Wiek: 30 Do³±czy³a: 05 Lis 2008 Posty: 1793 Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 30 Listopad 10, 18:35 Ten, co chce staæ siê kim¶... Kim¶ wa¿nym.
Kolejny nudny, deszczowy dzieñ. Jednak pogoda nie bardzo ciê interesowa³a. Mia³e¶ wa¿niejsze rzeczy do przemy¶lenia... Na przyk³ad swoje postêpowanie...
Jedno s³owo za du¿o... Wci±¿ to prze¿ywa³e¶. Gdyby nie tamto feralne s³owo, podró¿owaliby¶cie w trójkê. Mo¿e ich jeszcze kiedy¶ spotkasz i wybaczycie sobie wzajemnie wasze szczeniackie zachowanie? Nie wiadomo, ale wszystko mo¿liwe...
Teraz liczy siê twoja przysz³o¶æ. Postanowi³e¶ kilka minut wcze¶niej, ¿e stawisz jej czo³o, ¿e pokonasz przeciwno¶ci losu, ¿e nie staniesz siê jego zabawk± jak Romeo i Julia, tylko dzielnie, z zaci¶niêtymi zêbami, zburzysz ka¿dy mur, jaki zbuduje ci przeznaczenie i zostaniesz kim¶...
Zostaniesz kim¶... Zdanie, które potrafi zmotywowaæ ka¿dego. Ciebie te¿...
Popatrzy³e¶ w niebo. Nic nie wskazywa³o na to, ¿e nied³ugo przestanie laæ.
Ech, czemu twój Pokemon, Elekid musi nienawidziæ wody? No, mówi siê trudno - mo¿e poza Cherrygrove tak mocno nie leje. Wtedy bêdziesz móg³ go wypu¶ciæ.
------------------------
Wybacz, dzisiaj mia³am szalony dzieñ. Mam nadziejê, ¿e niczego nie pokrêci³am.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Niezbyt weso³o siê zapowiada ten dzieñ. Nie mam zamiaru jednak siedzieæ czy staæ i czekaæ na to, a¿ deszcz skoñczy laæ. Sam muszê wyj¶æ, ruszyæ swoje cielsko przed siebie. Zas³aniaj±c g³owê koszul± ruszam i staram jak najszybciej znale¼æ jakie¶ miejsce, lub najlepiej trasê pod która mo¿na ruszyæ, aby nie zmokn±æ. W miêdzyczasie rozmy¶lam o tym, czy nadaje siê na trenera.
Mam ze sob± Elekida tak d³ugo, a on jeszcze nie przemieni³ siê w swoj± wy¿sz± formê. Nie zna potê¿nych technik, ale jedno mnie pociesza. To, ¿e jest on ze mn± i jako jedyny nie odszed³.
Sygnatura użytkownika
Zapraszam na jeden z najlepszych PBF'ów na polskiej pokescenie. Kolejny rozdzia³ - Holiday Temptation.
Wiek: 30 Do³±czy³a: 05 Lis 2008 Posty: 1793 Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 30 Grudzieñ 10, 13:55
Có¿, chyba jeszcze nie ta pora, by oceniaæ, czy siê nadajesz na trenera. W koñcu kiedy¶ tam Elekid ewoluuje i nauczy siê jaki¶ ataków zdolnych powaliæ nawet najsilniejszego wroga. Zajmijmy siê wiêc rzeczami mniej odleg³ymi.
Deszcz... Pada³ wszêdzie. W ka¿dym miejscu la³o, choæ w lesie nieco mniej, drzewa zatrzymywa³y po³owê tego, co spada³o. Có¿, lepszej drogi by¶ nie znalaz³, wiêc ruszy³e¶ w±sk± dró¿k±, która prowadzi³a prosto do Dark Cave, a stamt±d mo¿na by³o w szybkim tempie dostaæ siê do Violet, gdzie mie¶ci³a siê siedziba lidera. Tam zawsze udawali siê wszyscy pocz±tkuj±cy Trenerzy, bo poziom by³ niski.
Przez jakie¶ 15 minut szed³e¶ sobie powolnym krokiem w kierunku pó³nocno-zachodnim i pewnie dalej by tak by³o, gdyby nie to, ¿e krzak, który mija³e¶ obok, zacz±³ siê trz±¶æ. Odruchowo wyci±gn±³e¶ Pokeball z Elekidem, ale chyba niepotrzebnie, bo zza krzaczka wy³oni³a siê dziewczyna. Nie wygl±da³a na zbyt szczê¶liw± twoj± obecno¶ci± - wskazywa³y na to wykrzywione usta i zwê¿one z w¶ciek³o¶ci oczy. By³a ubrana w kurtkê i spodnie w kolorze khaki, a jej twarzyczka (która w normalnych okoliczno¶ciach zapewne wygl±da³a jakby nale¿a³a do anio³a) mia³a zielony kolor.
- Ty, ty, ty! - podesz³a do ciebie i kopnê³a ciê w brzuch - Kole¶, matka ciê nie nauczy³a, ¿e nie przeszkadza siê ludziom, gdy s± zajêci?! Wiesz, ile przez ciebie teraz straci³am?! - wskaza³a palcem na co¶, co znajdowa³o siê za twoimi plecami. Odwróci³e¶ siê. £±ka, na której wypatrzy³e¶ kilkana¶cie Surskitów.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.