POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
28 Maj 12, 16:45
Wêgiel ! Wêgiel ! Chwila, przecie¿ nie jestem górnikiem...
Autor Wiadomo¶æ
Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 20 Lipiec 10, 00:23   Wêgiel ! Wêgiel ! Chwila, przecie¿ nie jestem górnikiem...

Nie ma to jak zapach wêgla o poranku, nieprawda¿ ? W³a¶nie co¶ takiego budzi³o ciê codziennie osadzaj±c siê na twoim nosie, ustach.... praktycznie, wszêdzie. Najprawdopodobniej wszystko wlatywa³o przez okno, który musisz mieæ otwarte, inaczej by¶ siê ugotowa³. Tak, pok³óci³e¶ siê z w³a¶cicielem spó³dzielni i podkrêci³ ci kurek z podgrzewaniem podczas lata. Czy¿ to nie wspania³e ? W takich chwilach doceniasz dzieciñstwo.
A wiêc wracaj±c do twojego poranka... obudzi³ ciê wêgiel, a nie tyle wêgiel, co py³ wêglowy, czy jak to tam nazywaj± miejscowi. Zaspany, a jednak trze¼wy umys³em otworzy³e¶ drzwi od swojej sypialni wchodz±c do salony, potem robi±c jeden krok w prawo, wszed³e¶ do telewizyjnego, a gdy zaszed³e¶ za woln± przestrzeñ pomiêdzy 2 ¶cianami pojawi³e¶ siê w kuchni. Ah... jaki ten ¶wiat ma³y. Potem grzecznie zrobi³e¶ sobie ¶niadanie, a gdy¿ ¶niadanie jest najwa¿niejszym posi³kiem dnia wypi³e¶ 2 kawy i ju¿ ci starczy³o. Potem poszed³e¶ krok w lewo. Obejrza³e¶ TV. A gdy ju¿ znudzi³y ci siê letnie powtórki programu telewizyjnego wyszed³e¶ z domu. A raczej ze¶lizguj±c siê po rynnie, aby omin±æ w³a¶ciciela.
- Bosze..... co za mêcz±cy ¶wiat, w koñcu musimy siê zebraæ w sobie i wyruszyæ, co nie Ikazuchi ? - Zapyta³e¶ pokemona, który nadal ¶wietnie drzema³ w swoim ma³ym pokeballu przed twoj± twarz±, a twej d³oni.
- PANIE MIANKI ! - Us³ysza³e¶ g³os, który wcale ciê nie ucieszy³, a i jeszcze ten b³±d w nazwisku, który ka¿dy by siê dopatrzy³. - Gdzei zap³ata za rachunki ? Za gaz przede wszystkim i ogrzewanie ! - I tu ciê jasny pierun trafi³... bo nie tylko, ¿e sam podkrêci³, to jeszcze masz mu p³aciæ.

Co teraz !? Ludzie siê gapi±, dzieci siê ¶miej±. Co teraz ?

---------------
Masz przy sobie to co chcia³e¶ i jeszcze :

2.100$, 2 pokeballe, 1 oran berry

S³abo rzuty posz³y :/

Elekid(Ikazuchi):
P³eæ: Male
Natura: Bojowy
Ataki:
1. Leer
2. Quick Attack

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Sigma 25 
Pewnie nie zna PokeMana
Sigma Mizaki

Do³±czy³: 04 Cze 2009
Sk±d: Brzeziny
Kontakt:
Wys³any: 20 Lipiec 10, 10:57   

Moimi my¶lami rzuca jak jasny pierun. Mam ju¿ do¶æ tego typa, a wiêc czas na to, aby wyj¶æ st±d i ruszyæ w stronê mojego przeznaczenia. Po chwili rzuci³em go¶ciowi takim tekstem:
- Dobra, dobra. Mam ju¿ do¶æ tej zawszonej dziury. Masz tu kasê i siê ni± wypchaj. - Dajê mu nale¿no¶æ za op³aty (chyba nie bêdzie wiêcej ni¿ 1.000$?)- I s³uchaj ty gnoju. Mizaki, nazywam siê MIZAKI! ¯a³ujê, ¿e musia³em przebywaæ tu jakkolwiek d³ugo. Wypad, je¶li chcesz mieæ wolny metra¿ za ok. godzinê.
Mam nadziejê, ¿e wyjdzie. Je¶li tak to ubieram siê szybko i pakujê. Biorê wszystko co mam i pakujê do mojego plecaka. Zrobi³em Magistra, a musia³em siedzieæ w tej dziurze. A¿ mnie co¶ rusza.
- Ikazuchi, ruszajmy st±d, bo je¶li pobêdziemy tu chwilê d³u¿ej to ten wêgiel za³atwi nas oboje.

Fury!!!(Za du¿o X-Men Origins: Wolverine)

Sygnatura użytkownika
Zapraszam na jeden z najlepszych PBF'ów na polskiej pokescenie. Kolejny rozdzia³ - Holiday Temptation.

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 25 Lipiec 10, 23:41   

Mo¿esz mnie za to zabiæ, mo¿esz poæwiartowaæ, ale albo zapomnia³em o twoim odpisie, albo go nie zauwa¿y³em. Wybacz, ale dzi¶ odpisu nie bêdzie, a mia³em tak± nadziejê. Wena niestety nie pozwala mi na takie ,,wybryki''.

Edit:

Ah ! Naogl±da³em siê dzi¶ Code Geass (Genialne Anime ! Jutro je skoñczê xP) i jestem gotów do odpisu :
----------

Facio wkurzony i naprawdê zak³opotany, pomimo tego pierwszego czynniku, nie wyda³ z siebie nawet najmniejszego pisku. A wrêcz przeciwnie ! Zacisn±³ zêby i piê¶ci, odwróci³ siê, otworzy³ drzwi i znikn±³ w czelu¶ciach swojego mieszkania.
- BRAWO ! - Da³o siê s³yszeæ z t³umu gapiów
- WIELKIE BRAWA ! - Ponownie us³ysza³e¶ krzyk, po czym ca³y t³um siê zebra³ i zacz±³ klaskaæ i gratulowaæ z daleka, gdy¿ ju¿ by³e¶ do¶æ daleko.Jednak gdy tylko us³ysza³e¶ brawa, w twojej g³owie pojawi³y siê optymistyczne my¶li, a na twarzy zawita³ u¶miech.
Po piêciu minutach marszu, doszed³e¶ do skraju miasta, a przed tob± s± 2 drogi.
- Albo pójdziesz do takiego do³u, do którego wchodzi siê po schodach.
- Albo udasz siê w trawê, której koñca nie widaæ

Sygnatura użytkownika

Sigma 25 
Pewnie nie zna PokeMana
Sigma Mizaki

Do³±czy³: 04 Cze 2009
Sk±d: Brzeziny
Kontakt:
Wys³any: 28 Lipiec 10, 11:37   

No to ¶wietnie. Nie wiem co wybraæ, ale muszê co¶ zrobiæ. Stanie w miejscu nie pozwoli mi na poznanie tajemnic akt mego dziadka, ale jedynie podró¿ co¶ zdzia³a. Zastanawiam siê krótk± chwilê i wybieram trawê, aby jak najszybciej zdobyæ jeszcze jakiego¶ poka. Wypuszczam Elekida i mówiê do niego:
- S³uchaj Ika, musimy szybko z³apaæ nowego poka, aby nie podró¿owaæ tylko we dwoje. Ruszajmy w te chaszcze.

Sygnatura użytkownika
Zapraszam na jeden z najlepszych PBF'ów na polskiej pokescenie. Kolejny rozdzia³ - Holiday Temptation.

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 28 Lipiec 10, 12:52   

Jak to z twoj± fortun± czêsto bywa, nie znalaz³e¶,¿adnego pokemona, a¿ doszed³e¶ do do¶æ wysokich ska³. Pierwsze co zrobi³e¶ to zawróci³e¶, ale teraz, gdzie i¶æ ? Trawa jest do¶æ wysoka, a ty skrêca³e¶ czasami id±c tam, gdzie teraz stoisz.
- Ele.... - Powiedzia³ cicho twój pokemon i szarpi±c ciê za spodnie, chcia³ i¶æ wzd³u¿ ska³.
- Elekid...... - Powiedzia³, lecz rym razem pu¶ci³ twoje spodnie, przeszed³ kawa³ek drogi i skin±³ na ciebie, ¿e masz za nim i¶æ. Po czym znikn±³ ci z widoku.

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych