Okej, przejd¼my do rzeczy; W tej fabryce bêd± przygotowywane takie rzeczy jak:
- Userbary
- Movesety - DO gier 3 Serii TYLKO i wy³±cznie, narazie D/P/Plt/HG/SS nie ogarniam ( : 0 ), wiêc nie chce wprowadzaæ w b³±d,
- Sygnatury PBF;
S± 2 rodzaje:
- Standardowa: Minimum obrazków / tekstów
- Profesjonalna: w Moim profilu przez " Sygna u Byakurai'a"
Maxymalna liczba zamówieñ na Tydzieñ: 1 / 5
Kto 1 ten lepszy, po z³o¿eniu 5 zamówieñ, nie robiê nastêpnych. Po oddani zamówienia mo¿esz, zamówiæ nastêpne.(avki / movesety)
Ofc, chyba tyle.
Aha jeszcze jedno, osoba która nie przestrzega regulaminu (mimo i¿ jest full zamówieñ, zamawia koñczy siê Warnem za spam.
Dziêkuje Tyle, od dzisiaj mo¿na zamawiaæ.
W TYM TEMACIE SK£ADAMY TYLKO I WY£¡CZNIE ZAMÓWIENIA.
I PROSZÊ MI NIE TRUÆ D*** na PW / GG itd.
Dziêkuje za uwagê.
#Edit
Pamiêtajcie, robiê to tylko i wy³±cznie z dobrej woli. Te¿ mam Rl ¿ycie.
Wzór zamówienia na avatar / userbar:
Render: Link do obrazka
Wymiary:
Napis: (przy Ubku standardowy " ubkowy ".
Wzór zamówienia na moveset:
Pokemon
Lvl
Naturka
Ivy i Evy (je¶li znacie)
Gra:
Rodzaj gry: Net / Wireless Adapter / Tylko w grze
Zobaczymy, jak poradzisz sobie z tym. Wprawdzie to ju¿ jest u³o¿one, ale zobaczymy:
Emeraldzik (kochasz to...)
Wszystkie po breedzie i s± na 5 Lvl.
Absol z Adamant
Ralts z Timid + Synchronize
Torchic z Jolly
Do boju. Zobaczymy, w ilu procentach siê zgodzi...
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Dobra, walimy do ciebie po... Avatarek!
Render: Mars A jak nie to wal jak±¶ postaæ z Shakugan no Shana
Wymiary: takie, by wesz³o na forum ;D
Napis: Ina
Aha, i bez ¿adnych kresek please?
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Ale EV siê tak nie rozmieszcza. Jest to nieop³acalne. Pakujesz zawsze w kluczowy stat (Defy lub Atki) i do tego Speed, a to co zostaje dajesz na HP. Chyba, ¿e grasz tankiem. Wtedy resztka idzie na Atki.
Pomaga³ mi MG...
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
POKECOLLECT FOREVER!
Ostatnio zmieniony przez Nenloth 6 Maj 10, 14:57, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Ale EV siê tak nie rozmieszcza. Jest to nieop³acalne. Pakujesz zawsze w kluczowy stat (Defy lub Atki) i do tego Speed, a to co zostaje dajesz na HP. Chyba, ¿e grasz tankiem. Wtedy resztka idzie na Atki.
Nie we wszystkich przypadkach to dzia³a. Ale to te¿ zale¿y czy trenujesz do 100 czy do 50 lvl'a.
Podam Ci przyk³ad:
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.