POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Conquest
16 Sierpieñ 13, 20:12
Czy ten ¶wiat ma jeszcze szansê na swoje ,,byæ''?
Autor Wiadomo¶æ
Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 8 Kwiecieñ 11, 14:41   Czy ten ¶wiat ma jeszcze szansê na swoje ,,byæ''?

Bieg³y¶cie co si³ w nogach, a wasz dom ju¿ znikn±³ w czelu¶ciach ciemno¶ci, która wygl±da³a, jakby chcia³a pochwyciæ was w swoje ,,cieniste'' pazury. Mo¿e jednak by³a to prawda, jednak wasz bieg nie pozwala³ na stwierdzenie tego jednoznacznie.. a my¶li o Satto.. W£A¦NIE! Co tam ciemno¶æ?! Satto znikn±³ razem z domem! Nawet ca³y krajobraz jaki pamiêta³a¶ z swojego nowego ¿ycia... gorszego ¿ycia. Nie jest to jednak czas na sentymentalne bzdury! Czas uciekaæ, ale Satto... przez te kilka dni by³o tak mi³o... a teraz? Nie wiadomo...
*ROOOOOOOOAARRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!*
Nagle us³ysza³y¶cie i w biegu spojrzawszy siê za siebie ujrza³y¶cie dwa wielkie, czarne, napakowane jak demon na sterydach, przera¿aj±ce psy z ognistym spojrzeniem i ognistym oddechem. Chyba tylko dziêki temu je zobaczy³y¶cie, no i ten ryk. To mo¿e one stworzy³y t± ciemno¶æ? To chyba najlepsza odpowied¼.. i mo¿e gdyby je pokonaæ... ale... jak?! Te dwa potwory by³y o wiele wiêksze od was, a jak 1/3 waszego domu, który wcale nie nale¿a³ do najmniejszych. Dlatego w³a¶nie pokonanie tych bestii by³o, a raczej wydawa³o siê niemo¿liwe.. lecz... co¶ siê sta³o. Dobry Bóg widz±c wasze lêki przed stworami i nadludzki wysi³ek przyk³adany do ucieczki przed nimi, zes³a³ niesamowitego obroñcê jakim by³ Dragonair. Jednym ciosem powali³ pierwsz± bestie i j± znokautowa³, a nastêpnie zamrozi³ drug± swoim jak¿e piêknym ruchem ,,Ice Beam''. U¿y³ ruchu ,,Twister'', aby rozwiaæ... jak siê okaza³o... czarny smog i znikn±³. I choæ strach przed bestiami znikn±³, wy nadal bieg³y¶cie takim samym tempem, jak wtedy, gdy ju¿ my¶la³y¶cie, ¿e te dwa monstra was zabij±. I znów co¶ was zaciekawi³o... cisza... ca³kowita cisza.. taka... niesamowita, koj±ca... a¿ siê zatrzyma³y¶cie, spojrza³y¶cie za siebie i ujrza³y¶cie swój dom... ma³y, bo daleko, ale jednak dom. Jasny jak zawsze, bo bia³y, lecz nie na d³ugo, bo chwilê dalej wylecia³ w powietrze, a wy, przez chwilê zamurowane pad³y¶cie na kolana. Nastêpne kilka chwil potem wsta³y¶cie.. i pobieg³y¶cie w stronê lasu, jednak... z bólem duszy. Dotar³y¶cie tam bezpiecznie, bez zbêdnych niebezpieczeñstw, ani przygód, a mo¿e wam siê tylko tak wydaje...

- S³uchaj... - Zaczê³a Miki przerywaj±c ciszê, która nie wydawa³a siê spokojna, a splamiona krwi± niewinnych, jak gdy jaki¶ polityk k³amie w ¿ywe oczy o sytuacjach na wojnie. Jak gdy Hitler oszukiwa³ swoich rodaków, a potem nawet ich wypuszcza³ do pieców... jak wtedy... - Musimy siê gdzie¶ zaryglowaæ.. *sapanie*... trzeba siê gdzie¶ schowaæ, a mo¿e do ¶witu nie bêdziemy trupimi g³ówkami... *sapanie*... jestem wykoñczona.. po³o¿ê siê... - Skoñczy³a i da³a Ci.. choæ w dziwny sposób.. promyk nadziei, ¿e mo¿e bêdzie jeszcze normalnie.

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 9 Kwiecieñ 11, 16:11   

Masz u mnie plusy za wspomnienie o Hitlerze. Sorry, ¿e odpis jest krótki.
--------------------------
- Miki! Nie mamy na to czasu! Musimy uciekaæ, Satto nie móg³... Na pewno nie zatrzyma³ ich na d³ugo, oni ju¿ za nami id±! - chwytam j± za rêkê, tak¿e nabieraj±c powietrza - On nie po¶wiêci³ siê po to, ¿eby¶ odpoczywa³a! Musimy pêdziæ dalej, a jak znajdziemy bezpieczniejsze miejsce, wtedy odpoczniemy, jasne?!
Gdyby nie za³apa³a, o co mi chodzi, potrz±sam ni± mocno, ¿eby siê obudzi³a, a potem...
Naraku no Hana napisa³/a:
Jak najdalej st±d...
Jak najdalej st±d...
Uciekaj od tragedii przeznaczenia...

"B³agam, niech ona szybko oprzytomnieje... Ja nie chcê zgin±æ, mam ju¿ do¶æ, chcê ¿yæ w starym ¶wiecie..."

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 21 Kwiecieñ 11, 20:33   

Czeka³em na poprawê odpisu Nen'a, ale chyba siê nie doczekam... poza tym, nie mia³em pomys³u.
----------

- Dobrze, ruszajmy... masz ca³kowit± racjê. Ruszajmy.. - Powiedzia³a to smutnym, ch³odnym tonem... trochê niemi³ym, nawet w brzmieniu. Rzadko siê tak dzieje, a teraz.. w tym momencie? Czemu?
- Tylko... nie zawsze bêdziemy mog³y uciec, albo uciekaæ... a wiêc... kiedy¶ bêdziemy zmuszone siê zatrzymaæ... - Powiedzia³a tym samym... ch³odnym tonem i ruszy³a przed tob±, ci±gn±c ciê twoj± w³asn±, zaci¶niêt± rêk±. Te s³owa nie by³y wcale z³e, ale ton... nie podoba³ Ci siê on, nikomu by siê nie spodoba³ i powtarzaj±c, Miki bardzo rzadko tak siê zachowywa³a.
¦wiat siê zmienia, pokemony wracaj±, Miki zaczyna siê dziwnie zachowywaæ... ¶wiat siê zmienia, ale... czy na lepsze? Sama nie wiedzia³a¶, to by³a, jest wiedza zbyt du¿a, na ka¿dego cz³owieka, a ty jeste¶ ju¿ po przej¶ciach. Ka¿de uczucia ryj± w twojej g³owie dwa razy mocniejszy ¶lad... ale, czy to siê zmieni? Takie pytania mo¿na zadawaæ co drugie zdanie, a w takiej sytuacji mo¿na co pierwsze zdanie i to jest w³a¶nie najbardziej przera¿aj±ce.
Pomimo ,,strasznej sytuacji'' za wami by³o jasno, s³oñce pali³o ziemiê swoim krwawymi promieniami, a niebo spowija³y ciemne chmury... dzisiaj na pewno... przelano krew....

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych