POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Conquest
29 Marzec 13, 06:24
Trener i jego... Poookaaaabuuuu!
Autor Wiadomo¶æ
Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 21 Czerwiec 10, 15:02   Trener i jego... Poookaaaabuuuu!

Okolice New Bark Town jak zawsze by³y g³ównym punktem pielgrzymki m³odych trenerów, którzy marzyli, by byæ w przysz³o¶ci kim¶ takim jak ten Ash (Kim on jest w ogóle?), ale ty siê do mich nie zalicza³e¶. Zreszt±, jedyn± rzecz±, która ciê interesowa³a, to cel, który sobie wyznaczy³e¶ - wykurzenie z Jotho tego ca³ego zakurzonego Team Galactic. Wiêc siedzia³e¶ sobie na murku granicznym miasta New Bark, obok tego kamiennego tworu wylegiwa³ siê twój Pokabu, a ty przegl±da³e¶ (czyli innymi s³owy - wyrzuca³e¶ jego zawarto¶æ na ziemiê) swój boski plecaczek i robi³e¶ w notatniku listê rzeczy, które posiadasz, a oto i ona:
Cytat:

- jeden boski Pokedex w kolorze bia³ym (pasuje do bluzki)
- piêæ przepiêknie wykoñczonych Pokeballi, prosto z fabryki
- jeden super najnowocze¶niejszy gad¿et dla ka¿dego trenera - PokeGear z kartami* "Zegarek" i "Telefon"
- jeden czarny portfel ze szmalem o warto¶ci 2000 jenów
- 10 kanapek, wykonanych w³asnorêcznie przez twoj± mamê (z pomoc± taty)
- dwie pó³litrowe butelki wody "Suicune"
- 2 du¿e (0,5 kg) paczki TuttiFrutti

Jeszcze tylko to spakowaæ i... Okej, ju¿ mo¿ecie ruszaæ, ale zdawa³o ci siê, ¿e o czym¶ zapomnia³e¶... Tylko o czym, do cholery jasnej? No taaak, zeskanowaæ Pokabu... Z "lekkim" oci±ganiem (w koñcu nie jeste¶ zbyt pracowity) wyci±gn±³e¶ Pokedex i nacisn±³e¶ przycisk, a po chwili na ekranach (w koñcu jest XXI wiek, nie mo¿e mieæ jednego ekranu) pokaza³y siê dane...
Cytat:

#497 - Pokabu

P³eæ: Ch³opak
Zdolno¶æ: Blaze
Ataki: Tackle, Tail Whip
Sp. Attack: Will-o-wisp

No i ju¿ wszystko wiadome... I chyba mo¿ecie ruszaæ
*Co do tych kart... Wiadmo, bêdzie trzeba resztê skolekcjonowaæ, tak jak w grze... Mam nadziejê, ¿e to wszystko ³adnie wygl±da

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-
Ostatnio zmieniony przez Inaka 20 Wrzesieñ 10, 19:06, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

jagodowy 
Gapa, gubi PokeBalle
nie znosi Asha x3

Do³±czy³: 06 Kwi 2009
Wys³any: 1 Wrzesieñ 10, 17:27   

Dziêkuje : D

- Witaj Pokabu jestem Michael i mam nadziejê, ¿e od dzisiaj bêdzie nam siê bardzo dobrze podró¿owa³o.
Zaczynam oczywi¶cie od bardzo mi³ego, nieco oklepanego, ale jednak fajnego przywitanka. Wszystkie wypakowane wcze¶niej przedmioty schowam do plecaka, wiadomo, ¿e lepiej dmuchaæ na zimne ...
- Pokabu mam pro¶bê, podró¿uj ca³y czas przy mnie, nie bêdê chowa³ Ciê do PokeBalla, no, chyba, ¿e bêdziesz wyj±tkowo zmêczony.
Mówi±c to zak³adam plecak i idê dalej.

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 27 Wrzesieñ 10, 17:47   

Sorki, ¿e kiczkowaty odpis, ale jako¶ mi matematyka wyssa³a wenê :paqo:
--------
Pokabu u¶miechn±³ siê sympatycznie po twoim krótkim, standardowym przywitaniu i wskoczy³ ci na rêce. Czyli nawi±zanie kontaktu ze ¶wink± masz ju¿ z g³owy. Teraz za³atwiæ resztê...
*BUM**BUM**BUM*

Reszta rzeczy te¿ za³atwiona, wiêc zosta³o ostatnie - poprosiæ ¶winkê o pozostanie na ¶wie¿ym powietrzu. I tu ju¿ zaczê³o siê piek³o, bo Pokabu nie chcia³ za ¿adne skarby byæ poza Pokeballem d³u¿ej ni¿ trzeba. Trochê podobnie jak Cerber. W ka¿dym razie nie da rady, ¶winiak nie bêdzie sta³ przez ca³± podró¿ przy twej nodze. Prze¿yjesz bez tego (mam nadziejê)...
*BÊC*

No ¶wietnie, teraz co¶ ci spad³o na g³owê. Przeklinaj±c wszystko,zaczynaj±c od wariatów z Zespo³u Gie, a koñcz±c na budziku i innych drobnych rzeczach, podnios³e¶ to dziwo, które okaza³o siê teczk±. Teczk±, której zawarto¶æ by³a opisana japoñskimi znaczkami. Z tych znaczków zapewne niewiele zrozumiesz, wiêc... Zacz±³e¶ siê rozgl±daæ w razie, gdyby kto¶ siê na ciebie gapi³, ale na szczê¶cie to nie by³ teren zape³niony t³umem innych z gatunku homo co¶ tam, wiêc zaczynajmy imprezê.
Z teczki wypad³o mnóstwo kartek, zapisanych odrêcznie i parê rzeczy wsadzonych do foliowych opakowañ. Przypomina³o to trochê jakie¶ dowody w jakiej¶ sprawie i chyba tym by³o. Przyjrza³e¶ siê dok³adniej teczce i zauwa¿y³e¶ drobny napis pod tym japoñskim opisem:
Cytat:

Dokumenty sprawy numer 36/07/09 - sprawa zwi±zana z Zespo³em G

No proszê, proszê, co my tu mamy. Kto i dlaczego ci to podes³a³, a mo¿e kto¶ to zgubi³?

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: