Witam!
Mam pytanie , mianowicie czy ta kolejno¶æ serii sie zgadza? bo mam w±tpliwosci gdy¿ misty podobno odchodzi w 3 serii a tu nagle widze j± w 5 . Czy¿by odesz³a i wróci³a ?? ( nie ogl±da³em all odc i nie wiem )
Pokemon - Sezon 01 - Indigo League
Pokemon - Sezon 02 - Orange Islands
Pokemon - Sezon 03 - Johto Journeys
Pokemon - Sezon 04 -Johto League Champions
Pokemon - Sezon 05 - Master Quest
Pokemon - Sezon 06 - Advanced
Pokemon - Sezon 07 - Advanced Challange
Pokemon - Sezon 08 - Advanced Battle
Pokemon - Sezon 09 - Battle Frontier
Pokemon - Sezon 10 - Diamond and Pearl
Pokemon - Sezon 11 - DP Wymiar Walki
Pokemon - Sezon 12 - Galaktyczne Bitwy
Pokemon - Sezon 13 - DP Gwiazdy Ligi Sinnoh
Pokemon - Sezon 14 - Pokemon Czerñ i Biel
Pokemon - sezon 15 - Pokemon Rival Destinies
Ods³on: 255104
Pokemon - sezon 16 - Adventures in Unova(Napisy)
Pokemon - sezon 17 - BW2 Decolora Adve
Pokemon - sezon 17 - Przygody w Unovie i nie tylko
Pokemon - sezon 18 - Pokemon X and Y
Ps. Proszê o spoiler w której serii i odc dok³adnie odchodzi misty i kiedy powraca (je¶li powraca wgl.) i do której serii max mo¿na ogl±daæ z ni± odc ?
Chyba rozumiem sk±d u kolegi problem.
Trzecia seria mo¿e oznaczaæ Hoenn. I rzeczywi¶cie tu ju¿ Misty nie ma. Tak wiêc mo¿e siê myliæ trzecia seria Pokemonów(zwan generacj±) z trzeci± anime.
Z Misty ¿egnamy siê pod koniec Master Quest
Potem wraca chyba ale to pojedyncze odcinki. Dosta³a te¿ jaki¶ epizod w Pokemon Chronicles.
Misty odchodzi w ostatnich odcinkach Master Quest (nie powiem Ci dok³adnie w którym, bo to jednak trochê dawno temu by³o ) Pojawia siê ona jeszcze w dwóch odcinakach sezonu 'Advanced Challenge" i by³o to jej ostatnie wyst±pienie
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Masz tam opisane:
Sezon 1, Sezon 2 itd. I to jest prawid³owa kolejno¶æ. W miêdzyczasie mo¿esz sobie filmy puszczaæ. Ale one nie wnosz± nic do fabu³y serialu.
no w sumie szkoda ale có¿ czasem trzeba kogo¶ u¶mierciæ bo jak mi to kto¶ kiedy¶ powiedzia³ anime tym siê ró¿ni od bajki ¿e nie zawsze ma szczê¶liwe zakoñczenie i pewnie dlatego anime cieszy siê tak± popularno¶ci± nigdy nic nie wiadomo ;)
Ostatnio zmieniony przez Conquest 29 Lipiec 14, 19:10, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.