Mówi±c szczerze - nie wiem, czy zostanê mile przyjêty, nie wiem, czy jest to dobre miejsce na taki temat, wreszcie nie wiem, czy nie zostanie mi ten temat poczytany za spam - ale nic to, bo my¶lê, ¿e uda³o mi siê wyj¶æ z fajn± inicjatyw± i liczê na jakie¶ zrozumienie. Streszczaj±c siê - chodzi o grê dla wielu (bardzo wielu) graczy, prowadzon± przeze mnie, na któr± jest fajny w±tek i jak bêd± do tego fajni ludzie, to mo¿e z tego wyj¶æ co¶ bardzo niez³ego. Ogólnie trochê zabawy w podró¿e w czasie i grupowe ratowanie ¶wiata przez pokemony z ró¿nych epok ;). Móg³bym rozpisaæ siê bardziej, ale my¶lê, ¿e pro¶ciej daæ linka, bo tam ju¿ opisa³em wszystko:
Ka¿dy gracz trzymaj±cy w miarê sensowny poziom pisania jest mile widziany. Na jednym PBF-ie pewnie trudno by³oby mi znale¼æ do¶æ du¿o osób na tak± grê, ale szkoda by³oby to zmarnowaæ, dlatego siê rozg³aszam. I mam nadziejê, ¿e znajd± siê tutaj jacy¶ chêtni .
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.