1. Musisz mieæ pewno¶æ, ¿e kod i wersja gry s± z tego samego regionu (Europa albo USA)
2. Pozb±d¼ siê No$GBA, który ledwo wyrabia gierki 256MB (Np, Pokemon Black/White)
3. Spróbuj zacz±æ grê od nowa NA DESMUME.
4. http://www.iobit.com/gamebooster.html
Mam nadziejê, ¿e pomog³em.
i ile powtarzaæ:
zamiast wrzucaæ g³upie filmy, opisuj problem s³ownie :O i mamy BBcode pod yt, wiêc podawanie suchych linków jest zbêdne : O
zreszt±, na tym fimiku nie widaæ nawet ¿adnego ruchu na ekranie, nic nie widaæ, czy gra siê zaciê³a czy co, bo posk±pi³e¶ i nagra³e¶ bez muzyki : O
wpierw, jak tak usilnie chcesz graæ na No$, spatchuj se rom, dodaj cheaty w³a¶ciwe itd, i upewnij siê ¿e rom i cheaty s± kompatybilne ze sob±!
Japoñska z japoñskimi, europejskie ( takie ja wrzuci³em) z europejskimi, itd.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ok ju¿ dzia³a bez waszej pomocy.Na necie jest taki program który zastêpuje cheaty PokSav do blacka EUR .A mi chodzi³o o to jak wprowadziæ kod a na filmiku widzaæ jak w tym telewizorku sie rusza³o a jak zrobilem co pisa³o przesta³o.
Ok ju¿ dzia³a bez waszej pomocy.Na necie jest taki program który zastêpuje cheaty PokSav do blacka EUR .A mi chodzi³o o to jak wprowadziæ kod a na filmiku widzaæ jak w tym telewizorku sie rusza³o a jak zrobilem co pisa³o przesta³o.
Cytat:
cheaty PokSav do blacka EUR
Pisa³em o tym w temacie HGSS
Cytat:
A mi chodzi³o o to jak wprowadziæ kod a na filmiku widzaæ jak w tym telewizorku sie rusza³o a jak zrobilem co pisa³o przesta³o.
Zastêpuje gdy kody nie id± a wy nie pomozecie. JEST JASNO NAPISANE GRA SIÊ ZACINA.
A kody EUR tak samo dzia³aj± jak te .Gra sie zcina i na desume i na No&GBA
[ Dodano: 15 Sierpieñ 11, 13:35 ]
i pan trochê szacunku nabierze, bo mu pomóc próbujemy, a pan siê wydziera na nas : O
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
1.Naucz sie czytaæ .Spatchowa³em roma ale jeste¶ ¶lepy wiêc nie widzisz.Czy cos ci mówi "Na EUR tak samo mi idzie.To znaczy ¿e rom jest spatchowany a kody ca³y czas nie dzia³aj±.
2.Skoro nie id± te kody mo¿e zamiast powtarzac to co nie diza³a poda³byæ takie co dzia³aj± bo na polskim gogle nic nie ma o kodach EUR tylko US
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.