POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
28 Maj 12, 11:00
Dennis Harrow i Mebini
Autor Wiadomo¶æ
Matizam 
Pewnie nie zna PokeMana
I'm BACK

Do³±czy³: 18 Wrz 2010
Sk±d: Pokemonpl.net
Kontakt:
Wys³any: 25 Wrzesieñ 10, 10:27   Dennis Harrow i Mebini

Cytat:
Poprzednia doba zaczê³a siê lekcjami. Dziesiêæ godzin nauczañ, zwieñczonych konwersacj± z mistrzem Li. Uda³em siê wtedy, jak zapewne wiecie do wie¿y, na najwy¿sze piêtro, czysto z ciekawo¶ci. Nastêpnie odby³a siê krótka lecz ujmuj±ca konwersacja z Mebinim, która zwieñczona zosta³a z³apaniem przeze mnie pierwszego pokemona – w³asnie tego Hitomoshiego z którym rozmawia³em przed chwil±. Powiadomi³em o tym wszystkich mnichów. Najwidoczniej nie chcieli zwlekaæ i momentalnie, bo pó³ godziny po przybyciu do kaplicy, by³em ju¿ w Olivine City – nie s±dzi³em ¿e klasztornicy mog± mieæ samochód. Tam wskoczyli¶my na ostatni mo¿liwy dzisiejszego dnia prom do Canalave. Zakupiono mi bilet, mistrzowie zd±¿yli przekazaæ mi jeszcze na drogê trzy tysiaki, coby mi siê przyda³y na niespodziewane wydatki. Poszed³em do swojej kabiny, zmêczony ca³ym tym dniem rzuci³em siê na ³ó¿ko i zasn±³em jak kamieñ.

"Dennis...Obud¼ siê...Ju¿ jeste¶my..." - S³yszysz w swojej g³owie. Od razu zrozumia³e¶, ¿e skoro Mebini nie znajduje siê w Pokeballu, to jest noc. Mimo to wstajesz, przecie¿ nie chcesz, ¿eby twój przyjaciel od pocz±tku przyja¼ni uwa¿a³ Ciê za kogo¶ upartego. Po¶piesznie zbierasz siê i wychodzisz z kabiny. W ostatniej chwili dobiegasz do schodów, aby wydostaæ siê z opuszczonego statku. O ma³y w³os, a zosta³by¶ zamkniêty. Na szczê¶cie jest Mebini, twój przyjaciel.

Yoroii
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 10 Sty 2010
Wys³any: 25 Wrzesieñ 10, 13:50   

Po wyj¶ciu ze statku, pierwsze co zrobi³em to potê¿nie ziewn±³em i rozprostowa³em obola³e ko¶ci. £ó¿ko na którym spa³em by³o najprawdopodobniej stare i niewygodne, albo po prostu zbyt miêkie. Wykonawszy te niezbyt wyczerpuj±ce czynno¶ci, spojrza³em na Mebiniego. Dobrze, ¿e ¶wieci po zmroku, moje oczy nie by³y jeszcze przyzwyczajone do ciemno¶ci. Zacz±³em kontynuowaæ konwersacjê któr± rozpocz±³ ze mn± jeszcze w kabinie.
"Wiesz co? Wola³bym ¿eby¶ nie budzi³ mnie wiêcej poprzez telepatiê. Przeszkadza mi to. Tak w ogóle, masz szczê¶cie, ¿e przybili¶my do portu o zmroku, bo sam mia³em ju¿ ochotê zrobiæ ci tak± terapiê szokow±. Jak minê³a podró¿? Mam nadziejê ¿e w kuli jest znacznie wygodniej ni¿ by³o w moim przypadku." czekaj±c na odpowied¼ postanowi³em ogarn±æ niektóre sprawy. Wszystko co dzia³o siê w ostatnim czasie posz³o zdecydowanie za szybko. Nie wiedzia³em jeszcze co mam ze sob± zrobiæ. Teraz potrzebowa³em jakiego¶ chwilowego noclegu, by móc jutro siê obudziæ pe³en si³ i gotowy na pierwszy trening z Mebinim.
"Mebini, móg³by¶ siê porozgl±daæ trochê za jakimi¶ miejscami w których mogliby¶my znale¼æ miejsce na nocleg? Który¶ z mêdrców wspomina³ o Poke Centrach, czy czym¶ w tym stylu. Ty pewnie jeste¶ rze¶ki i gotowy do czynnego spêdzania czasu, bo siê wyspa³e¶ za dnia, ale wiedz, ¿e my ludzie ¶pimy w nocy, nie jeste¶my przyzwyczajeni do sytuacji takich jak ta, i ¿e bêdê ciê musia³ przyzwyczaiæ do spania w nocy, ¿eby nie by³o problemów tego typu, jak: Mebini, id¼, wygraj to starcie! Ale najpierw siê obud¼!"

My¶lê, ¿e dobry pocz±tek z mojej strony.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: