Witam. Otó¿ mam ma³y problem. Chcia³bym pobawic sie kodami w Emerald. Oczywiscie na pocz±tek wêdruje na Valhallê. Szukam kodów i znalaz³em. Za³±czam emulek, rozwijam liste cheats, klikam na cheat list. Dlaej wyskakuje mi okienko. klikam w nim Code Break. W polu Code wpisuje Master Code, a nastêpnie kod np. na Parasecta. Wchodzê nastêpnie do trawy i gra siê zwiesza na sekundê, po której wyskakuje Sunflora. Próbowa³em z innymi pokami tak¿e, ale nic nie wychodzi. Jak wpisa³em kod na Sunflorê to gra siê totalnie zwiesi³a... czy ktos zna rozwi±zanie na trn problem??
Sygnatura użytkownika
Simon, you're the best pokemons' trainer on the world!
Spróbuj z innymi kodami. Ja osobi¶cie biorê kody ze stronki supercheats.com ale ¿e mam dzisiaj w miarê dobry dzieñ to dam ci linka
http://www.supercheats.co...meraldcodes.htm
Dla mnie dzia³aj± [korzystam z vba link 1.80b]
Daj RC je¶li pomog³em
P.S zapomnia³em dodaæ - bierz z 2 posta od góry bo te z 1 co¶ nie dzia³aj±
na valhali masz cheaty te¿, jakby¶ nie wiedzia³l.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
jak tylko dostanê siê do emulka to od razu wypróbujê:) a je¶li chodzi o RC to jak je komu¶ wrêczyæ??? Zupe³nie nie wiem o co z nimi chodzi jak dla mnie czarna magia, Black Magic
Sygnatura użytkownika
Simon, you're the best pokemons' trainer on the world!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.