Wys³any: 21 Czerwiec 10, 17:16 Wakacyjna Liga Pokemon
Wakacyjna Liga Pokemon to zwyk³e rozgrywki pokemon, w których liczy siê tylko dobra zabawa, dlatego gramy tak¿e w najpopularniejsze odmiany gier FR i LG (ich lista znajduje siê w podpunkcie „Pomocne materia³y”). Z racji, ¿e zawody s± czysto amatorskie nie spodziewajcie siê tytu³u Mistrza Pokemon ;p
Ma³y regulamin
1) W lidze mog± braæ udzia³ wszystkie Pokemony, które nie przekroczy³y 30 poziomu. Wyj±tek stanowi± ubery (Wynaut, Wobbuffet) oraz pokemony legendarne (Articuno, Zapdos, Moltres, Mew, Mewtwo, Raikou, Entei, Suicune, Lugia, Ho-Oh, Celebi, Regirock, Regice, Registeel, Latias, Latios, Groudon, Kyogre, Rayquaza, Deoxys, Jirachi), których u¿ywanie jest zabronione.
2) Jedynymi itemami, które mo¿e trzymaæ pokemon s± berry.
3) Z uwagi na fakt, ¿e format rozgrywek jest ligowy, gramy systemem ka¿dy z ka¿dym. W meczu korzystamy z 2, 3 lub 6 pokemonów zale¿y to jedynie od tego co zawodnicy ustal± przed meczem.
4) Zabrania siê u¿ywania wszystkich nieuczciwych sztuczek, itemów innych ni¿ berry oraz ataków OHKO (Guillotine, Horn Drill, Fissure, Sheer Cold).
Kolejno¶æ i czas rozgrywania meczów jest bez znaczenia. Proszê jedynie aby¶cie siê nie oci±gali, lepiej rozegraæ to szybko póki jest chêæ ni¿ pó¼niej siê przymuszaæ.
Rozgrywki zaczynamy mniej wiêcej ko³o pocz±tku lipca. Jednak je¶li ju¿ w lipcu pojawi± kolejni chêtni zawodnicy to mogê zgodziæ siê na ich udzia³ w lidze, oczywi¶cie w granicach zdrowego rozs±dku. W przypadku, w którym rozgrywki przynios± jako taki sukces i czasu bêdzie wystarczaj±co du¿o to mo¿e zorganizujemy jeszcze jedna edycjê w sierpniu. Zobaczymy jak to wyjdzie (o ile w ogóle wyjdzie ).
Wakacje siê skoñczy³y, wiêc skoñczy³a siê równie¿ nasza Wakacyjna Liga Pokemon. dziêkuje wszystkim dzielnie walcz±cym, gratulujê zwyciêzcy czyli Kojotowi i zapraszam do udzia³u w nowym PokeTrophy!.
Ostatnio zmieniony przez Drago 1 Wrzesieñ 10, 01:21, w ca³o¶ci zmieniany 15 razy
romy spatchowane, gotowe do gry, nie pamietam czy s± listy wystepowania
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
acha, zapomnia³em, je¶li siê nie mylê to FR 386 i LG 386 maj± poprawiony b³±d z zapisywaniem i nie trzeba nic ryæ w ustawieniach
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.