Choæ, mo¿liwe, ¿e na DSa te¿ nie. Deweloper Mana Ibe w wywiadzie stwierdzi³, ¿e gra nie bêdzie na 3DSa. Gdy zosta³ zapytany o kontynuacjê dla Black & White, odpar³:
Cytat:
No, not at all. We've finished this installment with Black and White Versions.
Co mo¿e byæ przet³umaczone jako:
Nie, w ogóle. Skoñczyli¶my t± ?seriê? z Black i White.
Nie wiadomo, jaka jest prawdziwa tre¶æ tej wiadomo¶ci, poniewa¿ zosta³a przet³umaczona z Japoñskiego na Hiszpañski, Angielski, a potem na Polski. Lecz je¶li 3-cia wersja nie powstanie, to co bêdzie z ruchami Kyurema, Freeze Bolt i Cold Flare? A co z Key Itemem God Stone?
a ja powiem tak: domys³ów nie snujmy, czekajmy na info potwierdzone. wybacz szymb, ale je¶li przesz³o to przez 3 t³umaczenia, to to mog³o straciæ zupe³ny sens
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
¿e re-make R/S robiæ bêd± to do przewidzenia. Re-mak'i gier pojawiaj± siê co 10 lat, premiera R/S, by³a w 2003-2004 ( nie pamiêtam dok³adnie), wiêc spodziewa³bym siê 2013-2014 re-makeów tych¿e gier.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
No, not at all. We've finished this installment with Black and White Versions.
Przepraszam, za powtórzenie tego cytatu, ale co¶ wam muszê przypomnieæ. Oznacza to, ¿e nowe gry bêd± na zupe³nie innej metodzie, lub, ¿e ich nie bêdzie. By nie offtopowaæ dodam, ¿e GS oryginalnie mia³y wyj¶æ w 1996 roku, lecz powsta³a pewna skomplikowana sprawa. Mianowicie, brak kolorów w grze, mimo GameBoya Colora. Gra zosta³a ca³kowicie odmieniona, co zajê³o dwa lata. Wtedy wydano podobn± wiadomo¶æ jak z Black i White, czyli, ¿e Kanto jest skoñczone. Mimo to je uwzglêdnili...
Ten cytat mo¿na zrozumieæ tak¿e jako koniec 5-tej generacji, b±d¼ zmianê platformy, lecz na bulbie odpad³o to drugie. Wiêc, Remake RS mo¿e nie byæ...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.