Wys³any: 22 Listopad 10, 22:58 Muzyka dla duszy jest zbawieniem
- *Pogoda na jutro! Bêdzie s³onecznie, ale pojawi± siê te¿ pojedyncze chmury, które mog± wam utrudniæ opalanie. Taka pogoda utrzyma siê przynajmniej do koñca weekendu, a wiêc czeka nas pogodny tydzieñ!* - Tak mówi³ facet od pogody.. niestety k³ama³. Pogoda, jak to niektórzy mówi±, pod zdech³ym psem... pomimo i¿ nikt z twojej rodziny tego nielubi, ka¿dy, ale to ka¿dy u¿y³ przynajmniej jeden raz tego okre¶lenia. Ty za to siedzia³a¶ przy oknie i obserwuj±c spadaj±ce krople deszczu, komponowa³a¶ w swojej g³owie utwór na skrzypce. Ale czym by³oby ,,komponowanie'' bez sprawdzania tego w praktyce? Wiêc gdy ju¿ odpowiedzia³a¶ sobie na to pytanie... po prostu zaczê³a¶ graæ i to tak, ¿e kilku przechodniów zatrzyma³o siê pod twoim oknem mówi±c:
- Co za piêkna muzyka! - I inne tym podobne wypowiedzi.
By³o to naprawdê mi³e, choæ mia³o te¿ swoje minusy.... niektórzy przechodnie opuszczali parasole przez co mokli, a nastêpnie zmieszani uciekali. By³o to nawet zabawne, ale mogli siê przez to zaziêbiæ... choæ odrobina wody nikomu nie zaszkodzi³a... sprawa jest do obgadania.
- Monic! Monic! - Us³ysza³a¶ swoj± mamê z do³u, bo dom masz 2 piêtrowy... nie licz±c parteru. - Monic! Kto¶ do ciebie! - A to ci niespodzianka... prawda?
- MONIC! To jaka¶ kobieta! Ubrana do¶æ... elegancko - Doda³a po czym us³ysza³a¶ kilka dialogów pomiêdzy go¶ciem, a twoj± mam± - I jest z jakiej¶ organizacji muzycznej... czy co¶! - Ah.. twoja mama, jednym uchem s³ucha, drugim wypuszcza, ale jednak jest to bardzo mi³a, pomocna kobieta. Czy kogo¶ ci to przypomina?
-----
Stara³em siê, a wiêc mam nadziejê, ¿e siê podoba.
EQ:
Skrzypce, smyczek, opakowanie na wst±¿ki, ,,PokeLepki''(Nie wiem jak to siê nazywa >.< Je¶li chodzi o wyposa¿enie koordynatorskie to jestem.... niedoinformowany >.<), ten ochronny pokrowiec na bale(Nastêpny przyk³ad mojej niewiedzy), 6x oran berry, 4x potions, 5x PokeBalls.
Chatot:
P³eæ: Male
Zdolno¶æ: Keen Eye
Natura: Leniwy... ale ¶piewaæ lubi x3
Ataki:
1. Peck
2. Growl
3.
4.
Jakbym co¶ przeoczy³, pomin±³, czy co¶ innego... to pisz ;P
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.