POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
22 Maj 12, 19:19
Biuro Zapisów (5/5)
Autor Wiadomo¶æ
Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 19 Wrzesieñ 10, 17:26   Biuro Zapisów (5/5)

Zapozna³e¶ siê z regulaminem? Chcesz zagraæ? Zapisz siê tu!

Szablon:

Kod:
[b]Imiê, nazwisko, ksywa:[/b] (ksywa nie jest obowi±zkowa)
[b]Wiek i p³eæ:[/b]
[b]Wygl±d:[/b] (wolê obrazki z http://bit.ly/9mwKT2)
[b]Charakter:[/b] (jaki jeste¶?)
[b]Profesja:[/b] (Trener, Koordynator, Ranger, Hodowca)
[b]Profesja dodatkowa:[/b] (jakakolwiek)
[b]Region:[/b] (Kanto, Johto, Sinnoh, Unova)
[b]Starter:[/b] (dopuszczam Pokemony z pi±tej generacji)
[b]Historia:[/b] (tu proszê o wykazanie siê. min. 8 zdañ)
[b]Cel:[/b]
[b]Styl gry:[/b] (humor, akcja, romantyczna?)
[b]Rodzaj gry:[/b] (levelowa, nie levelowa)
[b]Towarzysze:[/b] (dwóch max.)
[b]Pro¶by do MG:[/b] do piêciu max.)
[b]Numer GG:[/b]

To chyba tyle. Aha, jeszcze tylko...

¯yczê mi³ej gry!

poxer
Ostatnio zmieniony przez Poxer 26 Marzec 11, 15:33, w ca³o¶ci zmieniany 9 razy  

Kawasaki-kun
Bug Catcher
aka mentor

Do³±czy³: 04 Lis 2008
Wys³any: 19 Wrzesieñ 10, 19:02   

Imiê, nazwisko, ksywa:Katsuyuki Kawasaki "Katsu"
Wiek i p³eæ: 14 Male
Wygl±d:
Charakter: Mi³y, pomocny, odwa¿ny, Czêsto zarywa do dziewczyn
Profesja: Koordynator
Profesja dodatkowa: Kucharz
Region: Kanto
Starter: Yooteri
Historia: Katsuyuki To m³ody ch³opiec mieszkaj±cy w Pewter City. Bardzo lubi Pokazy, codziennie, siada przed telewizorem i ogl±da je. Gdy na 13 Urodziny dosta³ swojego pierwszego pokemona postanowi³ ciê¿ko æwiczyæ i wzi±æ udzia³ w pokazach. Od tamtego czasu æwiczy³, i æwiczy³ z nadziej± ¿e kiedy¶ dostanie siê do grand festivalu. W koñcu, w wieku 14 lat postanowi³ wyruszyæ w podró¿, Razem ze swoim Yooteri, wyruszy³ podbiæ ¶wiat Poke Pokazów. Bra³ ju¿ udzia³ w wielu pokazach, lecz w ¿adnym nie wygra³, ale to go nie powstrzyma³o od dalszych prób. W drodze Do Cerulean, Katsu spotka³ m³od±, ³adna dziewczynê o imieniu Marina. Tak¿e lubi³a pokazy, i zdecydowa³a siê podró¿owaæ razem z Katsu.
Cel:Wygraæ pokazy
Styl gry: Humor i romantyczna
Rodzaj gry: nie levelowa
Towarzysze: Marina
Pro¶by do MG:Du¿o poków z pi±tej geny

Sygnatura użytkownika

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Kontakt:
Wys³any: 19 Wrzesieñ 10, 19:08   

Mo¿e zapis nie jest zbytni± rewelacj±, ale dobra.

Przyjêty

Byakurai 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Bear wants justice

Do³±czy³: 14 Sie 2009
Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 19 Wrzesieñ 10, 20:16   

Imiê, nazwisko, ksywa: Byakurai Akimo "Thunder"
Wiek i p³eæ: Facet wiek 17 lat
Wygl±d:
Charakter: Byakurai jest mi³ym cz³owiekiem, który lubi pogadaæ z lud¼mi. Jest nie¶mia³y przy dziewczynach, ale kiedy siê prze³amie jest gadatliwy jak nigdy.
Profesja:Trener
Profesja dodatkowa: Koordynator
Region: Kanto
Starter: Yooterii
Historia:Byakurai Akimo urodzi³ siê w ma³ej wiosce obok Pallet town, od ma³ego chcia³ byæ koordynatorem, a¿ do pewnego dnia.... . By³ ciemny poranek, mg³a spowi³a ca³e miasto oraz okoliczne obszary. Nad Lasem Viridian przelatywa³y dwa legendarne pokemon’y: Ho-Oh i Lugia. Ich przylot nigdy nie wró¿y³ nic dobrego. Nad wiosk± Akimo zawis³y czarne chmury, które sprowadzi³y okropny deszcz oraz z³ote b³yskawice. Te zjawisko pogodowe sprowadzi³o na ten teren powód¼. Byakurai w tym czasie bawi³ siê na dworze. Ucieka³ szybko do domu, kiedy to drzewo spad³o mu prosto na praw± nogê, przez co nie móg³ siê ruszyæ. W tym samym czasie przylecia³ Ash - mistrz regionu Kanto.
-Charizard u¿yj miotacza p³omieni. - Rykn±³ Ash, jego pokemon szybkim ruchem rozwali³ drzewo, ale dla Byakurai'a ju¿ by³o za pó¼no. Straci³ on nogê. Od tego wydarzenia minê³o 9 lat, Byaku ma protezê oraz postanowi³ odstawiæ koordynatorstwo na drugi plan, a na pierwszy postawiæ zostanie mistrzem pokemon.
-Byakurai leniuchu wstawaj! Spó¼nisz siê do Oak'a, a tak¿e na ¶niadanie. - Powiedzia³a jego matka.
- Tak leniuszku wstawaj, bo ci wylejê wiadro wody na ³ó¿ko od razu wstaniesz. - Doda³ jego ojciec. Thunder wsta³, pozbiera³ siê jako¶,po czym zszed³ na dó³ by zje¶æ ¶niadanie. Po jedzeniu poszed³ siê ubraæ. Wzi±³ swój naszyjnik na którym by³o miejsce na pokeball (tam dopnie swojego startera) i poszed³ do profesora Oak'a.
Cel:
Styl gry: wszystkiego po trochu
Rodzaj gry: levelowa
Towarzysze: Keino
Pro¶by do MG:Poki z 5 gen, chce mieæ mp4 oraz nie chce poków z 4 gen chyba ¿e to ewolucje starszych pokemonów
Numer GG:20094319

Sygnatura użytkownika

*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*

Ich bin eine :zombie:

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Kontakt:
Wys³any: 19 Wrzesieñ 10, 20:25   

Co wy macie z tym Yooteriim? ^^

Przyjêty!

Gra jutro, bo dzi¶ ju¿ nie mam czasu.

Qiza 
Powoli siê wkrêca
Dawniej Sara =)

Do³±czy³a: 14 Lis 2009
Sk±d: Johto
Kontakt:
Wys³any: 19 Wrzesieñ 10, 22:00   

Imiê, nazwisko, ksywa: Sara Niko / Blue
Wiek i p³eæ: 16 lat, a to drugie to zgadnij -_- dziewczyna
Wygl±d: Oto Sara
Charakter: Mi³a, uczciwa, pogodna, odwa¿na, m±dra
Profesja: Trener
Profesja dodatkowa: Detektyw (Poznaæ podczas podró¿y) :ninja:
Region: Johto xD
Starter: Mijumaru
Historia: Blue to dziewczyna z regionu Johto, z miasta New Bark Town. Ma wiele rzeczy które j± zafascynowa³o, lecz nie Pokemon' y. Je¿eli ma byæ szczera, to jedynie widzia³a jednego Pokemon'a, który zwa³ siê Houndoom. Pewnego dnia ogl±da³a pewn± walkê w TV, w³a¶nie tam jaki¶ trener walczy³ z innym trenerem. By³a to walka pomiêdzy Manectrik'iem, a Golem'em. Walka by³a bardzo ciekawa.
Zafascynowa³y j± wtedy Pokemon' y. Po d³ugiej walce wygra³ Golem i jego trener, a po walce przysz³a do niej mama, aby zobaczyæ co robi. Mama wiedzia³a, ¿e nie Blue nie jest zbytnio zafascynowana Pokemon' ami, lecz spojrza³a w telewizor i zobaczy³a Golem' a. Zapyta³a siê jej czy skoro ogl±dam walkê Pokemon' ów to wyruszê w podró¿. Zastanawia³a siê przez piêæ minut, i po do¶æ krótkim namy¶le powiedzia³a mamie, ¿e wyruszy w podró¿ jutro z rana. Mama powiedzia³a jej, ¿e jest ju¿ pierwsza w nocy i musi i¶æ spaæ, powiedzia³a tak¿e, ¿e spakuje jej plecak na podró¿ i jak ju¿ spakuje pójdzie spaæ.
Blue po³o¿y³a siê spaæ, a ¶ni³a jej siê w³a¶nie walka któr± ogl±da³a w TV. Gdy walka siê skoñczy³a obudzi³a siê, spojrza³a na zegarek, a ten pokaza³ jej, ¿e jest dziesi±ta rano. Sara Zesz³a na dó³, gdy¿ musi zje¶æ ¶niadanie. Gdy zesz³a mama da³a jej spakowany plecak. Na ¶niadanie by³y tosty z serem i szynk±. Blue zjad³a ¶niadanie, wsta³a ze sto³u, po¿egna³a siê z mam±, wziê³a plecak i wysz³a aby wyruszyæ w swoj± pierwsz± podró¿.
Cel: Zostaæ mistrzem Pokemonów, byæ bardzo dobrym detektywem (Ten drugi cel ujawni siê w pó¼niejszym czasie)
Styl gry: Trochê tego, trochê tego i trochê tego xD
Rodzaj gry: Levelowa
Towarzysze: Ch³opak, ma na imiê Ryan Stone, jako ksywy u¿ywa Dylan, wygl±da tak, jego starterem jest Pichu, charakter wymy¶l, i ¿eby on by³ moim ch³opakiem w grze.
Pro¶by do MG: Nic, a nic
Numer GG: Masz

Sygnatura użytkownika
||Moja Gra||
||Moja Sygnatura||

Go¶æ kliknij w jajka!

Piszê poprawnie po polsku.
Ostatnio zmieniony przez Qiza 20 Wrzesieñ 10, 20:52, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Kontakt:
Wys³any: 20 Wrzesieñ 10, 15:50   

Troszkê s³abo, ale dobrze. Przyjêta!

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 26 Pa¼dziernik 10, 18:49   

Imiê, nazwisko, ksywa: Maroshika Ruzoumashite, w skrócie Mars xD
Wiek i p³eæ: Dziewczyna, lat 17
Wygl±d: Takie pó³d³ugie - bêd± gdzie¶ do ramion - w³osy, czerwone no i s± u³o¿one w charakterystyczn± fryzurkê z tak±... eee... "antenk±" na czubku. Ubrana jest w czarn± sukienkê, pasuj±ce do niej rajstopy i buty na wysokim obcasie :D
Charakter: Wiesz, ¿e nie lubiê naginaæ rzeczywisto¶ci i w zasadzie ka¿da moja postaæ z PBFa ma moj± osobowo¶æ ;)
Profesja: Koordynatorka.
Profesja dodatkowa: Potem mog³aby doj¶æ praca dla policji.
Region: Sinnoh, miasto wybierz sam.
Starter: Glameow
Historia: (pozwolisz, ¿e przedstawiê j± w pierwszej osobie)
Hm... Moje ¿ycie nie by³o i nie jest zbyt ciekawe. Urodzi³am siê w rodzinie, która przestrzega³a japoñskich tradycji, wiêc musia³am od czasu do czasu wrzucaæ na siebie to okropne kimono, a jakby jeszcze tego by³o ma³o, musia³am siê urodziæ z chorob± von Willebranda... Có¿, to tylko uprzykrza³o mi ¿ycie, bo inne osoby wci±¿ siê ze mnie ¶mia³y, ¿e za czêsto mi leci krew z nosa i z innych miejsc. No, ale pomiñmy te moje trudne... eee... "szczeniêce lata". No i pewnego dnia, gdy mia³am 14 lat, z powodu krwotoku, spowodowanego tym g³upim choróbskiem, straci³am przytomno¶æ w jakim¶ ciemnym zau³ku. Gdy odzyska³am j± ponownie, spostrzeg³am, ¿e znajdujê siê w jakim¶ jasnym pomieszczeniu i wtedy zauwa¿y³am jakiego¶ ch³opaka w wieku oko³o... hm... 23 lat. Mia³ niebieskie, prawie szare w³osy i by³ ubrany w dziwne cichy, takie lekko... kosmiczne. Blah, blah, kole¶ wyja¶ni³ mi ca³± sytuacjê, co¶ siê ze mn± sta³o, kim on sam jest i co to za miejsce. Facet nazywa³ siê Cyrus i by³ szefem jakiego¶ Team Galactic, a ten budynek to g³ówna baza tej organizacji. Blah, blah, blah... Przemilczê lepiej resztê, bo tam nic ciekawego, no oprócz tego, ¿e wst±pi³am do tej spó³ki i dosyæ szybko sta³am siê komandork±. Ale pewnego dnia, gdy Cyrus ju¿ chcia³ zrealizowaæ swój plan, który zak³ada³ stworzenie nowego ¶wiata (i zniszczenie istniej±cego, oczywi¶cie), zaatakowa³ on mnie i dwójkê pozosta³ych komandórów - Saturna i Jupiter....
...
Cytat:
Tu koñcz± siê szczegó³y fabu³y lub zakoñczenia utworu. ~¼ród³o - Wikipedia

Blah, blah, blah, Mars walnê³a ³bem w co¶ tam i nabawi³a siê niepamiêci wstecznej ca³kowitej.

Cel: Odzyskaæ pamiêæ i takie tam inne.
Styl gry: Romantyzm, akcja, ma³o humoru.
Rodzaj gry: Nielevelowa
Towarzysze: Satan, na którego wszyscy wo³aj± Saturn.
Pro¶by do MG:
Du¿o, du¿oooo medycyny :sliniak:
¯eby Saturn mia³ hemofobiê :3
Numer GG: Masz :D

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Kontakt:
Wys³any: 26 Pa¼dziernik 10, 19:14   

Po bli¿szym doczytaniu zapisów Blue i Byakuraia uzna³em, ¿e nie nadaj± siê za bardzo na grê.

A Inaki grê oczywi¶cie PRZYJMUJÊ.

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 19 Listopad 10, 23:32   

Imiê, nazwisko, ksywa: Alan Fail
Wiek i p³eæ: Lat 16 P³eæ: ON
Wygl±d:
Charakter: Jestem nudny, troszkê nudny i wstydliwy. By ukryæ to ostatnie, czêsto jestem zbytnio impulsywny, dziwny i jak to siê mówi... narwany. Poza tym unikam dziewczyn jak ognia, ludzi w swoim wieku te¿, jedynymi osobami z którymi potrafiê rozmawiaæ, to rodzina i osoby m³odsze ode mnie o dobre 6-8 lat.
Profesja: Hodowca
Profesja dodatkowa: Fotograf, Filozof, Kucharz
Region: Sinnoh - Snow Point
Starter: Trapinch (chyba jajko prawda? >.<)
Historia: Alan urodzi³ siê pewnego zimowego dnia, oczywi¶cie by³ pierwszym dzieckiem swoich rodziców i z tego powodu nie by³ rozpieszczany. Musia³ za to ,,ustawiaæ'' poprzeczki, dla nastêpnego dziecka, które by³o ju¿ w planach jego rodzicielki i jej partnera. Nie mia³ im tego za z³e, poniewa¿ ³atwo przyswaja³ wiedzê. Dlatego te¿ szko³ê ukoñczy³ z zadowalaj±cymi wynikami, a w nagrod± jako jeden z najlepszych uczniów otrzyma³ jajko pokemona niewystêpuj±cego w tych rejonach Sinnoh. Zadowolony z tych spraw rozpocz±³ ,,hartowanie'' jajka.. tak nie czyta³ podrêczników dla hodowców. A¿ pewnego dnia pozna³ pewnego dzieciaka, który opowiadaj±c o swoim tacie, przysporzy³ smaczek by zostaæ ,,HODOWC¡''. I taka jest historia Alan'a.. beznadziejnego hodowcy, który prawie zabi³ swoje jajko.
Cel: Nic, po prostu ¿yæ.
Styl gry: Komedia w stylu anime, wiesz o co chodzi >.<
Rodzaj gry: Brak leveli
Towarzysze: Jak chcesz :P
Pro¶by do MG: Nienormalna ilo¶æ chusteczek higienicznych w czarnej torbie na jedno ramie.
Poza tym MP3 z s³uchawkami jak do dobrych gier FPP ;P
Numer GG: Masz

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum