od kilku miesiêcy wszystkim u¿ytkownikom odebrany zosta³ dostêp do kochanego przez wszystkich shoutboxa. administratorzy t³umaczyli to nisk± aktywno¶ci± forum offtopicowych. zdziwi³o mnie to jednak i postanowi³em przeprowadziæ dochodzenie w tej sprawie, poszukuj±c jednocze¶nie skrywanej przyczyny wy³±czenia komunikatora. dzisiaj znalaz³em ostateczny dowód potwierdzaj±cy moje domys³y. oto on:
wygl±da na to, ¿e znany nam dobrze bot "Henio" zdo³a³ opanowaæ mózg Raika aka Perryego i zmusiæ go do zagarniêcia shoutboxa na w³asne potrzeby. id±c dalej tym ¶ladem mo¿na doj¶æ do wniosku, ¿e niepozornie wygl±daj±cy "przyjaciel Henryk" prawdopodobnie odgrywa o wiele wiêksz± rolê w tej intrydze. nie zdziwiê siê, je¶li u¿ywa tego kiedy¶ wszechdostêpnego narzêdzia do perwersyjnych fantazji, jakimi mog± byæ linkowanie do hentajców i innych okropno¶ci. s±dzê, ¿e w najbli¿szym czasie Henryk H. spróbuje opanowaæ resztê forum i zaspamowaæ je s³ab± muzyk± Hip-Hopow± i gryz±c± po¶ciel±.
³±czmy siê, aby przeciwstawiæ siê zagra¿aj±cej nam tyranii!
próbujecie zdementowac ujawnione przeze mnie skandaliczne fakty, aby zatuszowaæ prawdê! Henio przekupi³ was jego Rare Candy, a Wy pod±¿acie za nim ¶lepo w po¿±daniu i chciwo¶ci. mam nadziejê, ¿e w¶ród u¿ytkowników znajd± siê jeszcze tacy, dla których znaczenie maj± warto¶ci moralne! ;| nie mo¿na liczyæ na administracjê, która ju¿ dawno zosta³a poch³oniêta przez Henryka. s±dzê, ¿e wiêksza czê¶æ elity forum tak¿e jest zainfekowana.
piszê ze swojego ³ó¿ka.
le¿ê zakryty po¶ciel±.
kto¶ grzebie mi w kuchni. nie wiem kto. s³yszê kroki i trzaski. siedzê tak ju¿ od piêtnastu minut. wiem, ¿e bêdzie wreszcie musia³ wej¶æ do mojego pokoju. bo¿e, w co ja siê wpakowa³em? teraz ju¿ jest pewne, ¿e nie wyjdê z tego ca³o. ginê s³u¿±c dobru. mam nadziejê, ¿e kontynuujecie moje dzie³o.
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.