Wiêkszo¶æ, mo¿e mnie zna, mo¿e nie.
Jestem na PokeCollect praktycznie od samego pocz±tku Stycznia 2009 r. Przerwa od pa¼dziernika - marca tego roku.
PokeCollect, poleci³ mi Maron. Zarejestrowa³em siê ze wzglêdu na Turniej jaki tu by³ (PokeTrophy organizowane wtedy przez paqo). Potem ju¿ jako¶ zosta³em. Rangi specjalnej prócz Help Center nigdy nie mia³em. Potem by³ Mod na PokeArt (tylko ze wzglêdu skryptu), no i teraz Mistrz oraz okres próbny MG.
A teraz pora;
Jestem Kuba, pochodzê z Tarnowa. Obecnie nie mam ¿adnej dziewczyny. Maron jest moim qumplem z RL. Nie mam ds'a bardzo dobrze znam gry 3 Generacji. Anime interesuje siê przelotnie. Lubiê Beyblade zarówno anime jak i walki beyblade'ów (w rlu). Dla ciekawskich mam:
Wolborg 1 (prosto z Canady) - Customized i przechrzczony na Blade.
Gryffolyon 2 (tak samo jak Wolborg) - Customized i przechrzczony na Rock Griffon
Wolborg 4 (ok. rok temu zakupiony)
Thunder Serpent - HMS
Prócz tego lubiê pi³kê no¿na oraz jazdê na rowerze. Chcê zakupiæ Iphone'a :P
Ostatnio zmieniony przez Kojot 15 Pa¼dziernik 10, 23:08, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
1. Co lubisz w Pokach?
2. Ulubiony kolor?
3. Ulubiona Potrawa?
4. Ulubiony pluszak? <3
5. Lubisz mnie jak kolegê? >.<
6. Masz jaki¶ ,,talent''?
1. Strategie oraz ró¿norodno¶æ typów ; x
2. Green, Blue & Orange
3. Pizza <3 Zapiekanki <3 Ziemniaki z ¦mietan± lub Kefirem <3
4. Taki bia³y mi¶
5. No nie wiem. Muszê siê bardziej zastanowiæ. joke, lubiê.
6. Nie wiem. Prócz naprawiania beyblade'ów... i innych "zabawek' w które gramy z Maronem
Titiz napisa³/a:
Czytasz jak±¶ mangê?
Lubisz Naruto?
Jaki jest Twój ulubiony przedmiot(w szkole)?
Jaka jest Twoja ulubiona gra?
Witam mojego new MG
Nie czytam.
Tak.
Matma, Chemia, Angielski (chocia¿ mam trochê 4 :<), Infa, W-F (Zw³aszcza jak idziemy na si³kê!)
NFS Undercover, Most Wanted, Carbon. Hockey 2002 (?), CS, Warcraft 2 i 3, Age of Empires IV, Urban Terror 4.1, Pokemon Emerald.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.