Chcê z pomoc± spo³eczno¶ci stworzyæ co¶ wielkiego, dlatego potrzebujê waszej pomocy w tworzeniu fabu³y, przedmiotów, stworków, konceptów, mechaniki. Nie musisz byæ grafikiem/koderem (ale ci te¿ s± mile widziani) - wystarczy g³owa pe³na pomys³ów i chêæ pomocy. Tworzymy wszystko od zera - grafiki, stworki, postaci, historiê ¶wiata, itd. dlatego przyda siê ka¿da rêka do pomocy.
Pod wzglêdem kodowania podwaliny zosta³y ju¿ po³o¿one, oczywi¶cie mam te¿ siedmioletnie ju¿ do¶wiadczenie w prowadzeniu i pisaniu ró¿norakich gier przegl±darkowych, wiêc to nie jest tylko bredzenie szaleñca ;)
Mogê pomóc je¿eli chodzi o ogólny Zarys stworków,¶wiata etc...
tylko kurczê akurat mam problemy z mailem wiêc pó¼niej zarejestrujê siê na stronie pomys³u.
Mam ju¿ jaki¶ tam pomys³ co do otrzymania pierwszego Stworzenia.
Mo¿na by zrobiæ taki test z odpowiedziami a,b,c,d i zale¿nie od wyniku gracz otrzymywa³by odpowiedniego stworka...
Piêkno¶ci, piêkno¶ci, Archonie. Naprawdê, nie mogê zrozumieæ, dlaczego kto¶ wykorzysta³ twój nick dla zak³adu pogrzebowego. Przynajmniej u mnie jest taki.
Fajno fajno, ale ja tak za bardzo nie wiem, jak móg³bym pomóc... Zobaczymy.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Polskie Pokemon Indigo? Jestem ciekawy co z tego wyjdzie
Zarejestrowa³em siê w³a¶nie na Pokemon Indingo, ¿eby zobaczyæ o co chodzi... i planujê co¶ bardziej zbli¿onego do gier z Gameboya/DSa. Z kampani± i animacjami.
Polskie Pokemon Indigo? Jestem ciekawy co z tego wyjdzie
Zarejestrowa³em siê w³a¶nie na Pokemon Indingo, ¿eby zobaczyæ o co chodzi... i planujê co¶ bardziej zbli¿onego do gier z Gameboya/DSa. Z kampani± i animacjami.
No to co¶ siê zapowiada co¶ lepszego i jak mówi³em jestem ciekawy co bêdzie dalej
IMHO, Indigo jest bardzo zbugowane, albo ja mam takiego farta. Ju¿ 2 Shiny Poki z³apa³em zu¿ywaj±c tylko po 1 ballu (Glameow 19 i 16 bidoof).
Ja bym ten projekt widzia³ w stylu My-fantasy :P
[Edit]
Shiny Spoink na 16...
[Edit]
Shiny Diglett miss :<
[Edit]
ftw. Shiny Bronzor i Mamoswine na 25 z³apani w 1 balla...
[Edit]
ftw. Shiny Pachirisu i Shiny Ambipom...
----
Dobra next pomys³, to taki ¿eby by³y ró¿ne kolory Shiny. I rzadsze (nie to co w Indigo)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.