretnie twoj± Nidorinê, szybko rzuci³ siê do ataku. Dalej nie przejdziesz, dopóki go nie pokonasz. A ciekawie bêdzie wyeksplorowaæ tak± jaskiniê.

Nidorina @ King's Rock
Ability: Poison Point
Level: 20
Poison Sting/Tail Whip/Focus Energy/Bite

Pozdrawiam i ¿yczê mi³ej gry.
Nenloth

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!
Ostatnio zmieniony przez Nenloth 15 Maj 11, 19:22, w ca³o¶ci zmieniany 48 razy  

NineTailes 
Powoli siê wkrêca
Murzyñski Rycerz

Do³±czy³: 08 Sie 2009
Sk±d: yy..ee.. nie wiem?
Kontakt:
Wys³any: 8 Pa¼dziernik 09, 21:30   

1. Vilks Tenshin
2. 14
3. Ch³op
4. szare buty, czarne d¿insy, czarna koszulka, fryz "emo"
5.Profesja Kooedynator
6. Shinx
7. w podpisie.

Na mnie zawsze mo¿esz liczyc!(ale ja liczyc nie umiem xD )

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 8 Pa¼dziernik 09, 21:50   

1. Joey Grey
2. 13 lat
3. Ch³opak
4. ¦rednio ¶ciête w³osy, szare bojówki, szara, polarowa bluza, niebieska koszulka.
5. Oswajacz
6. Ulubiony pok to Spheal
8. W podpisie xD (tak jak u Wilka xD )
(I tak bêdê mia³ Swinuba xD )

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

NineTailes 
Powoli siê wkrêca
Murzyñski Rycerz

Do³±czy³: 08 Sie 2009
Sk±d: yy..ee.. nie wiem?
Kontakt:
Wys³any: 8 Pa¼dziernik 09, 21:56   

³o kurde, twój avatar ciê zmieni³ xD jak nie bêdziesz teraz pisa³ tego xD to mo¿e co¶ z ciebie bêdzie o_O

kubox22 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 01 Lut 2009
Wys³any: 9 Pa¼dziernik 09, 12:28   

Jak starter siê nie bêdzie podoba³ ci to wezmê kogo¶ innego ale zgód¼ sie na niego.
1. Imiê i naziwsko:Kai Terikon
2. Wiek:12
3. P³eæ.ch³opak
4. Krótko wygl±d:zielona bluza z kapturem i czarnym smokiem,niebieskie jeansy,br±zowe w³osy,br±zowe w³osy,czerwone logo pokeballa na czapce bez daszka.
5. Profesja:koordynator
6. Starter:Piplup
Ostatnio zmieniony przez kubox22 9 Pa¼dziernik 09, 19:15, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Kawasaki-kun
Bug Catcher
aka mentor

Do³±czy³: 04 Lis 2008
Wys³any: 9 Pa¼dziernik 09, 13:06   

1. Imiê i naziwsko (nie koniecznie prawdziwe). Ronan Erudon
2. Wiek. 16
3. P³eæ. Male
4. Krótko wygl±d. Fioletowe, ¶rednie w³osy, fioletowa koszula i spodnie
5. Profesja koordynator
6. Rodzaj Pokemonów (tylko dla trenera). s³odkie pokemony :3
7. Starter. obojêtnie jaki byleby s³odki :3
8. Karta trenera do sygny z: http://www.upokecenter.com/misc/teamgen.php

Sygnatura użytkownika

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 9 Pa¼dziernik 09, 19:00   

Karty... Chodzi³o mi o profesjê trener, wiêc wszyscy, którzy nie maja tej profesji zrobili karty zbêdnie.

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

kubox22 
Pewnie nie zna PokeMana

Wys³any: 9 Pa¼dziernik 09, 19:03   

Czyli muszê usun±æ ale czy przyjmiesz mnie w ten sposób.

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 9 Pa¼dziernik 09, 19:07   

Jasne.

Sygnatura użytkownika

Podziêkowania

POKECOLLECT FOREVER!

kubox22 
Pewnie nie zna PokeMana

Wys³any: 9 Pa¼dziernik 09, 19:08   

To ty ju¿ mi móg³by¶ zrobiæ przygode a ja usunê kartê.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: