1. Wiêc tak. Odpalam sobie nowego Dolphina (czytaj: R5433) ¿eby sobie pograæ w Mario and Sonic at the Olympic Winter Games: Epicka gierka. Ustawiam sobie wszy¶ciuteñko na Perfect Gameplay (czytaj: bez bugów), mam zaledwie 70%-80% speeda i gdy wchodzê do eventu - freeze. Co na to pocz±æ? Jak przyspieszyæ grê? I co zrobiæ, by wszystko dzia³a³o jak w 4356? Pomo¿e kto?
2. Na tym samym emulatorze odpali³em sobie Pokemon Colloseum. I nagle rozpacz. Nadal mam 95-98% speed! Ludzie, ja chcê graæ na 100%! Jak to ustawiæ?! To tak niewiele...
3. Na tym samym emulatorze odpali³em Pokemon Rumble. Och, w wersji 4356 wszystko by³o dobrze, ale wolniej i b³êdnie. Dlatego odpali³em w R5433 i po raz kolejny (czytaj: ko³o piêædziesi±ty build) siê zawiod³em. Tylko gwiazdki, brak tekstur. Pomo¿e kto?
4. -||- (Ech, za d³ugo...) odpali³em Pokemon XD. W wersji 4356 mia³em bardzo wolno, ale wszystkie tekstury by³y. W 5433 mam dziury w pod³odze i tylko 5% szybciej (czytaj: 85%, czasem spada do 60%). Co zrobiæ z teksturami?
5. -||- odpali³em Pokemon Battle Revolution. Akurat los sprawi³, ¿e wersja 5433 jest najszybsza, a ma bugi w Rental Pass! Jak naprawiæ obrazki?
6. -||- odpali³em Mario Kart Wii. Mam speed taki jak normalnie (czytaj: jak w 4356 oraz nowszych buildach), ale zmniejszy³a siê ilo¶æ FPS do 45 na DirectX i 15 na OpenGL. Wie kto¶ co¶ o tym?
Od razu mówiê, ¿e korzystam g³ównie z DirectX 9, a z Rumble i XD jadê na Open GL. Mam safe texture catche, mam dobre napisy. W Mario...(czyli bla, bla, bla) u¿ywam Zelda hack i przeklinam opcjê Panic Handlers. Nie wchodzi w grê powrót do 4356, usun±³em plik, a mam problem z linkami
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.