- Umiejêtno¶æ grania w Pokemon Online
- Umiejêtno¶æ budowania sk³adnych teamów w oparciu o Smogona
- Umiejêtno¶æ grania w 3 generacjê i rzeczy z ni± zwi±zane, blalblalbla
- Nie bycie Kojotem. :P
Zapraszam do zg³oszeñ. Potrzebujê, bo nie jestem pewien, czy to za co siê zabieram ma jaki¶ sens.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Muszê potestowaæ team. Najlepiej na kim¶, kto jest do¶æ czêsto na gg. Bo na serverach ciê¿ko teraz spotkaæ kogo¶ z OU.
Chciwiec. Jak potrzebujesz, to mogê ci podrzuciæ kilka RC. :P
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Ja tak wcale czêsto nie gram, ale móg³bym czê¶ciej
Dobra, zg³aszam siê - jeden warunek ZERO 5 generacji - nienawidzê graæ nimi lub z nimi
I nie potrzebujê ¿adnych RC
200 post!
Sygnatura użytkownika
Nowi userzy to spamerzy,
¦redni userzy to lamerzy,
a Starzy userzy to szpanerzy,
Czyli normalny jest tylko Henio by QuerryPass
- Umiejêtno¶æ grania w 3 generacjê i rzeczy z ni± zwi±zane, blalblalbla
Dziêkujê bardzo. Mam nadziejê, ¿e do¶æ dobrze u³o¿y siê nam wspó³praca.
Sygnatura użytkownika
Bo bêdziesz zna³ mój team, a chcê z tob± powalczyæ.
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.