Czy my¶licie, ¿e we wrze¶niu zobaczymy Pokemon Unova w Polsce. Ja ju¿ siê nie mogê doczekaæ ostatniego odcinka Sinnoh. Czy by³o dla was smutne, ¿e Misty przesta³a wêdrowaæ?
takie pytania w shoucie mog³e¶ zadaæ, ale niewa¿ne.
1.Nie zobaczymy, i nie aktorzy a....racja, aktorzy
2.Ostatni odcinek Sinnoh jest jutro : O
3.Nie! nie Lubi³em tej rudej jêdzy, DAJCIE ZNOWU MAY!!!
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
U mnie jest zawsze tak ¿e jak jest nowsza dziewczyna to wolê j± od poprzedniej ;) Jednak tym razem tak nie ma. Czemu ??
Przesta³a wêdrowaæ Misty (jej, chocia¿ trenowa³a mój ulubiony typ poków to jednak i tak jest to jêdza i lampucera w jednym ) to powêdrowa³a May. Przesta³a wêdrowaæ May (jej, koniec z romansami do Drew ) to zawêdrowa³a Dawn. Przesta³a wêdrowaæ Dawn (NIEEEE!!! Naprawdê, lubiê j±, jest jaka¶ taka inna, i ³adniejsza od May imho ;D ma ¶wietne poczucie humoru) to zaczê³a wêdrowaæ Iris. Zaczê³a wêdrowaæ Iris, to... yy.. ''nuda''. Przejad³a mi siê ju¿ na samym pocz±tku, nic nie wnosi do fabu³y, tak jak Misty. Nie ma wymarzonego celu ; trener/ koordynator / musical'owiec tylko se chodzi i trenuje smocze poki (ble, najgorszy typ).
Przepraszam ¿e siê rozpisa³em, chcia³em tylko przedstawiæ moje pogl±dy.
Teraz do rzeczy ! S±dze i¿ zobaczymy Black and White w Polsce. Obstawiam ¿e za Iris g³os pod³o¿y albo Katarzyna £aska, Joanna Pach (wed³ug amerykañskiego dubbingu). A je¶li mia³bym siê sugerowaæ japoñskim to Anna Wi¶niewska by³a by idealna ;D W Stanach za Iris pod³o¿y³a g³os ta sama aktorka co za Lyrê (Eileen Stevens). U nas by³a za Lyrê Monika Piku³a, ale nie wyobra¿am sobie jej jako Iris ;D.
Za Cilana chcia³bym by pod³o¿y³ g³os ten sam aktor co Tracey'emu w 2 sezonie. Nie wiem czemu, ale jak us³ysza³em jego angielski g³os to od razu wpad³a mi taka my¶l ¿e móg³ to byæ nawet ten sam aktor tyle ¿e w angielskim dubbingu Za¶ je¶li mam sugerowaæ siê japoñskim dubbingiem to nie mam kandydatów bo tu ju¿ trudniej. Mo¿e wró¿bita Maciej ?? heheeh, nie, ¿artuje .
Raczej nie zobaczymy tak szybko pokemon BW u nas w Polsce.
Z tego co wiem stacje telewizyjne kupuj± ca³e sezony programów a póki co to jest gdzie¶ ¶rodek sezonu PBW w Japonii. Zanim skoñcz± i jeszcze amerykañce zdubbinguj± (W±tpiê by Polska wykupi³a co¶ od d¿apañców)to na moje oko mo¿e minie... nie ca³y rok? :/
Najpewniej seria Best Wishes dojdzie do nas na wiosnê 2012...smutne lecz IMO prawdziwe.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.