Wiêc jak pewnie wiecie, Vulp i Listva postanowili nagraæ po pó³rocznej przerwie kolejne Revival On Air, które wbrew pozorom fajnie im wysz³o. Nawet stwierdzi³ nasz lisek, ¿e podoba mu siê forum PC
Ogólnie trzeba pos³uchaæ, bo ciekawe rzeczy s±.
Jak to vulp stwierdzi³:
Vulp AKA tyran Reva napisa³/a:
A o czym dzisiaj?
o emachelu
o pokemanie
o emachelu
o piec'u
o emachelu
o kamuto
o emachelu
o modrzewiu
o emachelu i jego wersji ROA specjal
o 3d
o emachelu
o ifrexalisie
o emachelu
o raiku
o emachelu
i jeszcze raz o emachelu.
EEE....A czemu maj± mnie poni¿aæ? o.o Znaj± mnie tam chocia¿? o.o
@EDIT Aha
Ale gó$%# mnie to obchodzi co te cioty z Revivala o mnie s±dz±...Ja nich nie lubiê, ani oni mnie nie lubi±....Tak to jest...Jednak gdy bym ja mia³ o nich zrobiæ radio to by wpadli w jak±¶ ¶pi±czkê
Pad³em s³uchaj±c tego podkastu Nie ma to jak zrobiæ z siebie po¶miewisko w czym¶, co ma byæ i tak czysto propagandowym tworem... Moje gratulacje vulpi, w³a¶nie dokona³e¶ czego¶, co z pozoru jest niemo¿liwe =D
Tak, ale jak by³o s³ychaæ nie wysz³o. To nagranie powsta³o jako¶ pó³ roku temu na pro¶bê niejakiego Maddoxa, który stwierdzi³ podczas rozmowy na skype, ¿e mam podobny g³os do vulpa. W sumie to powsta³o to po to, ¿eby choæ nieco odrobinê zrekompensowaæ naszego "ukochanego" admina, ale poniewa¿ po pierwsze nie brzmia³ do koñca jak prawdziwe ROA, a po drugie dosta³ siê w rêce p4keya, który bez mojej zgody udostêpni³ go dwóm innym osobom (czym kompletnie utraci³ moje zaufanie), nigdy nie zosta³ on upubliczniony.
Wiêc kompletna klapa... Ale serio, podobny masz g³os. No dobra, teraz czekamy na naszego drogiego PokeMana, który na pewno nie wytrzyma, i skomentuje ca³y podkast, co nie?
Podkast by³ na tak niskim poziomie (nawet w skali innych podkastów), ¿e nie wiem czy w ogóle to zrobi. Hipokryzja vulpa jeszcze nigdy nie by³a tak mocno dostrzegalna jak teraz, szkoda, ¿e ludzie z revowych krêgów i tak tego nie dostrzeg±, a nawet je¶li to nie wezm± sobie do serca. Wiêc teoretycznie propagandowy przekaz powinien dzia³aæ, pytanie tylko - jak d³ugo?
Aha, jeszcze takie BTW. Rev nie upadnie jeszcze jaki¶ czas, a to za spraw± wyj±tkowej ³aski jednej osoby (która nawiasem mówi±c p³aci za reva do¶æ du¿± cenê). Wtajemniczeni wiedz± o kogo chodzi.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.