Akcja gry: Rok 2100.
Generacja Pokemonów w Grze: 4 generacja + nie które z 3, oraz Zoroak i Zorua z 5.
Kraina: Oblivia oraz Hoenn.
Legendy do z³apania: Zoroak.
Zespó³: Zero, ten zespó³ chce z³apaæ Zoroaka i chce wykorzystaæ jego umiejêtno¶ci: Iluzji. Maj± zamiar wyssaæ energiê ze Zoroak'a do specjalnej maszyny ''Kontroler Umys³ów'', wtedy boss: Shadow. Przejmie kontrolê nad ¶wiatem. Zmieniaj±c ludzi w swoich ¿o³nierzy, jednak nie przewidzia³ pewnej sprawy...
Bohaterowie: Lucas i May.
Liderzy:
-Max (Kamienne)
-Alex (Lodowe)
-Cody (Walcz±ce)
-May (Smoki)
-Sabrina (Normalne)
-Palmer (Psychiczne)
-Protion (tak ten ze HG ze zespo³u R, ciemno¶æ)
-Daniel (Wodne)
Elite Four:
1.???
2.???
3.???
4.???
Mistrz: ???
Jak na razie tyle, nad gr± zaczynam dopiero pracowaæ. Jednak muszê mieæ ju¿ wszystko rozplanowane.
Wa¿na rzecz: Maskotk± tej gry to... Zoroak!
panie, regulamin czytaj, nie odkopujemy postów starszych ni¿ dwa ( tygodnie? miesi±ce?)
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.