Od pewnego czasu gram w Pokemon FireRed... KiedyÂś jak graÂłem to umiaÂłem wpisaĂŚ kody, a teraz one nie dziaÂłajÂą. Zanim napisaÂłem ten temat czytaÂłem na tym forum o tym jak trzeba je wpisaĂŚ: Cheat list--->GameShark---> 1 linijka to kod FR/LG US---> 2 to kod na np. Poka.
Lecz nawet gdy je wpiszê nic nie dzia³a mimo tego, ¿e jest napisane, ¿e dany kod jest w³¹czony...Master kody te¿ wpisywa³em, chocia¿ nie wiem czy dobrze :P Mo¿e ma ktoœ jakiegoœ screena jak to powinno wygl¹daÌ?
Proszê pomó¿cie!!!
P.S
Z góry przepraszam za b³êdy :P
no to niewiem czmu ci niewchodzÂą
Ja wpisuje tak : Cheat-> Cheat List-,Gameshark i sie ciesze wpisanym kodem :oczami:
Link do kodĂłw Pokemon Fire Red Wersji US :
nie pisaÂłem ja wpisuje kody tylko na 100lvl danego poka i natychmiast wygrane walki i wtedy dostaje po 1200exp za walkĂŞ . I na poczÂątku gry na National Pokedex
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak kaÂżde inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). PrzeglÂądarkÂą moÂżesz regulowaĂŚ warunki przechowywania cookies.