Od wczoraj gram w pokemon black , tak samo jak w platinum u¿ywam kodów , znalaz³em kod na move modifier i jako¶ mi nie dzia³a , zrobi³em wszystko co pisa³o na filmiku i nic.Filmik by³ po angielsku wiêc mog³em trochê siê pomyliæ.
Link do filmiku(kody i opis jest w opisie) http://www.youtube.com/watch?v=o5xoU9AVR6A
Press L+R While in game and you will get x559 of the first item in the bag (Let's name it "Item 1"), (It's 559 because its the total amount of moves) To get the desired move you want you need to throw away the x559 item to get the move desired Ex. say you want the move "Body Slam" since body slam's move ID is 34 you do some simple math 559-34=525, so now you throw away 525 "item 1" and then you will get the ID of body slam (34). Now press SELECT to confirm the move, then teach TM 44 to you're pokemon.
mówi±c wprost:
Naci¶nij L+R ( na emulatorze wed³ug ustawieñ klawiszy ), dostaniesz 559 razy pierwszego przedmiotu ( nazwijmy go item 1) ( 559 to suma wszystkich ruchów w grze) Aby otrzymaæ wyznaczony ruch, musisz wyrzuciæ tyle itemu 1, by uzyskaæ jego numer ( prosty rachunek obliczeniowy, 559- numer ruchu = ilo¶æ itemu 1 do wyrzucenia ). Przyk³adowo, Body Slam ma numer 34, stosuj±c rachunek 559-34=525, tyle itemu 1 musisz wyrzuciæ, naci¶nij select, bay potwierdziæ, potem, naucz TM 44 swojego pokemona
teraz lepiej?
[ Dodano: 18 Sierpieñ 11, 15:18 ]
zamiast tego, ¶ci±gnij se po ludzku pokesava zamiast siê w cheaty bawiæ : O
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
:/ facet, pan ma problem jedynie z cheatem, a ty tu zupe³nie inn± spraw± wyje¿d¿asz, bez urazy :/
wracaj±c, je¶li mia³by¶ k³opoty z pokesavem, napisz
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
DominLoL, obejrza³em twój filmik na youtube dotycz±cy pokesava , troche chakowa³em i teraz mój pokemon nie dostaje expa za wygranie walki , czy mam ¶ci±gn±æ patcha?
[ Dodano: 19 Sierpieñ 11, 10:02 ]
Pobierz spatchowanego blacka (Chyba ze wolisz mieæ zekroma który jest androidem czy czym¶ i ¶migaj na no&zoomer)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.